Artık bu oyunun yöneticilerin insiyatifinden tamamen çıktıgını görüyorum ve bu oyunu lanetliyorum..Kutsal değerlere saatlerce küfretmenin cezası bellidir
Evinadilemin hakkında...
Evinadilemin hakkında...
Ben olaylarla ilgisi ve alaksı olmayan sıradan bir kişi olarak bu kişi hakkında birşey paylaşmak istiyorum..Evinadilemin isimli kullanıcı diğer ismi Livexkıyıcı olan bu şahsiyet bölgeden kutsal değerleri katarak yaklaşık aralıksız olarak 1-1,5 saat çok ağır küfürler etmiştir ve onlarca kişinin şikayet sistemiyle kendini şikayet etmesini sağlamıştır.Fakat şöyle bir durum var,bu kullanıcının hesabı ertesi gün bloklanmıştır ve foruma bloklanmasıyla ilgili konu açmıştır..Bugün bu sabah oyuna girdiğimde bu bloklanan şahsın cezasının kaldırıldıgını gördüm..Bu kadar ağır küfürlere sadece3-5 gün blok mu
Artık bu oyunun yöneticilerin insiyatifinden tamamen çıktıgını görüyorum ve bu oyunu lanetliyorum..Kutsal değerlere saatlerce küfretmenin cezası bellidir
Yazıklar olsun bugüne kadar bu oyuna verdiğim desteğe,emeklere..Bu şekilde bir çok olaya şahit olduğum için artık bu oyunda 1 saniyemi bile geçirmek istemiyorum..İyi forumlar hepinize..
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Evinadilemin hakkında...
ogLum Bir de Adam Gibi Carının İsmini Yazsan Bebe
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
Birini savunmaya çalışıyorsun bari adam gibi birşey yaz.Yazdığın cümlenden çocuk odlugun belli o yüzden muhattabım olamassınsoulofxkrnlk yazdı:ogLum Bir de Adam Gibi Carının İsmini Yazsan Bebe
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı

Sizi AnLamıyom Biri Bi Hakaret Ettimi sen Cocuksun diyorsunuz ne alakaysaNebula yazdı:Birini savunmaya çalışıyorsun bari adam gibi birşey yaz.Yazdığın cümlenden çocuk odlugun belli o yüzden muhattabım olamassınsoulofxkrnlk yazdı:ogLum Bir de Adam Gibi Carının İsmini Yazsan Bebe
Kuzeyxkızılkurt 56 yasında bi abimiz gecen etmedigi küfür kalmamıstı oda mı cocuk oluyo lan bide cokcuk diyo wer msn gösterim sana cocuk kim yada adres weriyim geL sen .
K.Maraş / Elbistan / Cicek Köyü / İmkb Anadalo ögrtmn Lisesi / Parıltı Apt / no = 22
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
Jose Marti
Yahu daha lisede okuyorsun yok adres vereyim yok msn vereyim komik olma yasoulofxkrnlk yazdı:Sizi AnLamıyom Biri Bi Hakaret Ettimi sen Cocuksun diyorsunuz ne alakaysaNebula yazdı:Birini savunmaya çalışıyorsun bari adam gibi birşey yaz.Yazdığın cümlenden çocuk odlugun belli o yüzden muhattabım olamassınsoulofxkrnlk yazdı:ogLum Bir de Adam Gibi Carının İsmini Yazsan Bebe
Kuzeyxkızılkurt 56 yasında bi abimiz gecen etmedigi küfür kalmamıstı oda mı cocuk oluyo lan bide cokcuk diyo wer msn gösterim sana cocuk kim yada adres weriyim geL sen .
K.Maraş / Elbistan / Cicek Köyü / İmkb Anadalo ögrtmn Lisesi / Parıltı Apt / no = 22
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı

YaratıKLarı Boswer .. !! Sen bana carının İsmini sÖyLede gELip Seni Kesiyim bide Lisedeyim YaLan deiL ama Geophal daha oda lise birde ama dize getirmediği adam yok merandaNebula yazdı:Yahu daha lisede okuyorsun yok adres vereyim yok msn vereyim komik olma yasoulofxkrnlk yazdı:Sizi AnLamıyom Biri Bi Hakaret Ettimi sen Cocuksun diyorsunuz ne alakaysaNebula yazdı:Birini savunmaya çalışıyorsun bari adam gibi birşey yaz.Yazdığın cümlenden çocuk odlugun belli o yüzden muhattabım olamassınsoulofxkrnlk yazdı:ogLum Bir de Adam Gibi Carının İsmini Yazsan Bebe
K.Maraş / Elbistan / Cicek Köyü / İmkb Anadalo ögrtmn Lisesi / Parıltı Apt / no = 22Muhattabım değilsin velet ben bu konuyu tartışmak için açmadım Oyundaki adaletsiz sistemi gözler önüne sermek için açtım..Hadi sen şimdi bak oyununa git adam yaratık falan kes yorum yapmassan sevinirim
ReeL de De Örnek wereyim .. ''
İmam-ı Azam HazretLeri Henuz Kück Yaşlrda Kimsenin Lafta Yenemedigi bi adamı Münazara yenmişve KosKoca Tahttan İndirmiştir
Ve son olarak Neye Yorum Yazıp Yazmayacagımı Sen BİLmeesin .. !!
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
Jose Marti
Geophal mi ? Tüm meranı mı dize getirmiş ? Sadece gülüyorum..
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Ya güzel arkadaşım sen kafadan kontakmısın ? Muhattabım değilsin diyorum tekrar söyleyim konuyu senin gibi veletlerle tartışmak için açmadım yönetici arkadaşlarımıza adalet dediğimiz sistematiği göstermek amacıyla açtım..Kaldı kı ben senin nickini oyunda hiç görmedim ve ne kadar süredir oyundaysan senden daha eski olduguma emin oalbilrisin..O geophal dediğin kişiyi şifacımla tekme tokat kesiyordumsoulofxkrnlk yazdı:YaratıKLarı Boswer .. !! Sen bana carının İsmini sÖyLede gELip Seni Kesiyim bide Lisedeyim YaLan deiL ama Geophal daha oda lise birde ama dize getirmediği adam yok merandaNebula yazdı:Yahu daha lisede okuyorsun yok adres vereyim yok msn vereyim komik olma yasoulofxkrnlk yazdı:Sizi AnLamıyom Biri Bi Hakaret Ettimi sen Cocuksun diyorsunuz ne alakaysaNebula yazdı:Birini savunmaya çalışıyorsun bari adam gibi birşey yaz.Yazdığın cümlenden çocuk odlugun belli o yüzden muhattabım olamassınsoulofxkrnlk yazdı:ogLum Bir de Adam Gibi Carının İsmini Yazsan Bebe
K.Maraş / Elbistan / Cicek Köyü / İmkb Anadalo ögrtmn Lisesi / Parıltı Apt / no = 22Muhattabım değilsin velet ben bu konuyu tartışmak için açmadım Oyundaki adaletsiz sistemi gözler önüne sermek için açtım..Hadi sen şimdi bak oyununa git adam yaratık falan kes yorum yapmassan sevinirim
ReeL de De Örnek wereyim .. ''
İmam-ı Azam HazretLeri Henuz Kück Yaşlrda Kimsenin Lafta Yenemedigi bi adamı Münazara yenmişve KosKoca Tahttan İndirmiştir
Ve son olarak Neye Yorum Yazıp Yazmayacagımı Sen BİLmeesin .. !!
Nebula yazdı:Ben olaylarla ilgisi ve alaksı olmayan sıradan bir kişi olarak bu kişi hakkında birşey paylaşmak istiyorum..Evinadilemin isimli kullanıcı diğer ismi Livexkıyıcı olan bu şahsiyet bölgeden kutsal değerleri katarak yaklaşık aralıksız olarak 1-1,5 saat çok ağır küfürler etmiştir ve onlarca kişinin şikayet sistemiyle kendini şikayet etmesini sağlamıştır.Fakat şöyle bir durum var,bu kullanıcının hesabı ertesi gün bloklanmıştır ve foruma bloklanmasıyla ilgili konu açmıştır..Bugün bu sabah oyuna girdiğimde bu bloklanan şahsın cezasının kaldırıldıgını gördüm..Bu kadar ağır küfürlere sadece3-5 gün blok mu![]()
Artık bu oyunun yöneticilerin insiyatifinden tamamen çıktıgını görüyorum ve bu oyunu lanetliyorum..Kutsal değerlere saatlerce küfretmenin cezası bellidirYazıklar olsun bugüne kadar bu oyuna verdiğim desteğe,emeklere..Bu şekilde bir çok olaya şahit olduğum için artık bu oyunda 1 saniyemi bile geçirmek istemiyorum..İyi forumlar hepinize..
ÖnceLiKLe SeLam.. Oyunu BıRamıs oLmama RaGmen Bi FoRuma BaKayım DeDim Su Konuya RasT GeLDim Ne Zaman AcıLmıs BiLmiORum Ve BaKmaDım.. ÖnceLiKLe Bu aDam Bana YabanCı GeLmiO Ama YineDe Kim oLDuGunu ALLAH BiLiR Ve Bu DiORKi
Bu SoRuLaRım HeGeR TaHmin eTTiGim Kisiyse O AnLaR
1.Senin Bana CoK Büyük Bi KasTın VaR ..
2.KısKanma Söz Konusu ..
3.CoK SeReFSiz Ve 2 YüzLüsün..
4.En ÖnemLisiDe DümBüKSün Yasına BaKmayıp Namus AyaGı YapaRaK Neyse anLaDın Sen..!
5.'inci oLaRaKDa Beni CeKemiODun Ve CeKemeDin AnTen TaK
Tam Aksine BasKa BiRiysen ..!
1.KeSin oLayLa aLaKası oLan BiRisin
2.Bana KasTın Ve GıcıKLıGın VaR VeDe ZaTen Beni HeDeF GösTeRmenDen KüTü DüsüRmeye CaLısmanDan BeLLi oLuO
3.Amacın OyunDaKi aDaLeTSizLiGe KaRSıLıK Beni öRneK VeRmeKSe. AKILLI oL Beni BiLen BiLiR.
4.YaRan Acın VaRSa BiLemem.
5.Beni PeK TınLamaz Bu LaFLaRın Ki ZaTen Oyunu Uzun ZamanDanDıR BıRaKTım Seni FazLa MuHaTaba aLmam Ne MaL oLDuGun BeLLi DeiL ZaTen ..!
6.VaRSa Bi SoRunun aDını VeR BaKaLım Neymis DeRDin...!
NoT : Ben YapTıKLaRımı AsLa İnKaR eTmem.. Bisey YapTımsa aDamın,Yüzüne De DeRim FoRumaDa YazaRım.
FaRKeTmez..! Ve HePimiz İnsanoGLuyuz BeLiRLi BiR SaBRımız VaRDıR,Kimse Kimseye DuRDuK YeRe LaF eTmez..!
DuRDuK YeRe BöLe Biseyin oLamiycaGını aKKıLLı oLan HeR İnsan BiLiR...! Bu aDamın YapTıKLaRına Ne DemeLi BiLmiORum..! Ama DeDiGim GiBi Ben YapTıKLaRımı Ne İnKaR eDeRim NeDe SaKLaRım .!
Beni BiLen BiLiR GeRisini TınLamam ZaTen DaHa FazLaDa SeninLe aGız LaFına GiRmiycem ...
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

adam aylar sonra içini dökmüş vay be