Mrb arkadaşlar Nasılsınız .Tatildeyyim oyuna giremiyorm..Yeni girmeye başladım ama çharma girmedi..Arkadaşm hicret Şifresin bilyo sadece.Belki birşey yzünden değiştirmiş olabilr.Haberiniz olsun..Oyunda Rockxmanisa ' yı Hicret ' i yada Zamanxeoloo yu gördüğünüzde bi sorun.Çook sevdiğim bi arkadaşmdır kendisi.Belki daha güvenli olması gerektiği için değiştirmiş olabilr..Şimdi arayacağım onu.Loncamdaki tüm Arkadşalarıma Slm lar başarılar.Lonca içi sorunları dışarı taşımayalım Geldiğimde o konuyu Konuşuruz.Allaha emanet.
lazurixpoet yazdı:Mrb arkadaşlar Nasılsınız .Tatildeyyim oyuna giremiyorm..Yeni girmeye başladım ama çharma girmedi..Arkadaşm hicret Şifresin bilyo sadece.Belki birşey yzünden değiştirmiş olabilr.Haberiniz olsun..Oyunda Rockxmanisa ' yı Hicret ' i yada Zamanxeoloo yu gördüğünüzde bi sorun.Çook sevdiğim bi arkadaşmdır kendisi.Belki daha güvenli olması gerektiği için değiştirmiş olabilr..Şimdi arayacağım onu.Loncamdaki tüm Arkadşalarıma Slm lar başarılar.Lonca içi sorunları dışarı taşımayalım Geldiğimde o konuyu Konuşuruz.Allaha emanet.
Lauzrixpoet ** Kasabalıxpoet
geçen senın karakterle konustum senmıydın o ? dün dü sanırım....
Yok özgürüm Ben değildim.Rockxmanisa ' dır benim çhardaki.O ark değiştirmiştir çünkü şifreyi ondan başka kimse bilmiyo.O almasını iyi bilir...Oyuna geldiğimde Çhar elime Geçmese o zman kötü olacak işte.
Loncamız dahilinde olan Lazurixpoet-Kasabalixpoet karakterleri çalınmıştır.Loncamızla bir ilişkisi kalmamıştır. Alışveriş açmayınız. Loncamız tarafınca sorumluluk kabul edilmez. iyi oyunlar...
En son maxxperfect tarafından 04 Ağu 2010 08:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.