İKV DE NASIL ÇARLARIMIZ ÇALINIYOR??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

İKV DE NASIL ÇARLARIMIZ ÇALINIYOR??

Mesaj gönderen senhar15 »

ARKADASLAR REKLAM VERMEK GİBİ OLMASIN AMA "KASPERSKY 2010 " SÜRÜMÜNÜ BİLGİSAYARA YUkLEDIM. YUkLLER YUKLEMEZ ŞU YAZI BELIRDİ:
(1)"saldırganlar tarafından bilgisayara zarar vermek için veya kişisel verılerı ele geçırmek için kullanıla bilen yasal bir yazılım PDM. keylogger- Bulunduğu Dizin : ///D:\ OYUNLAR \SOBEE_MYNET\İSTANBUL KIYAMET VAKTİ \LAUNCER.exe"

(2)"saldırganlar tarafından bilgisayara zarar vermek için veya kişisel verılerı ele geçırmek için kullanıla bilen yasal bir yazılım PDM.Keylogger- Bulunduğu Dizin : ///D:\ OYUNLAR \SOBEE_MYNET\İSTANBUL KIYAMET VAKTİ \istanbul.exe"

yasal bir yazılım diyo ama bence bu kötü niyetlı bazı kişilerın eline geçerse herkesın carı çalına bilir. bence bu [GM] lerın hesap bloklamak için kullandıkları nir program olsa gerek. güvenılır bi vürüs programınız olmazsan tehlıke altındasınız demektır ...:? :? :? :? :? :? :? :?
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: İKV DE NASIL ÇARLARIMIZ ÇALINIYOR??

okumadan kılıtleyecekler kesın
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

KASPERSKY o tür haraları vermesi olağan bir dururm o porğrama güvenim çok neyse eski forumdada defalarca bu

konu açılmıştır

örneğin http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... #msg740955
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

yenı oyuncuyum göremedım :(
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Genellikle virüs programları mynet gibi prgramları keylogger gibi algılar.halbuki mynnet sobee ttnet şifre girilen progrm olduu için keylooger algılar çünkü girdğimz şifre sisteme gider ve bilgiliermz kontrol edilir.!!
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
ersel1905
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ersel1905 »

senhar15 yazdı:ARKADASLAR REKLAM VERMEK GİBİ OLMASIN AMA "KASPERSKY 2010 " SÜRÜMÜNÜ BİLGİSAYARA YUkLEDIM. YUkLLER YUKLEMEZ ŞU YAZI BELIRDİ:
(1)"saldırganlar tarafından bilgisayara zarar vermek için veya kişisel verılerı ele geçırmek için kullanıla bilen yasal bir yazılım PDM. keylogger- Bulunduğu Dizin : ///D:\ OYUNLAR \SOBEE_MYNET\İSTANBUL KIYAMET VAKTİ \LAUNCER.exe"

(2)"saldırganlar tarafından bilgisayara zarar vermek için veya kişisel verılerı ele geçırmek için kullanıla bilen yasal bir yazılım PDM.Keylogger- Bulunduğu Dizin : ///D:\ OYUNLAR \SOBEE_MYNET\İSTANBUL KIYAMET VAKTİ \istanbul.exe"

yasal bir yazılım diyo ama bence bu kötü niyetlı bazı kişilerın eline geçerse herkesın carı çalına bilir. bence bu [GM] lerın hesap bloklamak için kullandıkları nir program olsa gerek. güvenılır bi vürüs programınız olmazsan tehlıke altındasınız demektır ...:? :? :? :? :? :? :? :?
Hayır arkadaşım :) Kaspersky iyi ancak çok şüpheci bir program :) olay bundan kaynaklanıyor :) LAUNCER.exe ile internetten oyuna giriyosun hem dosya alıyosun hem veriyosun alan kişiyi hacker zannediyor :) yani herşeyden kıl kapıyor uyuz oluyor bu program :) bana kalırsa kaspersky çok önemli dosyların bulunduğu bilgisayarlara kurulmalı normal kullanıcılar ise benim tavsiyem avira yada sistemi yavaşlatmayacak ama savunmadanda ödün vermeyecek bir program olmalı gerçi ben ikisinide yüklemiyorum internet yaygınlaşmadan öncede kullanıyordum interneti şimdide kullanıyorum ve hangi dosyanın virüslü hangi dosyanın virüssüz olduğunu aşa yukarı kestirebiliyorum. Çoğu kişide tecrübelerinden edindiği bilgilerle bunu başarıyordur virüs programları gereksiz bence arkadaşlar benim bilgisayarımda tek yüklü program windows defender
http://www.speedtest.net/result/662844479.png
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

:? :? :? :?