Tskxhxugur yazdı:Oh sonunda pc ve net ayarladım çok fazla olmasa da oyuna giricemmm Net hızı 1024 sorun çıkmaz inş.Bu arada haftaya perşembe aranızdayım...
HADİ ÇABUK UGUR ÖZLETTİN KENDİNİ ÇABUK GEL
Tskxkxdevlet TSK LONCASI SAVAŞÇILARIN KOMUTANI
ATEŞ OLSAN CÜLMÜN KADAR YER YAKARSIN
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm
Tskxhxugur yazdı:Oh sonunda pc ve net ayarladım çok fazla olmasa da oyuna giricemmm Net hızı 1024 sorun çıkmaz inş.Bu arada haftaya perşembe aranızdayım...
HADİ ÇABUK UGUR ÖZLETTİN KENDİNİ ÇABUK GEL
Tskxkxdevlet TSK LONCASI SAVAŞÇILARIN KOMUTANI
ATEŞ OLSAN CÜLMÜN KADAR YER YAKARSIN
1 hafta kaldı geliyorum.Berk bişiler yazda sayfa güncel bu ne
mehmet benim ismimimde olduğu bi liste yapmaşsın bunlar toplantıya kadar 49 olmassa ataılcak yazmışsın mehmet bak şuan çar 48 lvel şuan sakarya da değilim o gittiğimiz yerdeki bilgisayar ikv yi kadlırıyo ama düşüp duruyorum internet kesiliyo.bilgisyarda oynuyorum sonra çıkıyorum bi daha kurmam gerikiyor her seferinde bügün bi girdim 10 dk sonra yine bağlantı kesildi bir daha yüklenmiyor ama ben eve gidince çarı en kısa zamanda 49 yapacağım şüphen olmasın bak bu çarı açalı 40 gün oldu 20 25 günü oynıyamadım zaten doğru dürüst. rica ediyorum o çara o kadar emek verdim beni atmayın loncadan
Tskxdxotopsii loncamızdan ayılmak zorunla kalmıştır charı ban yediği için en kısa zamanda aramıza dönecektir.
Tskxkxyeniçeri Tskxkxjamescarte loncamızla alakası yok tur yapacak va yaptıklarından loncamız sorumlu değildir...
Pazar günü toplantı vardır... BU HAFTA PAZAR GÜNÜ ÖĞLEN VAKTİ SAAT 12:00 E.Ö UCAK ARKASI TOPLANTIYA KATILMAK MECBURDUR...
katılamayan haber versin önemli toplantı...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.