Sercan o saydıgın adamları alman icin oyundan başka şeyler vermen gerek
ve onlar benim ne zaman öldügümü gorunce beni yarı yolda bırakırlar
hepsine sacımın akına kadar anlımın ustune olan terine kadar emegim vardır karşılıksız bir cıkarsız
anlayacagın benim adamlarım degil benim dostlarım birisi davet edince dahi foto alıp yollar bana emin ol
bunlar beni bıraktıgı gün onurda bırakır
ama selimden şüpheliyim her an kaçabilir benden cok sinirleniyorum ona
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Selamün Aleyküm,
Gününüz aydın olsun.
Tüm dert ve sıkıntılar sizlerden uzak dursun.
İsmail kardeşim , söylediklerinde sonuna dek haklısın.
Benim söylediğim şakaydı tabi , ne seni loncandan almaya kalkarım.
Ne de tüm KAbus loncasını karşıma alırım.
Taş yerinde ağırdır.
Sen Kabuslar da dur , Sercan Godfrey de kalsın , bende kendi loncamda.
En güzeli bu.
Kendinize iyi bakın.
SELAM KOLAY GELSIN
ISMAIL SANA DARGINIM KARDEŞ YENI FORM SAYFASI AÇTIM BI HAYIRLI OLSUN BILE YAZMADIN WALLA KADIMDE KAWGA ETTIĞIM ADAMLAR BILE HAYIRLI OLSUN YAZDI SENDEN BAŞKA
NE BIÇIM ARKAŞSSIN YAW BEKLIYOM SENI
Kabusxasabidj~~>Lonca Başkanı-( İsmail )- Kabusxhunter / Kabusxfosil ~~>Yönetim Kurulu Başkanı-( Özcan)- Kabusxrosax~~>Yönetim Kurulu Üyesi -( İlker )- Kabusxtanbul--->Lonca Forum Sözcüsü-(Samet)- /≈/ÜYELER/≈/
Kabusxhastun ( Hasan ) Kabusxwusty / Kabusxrüzgar / Kabusxmmj / Kabusxımpala ( Mustafa ) Kabusxkralbenim ( İsmail ) Kabusxzorboy / Kabusxaqrasif ( Sedat ) Kabusxçılgıntürk / Kabusxredevil( Ertürk ) Kabusxpislickjj ( Fırat ) Kabusxasabıdj ( Hamza ) Kabusxbrader ( Hamza ) Kabusxstateji / Kabusxstatejii( Erdi ) Kabusxhayaletx / Kabusxholigan / Kabusxholigax( Selim ) Kabusxerrant ( Ahmet ) Kabusxspy ( Aziz ) Kabusxmorelman ( Hamza ) Kabusxsnerji ( Oğuzhan ) Kabusxanollen / Kabusxasria ( Oğuzhan ) Kabusxxsezerxxll ( Sezer ) Kabusxsychtian ( Onur ) Kabusxblackfels ( Mahmut ) Kabusxbalistikx / Kabusxbadfellas / Kabusxbiqbear( İbrahim ) Kabusxredneck ( Deniz ) Kabusxbaşkentli (Oğuzhan) Kabusxmois ( Burak ) Kabusxqamze ( Gamze ) Kabusxpillibebek ( Dilber ) Kabusxumut ( Umut ) Kabusxottoman ( Uğur ) Kabusxsimurg (yigit) <<<<<<<<<<Üye alımları kapalıdır!>>>>>>>>>>