Yukarıda da belirttiğim gibi üzerin full büyü zehir olucak.ilk önce zehiri atıcaksın daha sonra hayvanı açıcaksın yaratık hayvanla meşgul olurken sen oturup kudertini doldurucaksın.zehir ve çağrının etkisi bitince de sonrasını tek başına kesersin herhalde ?faysbok yazdı:eninde sonunda kudreti bitecek o karakterin o yaratık onu kescekCaptainATX yazdı:Merhaba,
Asit ve zehir yeteneklerini kullanmanızı öneririm..
Şifacı karakterler Nasıl 44levelden sonra kasıcak Soruyorum?
Re: Şifacı karakterler Nasıl 44levelden sonra kasıcak Soruyorum?
urban alsın daha ucuz olur 15me tahminimce urban dizebilir ..Ozzy yazdı:Herkesin yücelen alıcak kadar parası yok.Mysolo yazdı:Allah Allah şimdi gecenin takipçisine 1600 vuran var meran muhafızına 1700 vuran var 350 nasıl vuruyorsun ki sen üstün full yücelen olsun uçanlarda seri seri kas işte ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Selamlar,
Üstünü joker giy, 15 asit 15 bilgi ve 15 Ruh kalkanı yap gerisi kolaydır.
Üstünü joker giy, 15 asit 15 bilgi ve 15 Ruh kalkanı yap gerisi kolaydır.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Amazon
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ben gayet kastım vallaha ayrıca üstümde Full max değildi.Olduğu kadar elementdi.15 çağrı 15 meditasyon 15 ruh kalkanı 15 cK ile işi bitiriyorsun.Ayrıca Full max isen daha kolay kasabilirsn.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
sıfacımın ustu ful max akreplere 800 cınlere 1100 vuruyor
asıd zehır atmanızı tavsıye etmem dırenclerı cok yuksek yaratıkları ustelkık zırt pırt dırenıyorlar.
adam demıskı zehır ve hayvanı at 2 sı ugrasıssın sen otur etkısı gecınce kes.cagrı 1 dk suruyor 1 dk oturcak adam sonra 1 dk dede kescek 2 dk de bır yaratık cok hızlı kasarsız demı
asıd zehır atmanızı tavsıye etmem dırenclerı cok yuksek yaratıkları ustelkık zırt pırt dırenıyorlar.
adam demıskı zehır ve hayvanı at 2 sı ugrasıssın sen otur etkısı gecınce kes.cagrı 1 dk suruyor 1 dk oturcak adam sonra 1 dk dede kescek 2 dk de bır yaratık cok hızlı kasarsız demı
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Öncelikle senin yorumuna açıklık getirelim...ibrahimking yazdı:sıfacımın ustu ful max akreplere 800 cınlere 1100 vuruyor
Söylediklerinde haklısın ama şu var Çağrı Yeteneği yaratıklara max hasar verdiği için Meran teknolojisi yaratıklarından sadece Bekçi Kobra ve Buz Büyücüsünde etkili olacaktır. Buz büyücüsünde zorlancağı ve hatta kesme olanağı imkansız olduğu için Şifacıların en iyi Tecrübe Puanı kasabileceği en ideal yaratık Bekçi Kobradır. Şunuda diyebilirim İri kobraya Full max iken elinizde eğer Gürz var ise en az 1400 vurursunuz ve aynı şekilde Bekçi Kobra'yada en fazla 900 vurabilirsiniz.
Mysolo yazdı:urban alsın daha ucuz olur 15me tahminimce urban dizebilir ..Ozzy yazdı:Herkesin yücelen alıcak kadar parası yok.Mysolo yazdı:Allah Allah şimdi gecenin takipçisine 1600 vuran var meran muhafızına 1700 vuran var 350 nasıl vuruyorsun ki sen üstün full yücelen olsun uçanlarda seri seri kas işte ..
Senin yorumuna gelince...
Yücelen veya Urban item çoğu kişi alabiliyor şimdi. Özellikle Şifacı max itemleri sandığınız kadarda çok yüksek fiyattan satılmıyor. Meran Teknolojisi ile yaratılmış olan yaratıklardan sadece İri Kobra , Bekçi Kobra ve Buz Büyücüsü'ne max hasar işler. Meran muhafızına full max iken en fazla 400 , Uçan muhafıza full max iken en fazla 500 , Lanetli Merana full max iken 600 Vurabilirsiniz bunları ben bizzat kendi şifacım ile test ettim.
Saygılarımla,
Kronicxhemşire (İyileştirme Şİfacısı)[Tılsım]
Doğru olabilir ben denemedim ama gecenin takipçisi lanetli meran ve meran muhafızı kesen şifacılar var vuruşları 1200 1300 arası ..[
Ve de şifa itemine pahalı diyen arkadaş full urban dizmeye kalksan 15m tuttar yüzük kolyeyi çıkar 10m/b]
Ve de şifa itemine pahalı diyen arkadaş full urban dizmeye kalksan 15m tuttar yüzük kolyeyi çıkar 10m/b]
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
şifacının düzgün grup bulması en mantıklıdır şifacılıktan şaşmayın siz büyücü de değilsiniz savaşçı da