Uzun zamandır bazı ekran kartlarında yaşanan bu sorun incelenmektedir. Malesef bazı sorunlar diğerlerinden daha dişli çıkıyor ve çözülmesi umduğumuzdan ve istediğimizden çok daha fazla zaman alıyor.
Lütfen bu sorunu yaşayan arkadaşlar;
Başlat menüsü çalıştır ksımından dxdiag yazıp enter a basarak dxdiag programını çalıştırın. Bu program açılmasını tamamladıktan sonra Display/Görüntü kısmındaki bilgileri bu konuya yazarak bizimle paylaşın.
Bildirimleriniz için şimdiden teşekkürler.
Ekran-Grafik Sorunu.
Re: Ekran-Grafik Sorunu.
Öncelikle Herkeze Yardımlarından Dolayı Teşekkür Ederim.
Sorunun Kaynağını Buldum Aşağıdaki Resimde Görüldüğü Gibi Sadece Gölge Çıkıyor Karakterin Kendisi Yok Böyle Durumlar Nvidia ekran Kartlarındada oluyor Ancak Resimdeki gibi Çizgiler Çıkmıyor.Kamerayı Çevirince Düzeliyor.Buyrun

Ayrıca Dxdiag sonuçları

Ve arkadaşların belirttiği gibi sanırım sadece Ati-Amd Kombinasyonunda bu tür şeyler oluyor çümkü arkadaşımın ekran kartı Ati HD4650 Agp Islemcı Intel p4 boyle bır sıkıntısı yok.
Tekrar Teşekkürler.
Sorunun Kaynağını Buldum Aşağıdaki Resimde Görüldüğü Gibi Sadece Gölge Çıkıyor Karakterin Kendisi Yok Böyle Durumlar Nvidia ekran Kartlarındada oluyor Ancak Resimdeki gibi Çizgiler Çıkmıyor.Kamerayı Çevirince Düzeliyor.Buyrun

Ayrıca Dxdiag sonuçları

Ve arkadaşların belirttiği gibi sanırım sadece Ati-Amd Kombinasyonunda bu tür şeyler oluyor çümkü arkadaşımın ekran kartı Ati HD4650 Agp Islemcı Intel p4 boyle bır sıkıntısı yok.
Tekrar Teşekkürler.
Street Style [Sstyle] Loncası Açılmıştır Alımlar İçin Oyun İçi ; /f Sstylexdewon & Sstylexdmn Oyun Dışı ; Güvenlik nedeniyle forum içinden E-Posta adresi paylaşımı yapmamanızı rica ederiz Ekleyiniz.
Ben 120Tl aldım 190 cok demiş o fiyata core2duo alırsın :mrgreen:Beowulfxplucky yazdı:acaba benim sorduğum bilgisayarcı çok mu kâr koydu 120TL nereye 190TL nereyeDewon yazdı:ıslemcım amd x2 240 2.8 GHz yanı 5600+ dan daha guclu ben 120Tl ye aldım.
Street Style [Sstyle] Loncası Açılmıştır Alımlar İçin Oyun İçi ; /f Sstylexdewon & Sstylexdmn Oyun Dışı ; Güvenlik nedeniyle forum içinden E-Posta adresi paylaşımı yapmamanızı rica ederiz Ekleyiniz.
- Beowulfxplucky
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
herkese teşekkürler 2,8 intel işlemci siparişi verdim. 
===>MeraN<===
Beowulfxplucky
___
___
"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu"
Beowulfxplucky
___

"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu"
En iyisi 
Bu dertten bende muzdaripim , malesef dizüstü bilgisayarımda İKV oynayamıyorum.Ekran kartım intel :?
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- Beowulfxplucky
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ekran kartın intel ha yeni mi çıktı :lol:Tolun yazdı:Bu dertten bende muzdaripim , malesef dizüstü bilgisayarımda İKV oynayamıyorum.Ekran kartım intel :?
===>MeraN<===
Beowulfxplucky
___
___
Beowulfxplucky
___

Aman ne komik.Beowulfxplucky yazdı:ekran kartın intel ha yeni mi çıktı :lol:Tolun yazdı:Bu dertten bende muzdaripim , malesef dizüstü bilgisayarımda İKV oynayamıyorum.Ekran kartım intel :?
Grafik Tipini belirtmiştim.Intel GMA 4500MHD
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
kardeşim.aynı sorun bendede war.ATI+AMD çiftlemesinde bu sorun oluo :S