Büyücü Kesim Taktiği

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Büyücü Kesim Taktiği

Mesaj gönderen Reymond »

Artık bu konu çok uzadı ve canım sıkılmaya başladı buraya yetenek dağıtımını ve kesimi yazıcam anlayarak okuyun ve saçma yorumlar atmayın

Ofansif 15
Sert 15
Ağır 15
Durdurma 15
Dikkat 15
zihin 1
sarsılmaz 7

Şimdi wse Başlarken büyücü ile aranızdaki mesefeyi baya açın ama görüşünüzde olsun mesefa baya acıldıkdan sonra depar basın deparın etki süresi 12 sn yenilenme süresi 40 sn şimdi arayı baya açın ve deparla üstüne gitin amacımız deparla canını azaltmak değildir amacımız deparı yenileyene kadar hayatta kalmaktır.

Zaten 12 snyede bastın bitmesine 7 snye kala büyücü zihin attı 5 sn burdan kazancın var sonra zihinden 15 snye kazancın etti 20 sn sonra durdurma at kutup aççak kutupdan gelen süre 5 sn olsa 25 sn sonra sarsılmaz aç sarsılmaz 7 de 7 snye civarı veriyor 32 snye doldu tmm 8 snyede dayanmam lazım bunun için dikat at ve üstüne ilerle hedefin sonra depar gelince bas ve indir hedefi

Ek bir bilgi daha vereyim büyücüye dalarken başda o depar kısmını 5 snyeden 8 9 snyeye cıkarabilirseniz süper olur örneğin ben öyle yapıyorum ve daha garantili oluyor ordaki 5 snyeyi zaten yeni başlayanlar okadar yapar mesefayi baya açın zihin menziline iyi bir süre ile girerseniz işiniz okadar garantili olur

Sorusu Olan Varsa Sorsun Boş Boş Yorum Atmayın
<)
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Büyücü Kesim Taktiği

Mesaj gönderen xbyreds »

güzel taktik daha önce denemedim deniyecem.sorun zaten o baştaki süreyi uzun tutmakta.
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

dediğimi yapın biraz ısınınca alışırsınız
<)
Kullanıcı avatarı
zalo62
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zalo62 »

güzel olmuşta büyücü içim ayrı savaşcı içim ayrı yetek mi kullanıcagız oyle yetek sistemi olma ki hem savaşcı kesem hemde buyucu bu yetekler tek buyucu keserisin

XxSENGEZERxX sengezer
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

ben bu yetenejkleri hep kullanıyorum savaşcı büyücü fark etmez
<)
Kullanıcı avatarı