qaLpsiss..
tatiLden geLdim.
tatiLden geLdim.
Mrb arkadaşlar tatile gitmeden önce foruma yazmstm yardm edebilir msnz die server hakkında bilgi almaya çalsmstm smdi tatilden döndüm ablam ewleniyor bu yzden bu aralar oyuna fazla giremem yinede arada giricem.. en yakn zamanda grşmek üzere..(=
qaLpsiss..
( asLı )
qaLpsiss..
Geçimini mertçe kazanmaya çalış. Nefsini alçaklıktan koru ki, fakir olsan bile şerefli kalasın...
Hz. Ali
Hz. Ali
Re: tatiLden geLdim.
hoşbuLduk (=
Geçimini mertçe kazanmaya çalış. Nefsini alçaklıktan koru ki, fakir olsan bile şerefli kalasın...
Hz. Ali
Hz. Ali
Pardonda sen kimsn ? :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
sen tanımak zorunda değilsin konu açtığımda yardım edenler bilior we tanıorUcube yazdı:Pardonda sen kimsn ? :mrgreen:
Hz. Ali
Hz. Ali
AmeLe :mrgreen: :mrgreen:qalpsiss yazdı:sen tanımak zorunda değilsin konu açtığımda yardım edenler bilior we tanıorUcube yazdı:Pardonda sen kimsn ? :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Resitaller
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
sen kmsn ya ürü git salak mıdır nedir ya xSUcube yazdı:AmeLe :mrgreen: :mrgreen:qalpsiss yazdı:sen tanımak zorunda değilsin konu açtığımda yardım edenler bilior we tanıorUcube yazdı:Pardonda sen kimsn ? :mrgreen:
Hz. Ali
Hz. Ali