ne 5 k sı öyle bir değermi var m2 mi bu oyunutku yazdı:ama şimdi büyülere bi kritik geliyo 5 k
benim arakdaş var büyücü 28 lwl 2400 vuruyo benn anca 33-34 felan okadar vurdum
İSyann (sadece savaşçılar)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İSyann (sadece savaşçılar)
<)
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
oyunu bilmiyosanız yorum yapmayın
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
eskiden hep savaşçıları ön plana çıkarıyorlardı .. bu güncelleme ile büyücü ve şifalar ön plana çıktı

- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
kardesimin full ibn i sina cevriye şifacısı var maxlarla güzel vurduklarına eminim çünkü büyücüde bi şifaya ölüyordum az daha ... ama full ibn i sina olan bi şifacı ön plana çıkamıyor eskiden er meydanında sadece büyücülere ck atardım onun ölme oranı daha fazla diye şimdi savaşçılarada atar olduk çünkü sakınmaları yok ve canları çok gidiyo iyileştirme olan bi şifa için oyun çok zorlaştı 39 seviye zamanında herşey çok adildi bence... Valla bn bi kız olarak bunu gözlemleyebildiğime göre gmlerin biraz düşünmesi gerekli diyorum... iyi forumlar diliyorum
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
sakınam istesek sert vuruş olmaz ağır vuruş olmaz ,, ağır vuruş sert vuruş istesek sakınma olmaz bunlar sorun ama bence 2ye ayırmaları daha iyi olmuş defansif oynayan savaşçı ve ofansif oynayan savaşçılar çıtkı zırhlı itemlerin fiyatları arttı ben bu güncellemye kendi kararımca 5 üzerinden 4 veririm
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
o savaşçı değilde büyücü olsaydı ne yapcaktı peki bide bunu düşün savaşçının canı 20bin büyücünün canı 10binragebloody yazdı:ESKİDEN 2 TANE PEŞ PEŞE MERAN MUHAFIZI KESERKEN ŞİMDİ BİRİ BENİ ÖLDÜRÜYOR VE 47 LEVEL IM NE SAÇMA BİŞİ , GEÇEN 2 TANE BÜYÜK YILAN SALDIRDI ÖLDÜM .NE KADAR SAÇMA PLUS ALMIŞTIM AMA DEMEKKİ HATA ETMİŞİM . BENCE ÇOK SAÇMA OLMUŞ, DÜŞÜNSENİZE 49 LEVEL SON ARTIK VE 47 LEVEL SAVAŞÇI 2 YILANLA ÖLÜYOR.. BU KADAR GÜZEL BİR OYUN İÇİN BUNLAR TALİHSİZ GÜNCELLEMELER BENCE. UMARIM YÖNETİCİLER BU KONUDA Bİ DÜZENLEME YAPAR DA İKV YE DEVAM ETME ŞEVKİNİ BULURUZ ÇÜNKÜ BU ŞARTLAR ALTINDA DEVAM ETMEK MANTIKSIZ MAALESEF....
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
ben rahat rahat kesiyom 35 lwlde 41 lwl büyücü kesiodum ve maxım 800-900 civarıydıkarargah03 yazdı:Kardeşim büyücü kesemiyosan sende büyücü aç kimvse seni kesemesiz![]()
Ayrıca maxlarla büyü kesmek çok da zor deil oynamayı biliceksin
bende 3-4 ay ara vermiştim can verme şifacıda 10 lwl olmuş 20 daha iyiydi adam gitcek 10 lwle kadar kascak puanları dağıtmicak sonra 10 lwlde karaya adam canlandırmaya gitçeksitki yazdı:Ben de oyunu bırakmıştım bi geldim çorba olmuş burası :S
AMANSİZ/EMİNÖNÜ
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
ragebloody yazdı:ESKİDEN 2 TANE PEŞ PEŞE MERAN MUHAFIZI KESERKEN ŞİMDİ BİRİ BENİ ÖLDÜRÜYOR VE 47 LEVEL IM NE SAÇMA BİŞİ , GEÇEN 2 TANE BÜYÜK YILAN SALDIRDI ÖLDÜM .NE KADAR SAÇMA PLUS ALMIŞTIM AMA DEMEKKİ HATA ETMİŞİM . BENCE ÇOK SAÇMA OLMUŞ, DÜŞÜNSENİZE 49 LEVEL SON ARTIK VE 47 LEVEL SAVAŞÇI 2 YILANLA ÖLÜYOR.. BU KADAR GÜZEL BİR OYUN İÇİN BUNLAR TALİHSİZ GÜNCELLEMELER BENCE. UMARIM YÖNETİCİLER BU KONUDA Bİ DÜZENLEME YAPAR DA İKV YE DEVAM ETME ŞEVKİNİ BULURUZ ÇÜNKÜ BU ŞARTLAR ALTINDA DEVAM ETMEK MANTIKSIZ MAALESEF....
sanırım bu senini sorunun 44 lwl tek başıma 1 tane meran muhafızı kesiyodum
şimdide 2 yılan çok zor değil
Manyakk [49]
Ustundekiler iyi olduğu surece herkesi kesersin :mrgreen:
bnm svaşçım 38 lwl(daha bugun 38 oldu) 45 lwl buyu kesiorum. Cnım da en fazla 45 lere falan iniyo.Dediğiniz gibi depar oldu buyu vslerinde.zihin atınca bitio herşey :?
bnm svaşçım 38 lwl(daha bugun 38 oldu) 45 lwl buyu kesiorum. Cnım da en fazla 45 lere falan iniyo.Dediğiniz gibi depar oldu buyu vslerinde.zihin atınca bitio herşey :?
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
ne isyanı bence süper olduk biz artık millet ardlara hiç gerek görmüyor nerdese ıskamıyoruz bu yetenek sistemi süper bence
<)