27.07.2010 Saat 22:00 Civarında Arkadaş İle Sohbet Ediyordum Bunun Üzerine Bağlantı Koptu ve Oyundan Düştüm Tekrar Girmeyi Denedim Ama Nafile.Hesabınız Bloklanmıştır Yazısı İle Karşılaşınca Başımdan Aşağı Kaynar Su dökülür Gibi Oldu Bu Oyunda Bir Kere Bile Susturulma Cezası Almadım Hatta Kimseye karşı Terbiyesizce Konuştuğum Söylenemez ve Bunun Üzerine Hesabımın Neden ve Ne Sebeple Bloklandığını Öğrenmek İstiyorum...
[Dmxşifa 49-Dmxxx 49-Erenixx 49]
Sebepsiz Yere Blok Yedim
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sebepsiz Yere Blok Yedim
[Adam Olana Bir Söz Yeter]
GENERAL
GENERAL
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: Sebepsiz Yere Blok Yedim
Dememen gereken birine lan demişsindir
Misal bana lan desen şikayet etsem ceza almazsın ama bazısına len desen ceza alırsın
Yalansa yalan desinler
Bişi yazmışsındır arkası kuvvetli birinin kanına dokunmuşdur yarasını deşmişsindir kim bilir
Ben oyuna girmem ben konuşunca çok kişinin kanına dokunur şakıdanak ceza alırım aynı sözleri arkadaşları söyler hiç bişi olmaz yaşadım yaşadık bunları çok eski deil 1 hafta öncede gördüm 
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- samedKurultay
- Salgın Koruyucusu
Bende haksız Yere Sus Yedim 4 senedir bu oyunu oynuyorum ilk susum bu :S
Çinde Kırkbir Çeriyle İhtilal Yapan kimdi?
Peki o Deli Ve uslanmaz Kan Hangi damarda Şimdi?
ERGENEKONLUYUZ
Ergenekoniki
Benxergenekon
Peki o Deli Ve uslanmaz Kan Hangi damarda Şimdi?
ERGENEKONLUYUZ
Ergenekoniki
Benxergenekon
Sebepsiz ya da haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bildirim tipini ceza itiraz seçerek formu doldurup gönderin. Kısa süre içerisinde cezanızla ilgili geri bildirimde bulunulacaktır. Forum üzerinden yapılan hiç bir bildirim ya da şikayet dikkaye alınmamaktadır. Lütfen İKV Forumda olduğumuzu unutmayıp söylemlerimize ve ithamlarımıza dikkat edelim. İyi forumlar.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Bunu 100 kere söyledik,söylediler,yönetimde söyledi bizlerde hatırlattık.
"Kimse haksız yere ceza almaz,elbet vardır bir hikmeti."

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Konunun kilitlenmesini isteyebilirsin bence.

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
blok yemek çok farklı bişeydir...Çar alıp satmak ve ırk çılık yapmakl dışında hiç bir şekilde blok yemezsin***
[KuKLaCı]
-
- Acemi Savaşçı

char satan adam yemez bloğu böyle sucsuz adamlar yer galiba bu adalet ouyor oyun içinde
-
- Acemi Savaşçı
SonerSecil yazdı:Bunu 100 kere söyledik,söylediler,yönetimde söyledi bizlerde hatırlattık.
ney peki birader bunn hikmeti bunuda acıklasın size bu sözü söyliyenler de ona göre susalım
TWTY yazdı:Sebepsiz ya da haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bildirim tipini ceza itiraz seçerek formu doldurup gönderin. Kısa süre içerisinde cezanızla ilgili geri bildirimde bulunulacaktır. Forum üzerinden yapılan hiç bir bildirim ya da şikayet dikkaye alınmamaktadır. Lütfen İKV Forumda olduğumuzu unutmayıp söylemlerimize ve ithamlarımıza dikkat edelim. İyi forumlar.