ANKET II ...
Re: ANKET II ...
dün akşam saat 01.00 sularında bir nucleus ve 03.00sularında bir evocati zırh daha düşürmüş bulunmaktayız düşüren oyuncularımız Benxefsaneyim evocati koruması zırh [*] Sukhan nucleus gb ampfiblikatör
IIxMÜNTAKİMxII ooOMÜNTAKİMOoo MÜNtaKİMxTEVHİD
RaMo yazdı:dün akşam saat 01.00 sularında bir nucleus ve 03.00sularında bir evocati zırh daha düşürmüş bulunmaktayız düşüren oyuncularımız Benxefsaneyim evocati koruması zırh [*] Sukhan nucleus gb ampfiblikatör
Biz Düşüremedik
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Heheheh, serhatcim optum seni cok tesekkur ederim ellerimi yormadın :lol:takio yazdı:İlla Saydırcanız![]()
Takıo : Zırh
Cacabey : Zırh x 2
Uniqutruk : Zırh x 2
OrTeZ : Zırh
Şifor : Zırh
Kankaxmagician : Zırh
Breathler x 2
Aklıma Gelen 9 Bundan Daha Fazlası yok Ve Tabiki RoA
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Nefret ediyorum hava atanlardan. 
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Beni 2 Zırh Say
Nefret ediyorum İFTİRA atanlardan ...
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."
BLackRaveN

BLackRaveN

Selamlar;
Şaheser Düşüren Arkadaşlarımı Tebrik Ediyorum
Zamanımız Olsa Bizde Girer Bişeyler Düşürürdük Belki Ama Çalışmaktan Canımız Çıkıyor
Şaheser Düşüren Arkadaşlarımı Tebrik Ediyorum
- Laz61
- Cin Avcısı
- Lonca: Cihanı Hükümran
Arkadaşlar açılan konuya göre cevap verseniz ölürsünüz dimi konuyu nerden nereye çektiniz
En iyi lonca hangisi dio bu zaman kadar görebildiğim loncadardan biride Şahx Loncasıdır 3 senem oldu oyunda görünen köy klavuz istemez hesabı ama Roa loncasındada saygın kişiler var Grup bölgelerinde çok etkin olanlar tabikide Roa
ama aynı ilden sende arkadaşlarınla 24 saat grup bölgesi yapabilecek arkadaş bul yap Roa genellikle birbirne düşkün arkaşlara sahip olmasının yanı sıra oyunda saatlerce onlıne olan oyunculara sahip buda onlarıı güçlü yapmakta neyse iyi forumlar iyi oyunlar...
En iyi lonca hangisi dio bu zaman kadar görebildiğim loncadardan biride Şahx Loncasıdır 3 senem oldu oyunda görünen köy klavuz istemez hesabı ama Roa loncasındada saygın kişiler var Grup bölgelerinde çok etkin olanlar tabikide Roa
ama aynı ilden sende arkadaşlarınla 24 saat grup bölgesi yapabilecek arkadaş bul yap Roa genellikle birbirne düşkün arkaşlara sahip olmasının yanı sıra oyunda saatlerce onlıne olan oyunculara sahip buda onlarıı güçlü yapmakta neyse iyi forumlar iyi oyunlar...
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
biz daha düşüremedik bişeyler , ama tabiki de RoA

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
ŞU an için en iyi lonca RoA olduğunu düşünüyorum.TLOO nun devri bitti bence.

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil