TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASI
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Re: >>> TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASı <<<
Bu şekilde bir konunun bu forumda yayınlanmasına sebep sensin mehmet.
Bu yüzden kimseye laf söylemeye hakkın yok kusura bakma.
Bu yazı yazmana sebep olan olayda senin anlattığına gör, ben bölgeden ''selin mehmete tiyo veriyor ve mehmet e item düşüyor'' yazdığımı söylüyorsun. Bu konuda resim falan olmadığını ve bunu kendi gözlerinle görüp celali aradığını söyledin.
Bende celal e sordum ayın 19 unda mehmet seni aradımı diye baktı telefonlarına öyle bir arama yapılmadığını söyledi.
Şimdi burdaki insanlarda olayın selin davası olduğuna kanaat getirmişlerki. Bu insanlarada en ufak bir şey söylemedim.
Selin ile davası olan kişiler var ve olacaktırda. Sonuçta yapılan bir haksızlık var ve bu haksızlığı kabul etmeyen kişilerde ne yapması gerektiğini biliyor ve onu yapıyor. Bu güne kadar kendi sitemde dahil olmak üzere selin hakkında umuma açık bir konuşma yapmadım. Tek yapılan konuşmayı Celal geçen gün Selin in başka sunuculardan getirdiği ve Celal i küfür ettirmeye uğraştığı arkadaşlarına karşı yapılmıştır. Neticesinde Selin de celal e 1 gün susturma vererek mutlu olmuştur.
Başka hiç bir yerde ne ben nede Celal herhangi bir konuşma yapmayıp sadece bazı işittirmelerde bulunduğumuz olmuştur.
Bunlarda da isim telaffuzu yapılmamış kimseyi hedef gösterecek davranışlarda bulunulmamıştır.
Konu tartışma değil sadece bazı yapılanların sebeplerini araştırmaktır.
Bu şekilde olmasını mehmet istememiş olsa idi bu forumda yayınlamaz kendi dediği gibi msn, face veya cep telefonlarımızdan bize ulaşabilirdi. Sen söyleyeceğini söyleyip bi sorunu olan msn den veya cepten ulaşsın demek mantıksızlıktır. Sen nasılki bu forumdan yazıyorsan bizlerde bu forum üzerinden cevapları bekleyeceğiz.
Bu yüzden kimseye laf söylemeye hakkın yok kusura bakma.
Bu yazı yazmana sebep olan olayda senin anlattığına gör, ben bölgeden ''selin mehmete tiyo veriyor ve mehmet e item düşüyor'' yazdığımı söylüyorsun. Bu konuda resim falan olmadığını ve bunu kendi gözlerinle görüp celali aradığını söyledin.
Bende celal e sordum ayın 19 unda mehmet seni aradımı diye baktı telefonlarına öyle bir arama yapılmadığını söyledi.
Şimdi burdaki insanlarda olayın selin davası olduğuna kanaat getirmişlerki. Bu insanlarada en ufak bir şey söylemedim.
Selin ile davası olan kişiler var ve olacaktırda. Sonuçta yapılan bir haksızlık var ve bu haksızlığı kabul etmeyen kişilerde ne yapması gerektiğini biliyor ve onu yapıyor. Bu güne kadar kendi sitemde dahil olmak üzere selin hakkında umuma açık bir konuşma yapmadım. Tek yapılan konuşmayı Celal geçen gün Selin in başka sunuculardan getirdiği ve Celal i küfür ettirmeye uğraştığı arkadaşlarına karşı yapılmıştır. Neticesinde Selin de celal e 1 gün susturma vererek mutlu olmuştur.
Başka hiç bir yerde ne ben nede Celal herhangi bir konuşma yapmayıp sadece bazı işittirmelerde bulunduğumuz olmuştur.
Bunlarda da isim telaffuzu yapılmamış kimseyi hedef gösterecek davranışlarda bulunulmamıştır.
Konu tartışma değil sadece bazı yapılanların sebeplerini araştırmaktır.
Bu şekilde olmasını mehmet istememiş olsa idi bu forumda yayınlamaz kendi dediği gibi msn, face veya cep telefonlarımızdan bize ulaşabilirdi. Sen söyleyeceğini söyleyip bi sorunu olan msn den veya cepten ulaşsın demek mantıksızlıktır. Sen nasılki bu forumdan yazıyorsan bizlerde bu forum üzerinden cevapları bekleyeceğiz.
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KABUS TEAM
Figen sen konuda varsan kesin o taraf haksızdır kim oldugunu olayı bilmem ama
burayada parmak attın ya burasıda iflah olmaz allah seni star etsin durdurulması zor bir mahlukatsın
burayada parmak attın ya burasıda iflah olmaz allah seni star etsin durdurulması zor bir mahlukatsın
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Selamün aleyküm.HarbicocuK yazdı:katılan loncalar ve projenin devamı hakkında bilgi alabilirsek ona göre olumlu yada olumsuz yanıt verebiliriz.AlpAykan yazdı:Selamün Aleyküm.
Bizler Eski Tılsımı geri getirmek için bir kaç adım attık ve
şu an için 4 lonca liderinden olur aldık.
Amacımız belli başlı lonca liderlerinin katılımı ile bir toplantı düzenlemek.
Konu eski Tılsımı geri getirmeye çaba göstermek.
Toplantıda konuşulması gereken bir kaç kural olduğunu düşünüyoruz.
TAbi liderlerin kendi kafalarında kurduğu senaryolarda konuşulupp , tartışılabilir.
Bizim seçtiğimiz konulşar şu an ,
Maden ve efsun piyasasını bir düzene sokabilmek ,
Klan savaşlarını bir etkinlik haline getirebilmek , vs...
Team Lonca başkanı ve lonca üyelerininde görüşleri bizim için önemli olucak.
Umarım kararınız olumlu yönde olur.
Hayırlı geceler , İyi HAftasonları
Şu anki amacımız , Lonca liderlerinin görüşlerini ve desteklerini alabilmek.
Bu sağlandığında , bir toplantı tertip edip bazı kurallar çıkartabilriz.
Destek ve görüşlerinizi bekliyoruz.
iyi Forumlar
İşte buda senin acizliğin hastalığı verende ALLAH tır şifasını verende ALLAH tır... ki ben bunu ulu orta duyurmaM Ben hastayım beni sinir etmeyın demeM kısacası kendımı acındırmaM buda aramazdaki fark olması lazım .......
Sen böyle dua lar etcene senın başına falanda versin deye kendin icin dua et de bir işe yarasıN.
Ben sana ınanmama anlamında yazmadım ama sadece dikat etiğiM olayı söylediM.
Bu kadar seni sinir etkiliyor madeM ne bu sayfaya ugra nede ıkv ye uğra ALLAH korusun sinirden temelli kötü olursuN. Sen bedua et ben dua ederiM...
Sen böyle dua lar etcene senın başına falanda versin deye kendin icin dua et de bir işe yarasıN.
Ben sana ınanmama anlamında yazmadım ama sadece dikat etiğiM olayı söylediM.
Bu kadar seni sinir etkiliyor madeM ne bu sayfaya ugra nede ıkv ye uğra ALLAH korusun sinirden temelli kötü olursuN. Sen bedua et ben dua ederiM...
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
mehmet burda gerekli acıklamayı yapmıs zaten alpMasumprenS yazdı:Alp konu neyse görüşebiliriz ben yoksamda Enes yani Harbicocuk ile görüşebilirsiniz ondan ben alırım gereken bilgiyi...AlpAykan yazdı:Selamün Aleyküm.
TAbi liderlerin kendi kafalarında kurduğu senaryolarda konuşulupp , tartışılabilir.
Üstümüze düşen görev neyse yapmaya hazırız her daim... Elimizden gelenden fazlasıyla her türlü yardıma açığız...
Desteğiniz için minnettarım.HarbicocuK yazdı:mehmet burda gerekli acıklamayı yapmıs zaten alpMasumprenS yazdı:Alp konu neyse görüşebiliriz ben yoksamda Enes yani Harbicocuk ile görüşebilirsiniz ondan ben alırım gereken bilgiyi...AlpAykan yazdı:Selamün Aleyküm.
Üstümüze düşen görev neyse yapmaya hazırız her daim... Elimizden gelenden fazlasıyla her türlü yardıma açığız...
Yakın zamanda bir toplantı tertip edicez , Allah nasip ederse.
İştiraklerinizi bekliyorum.
iyi Forumlar , İyi Akşamlar
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
VallA gülüm Masum Sen Dİyosunki bana Küfür edenleri Savundunn....
Ben Kimi Savunacakdım söyle...
Cocukluk arkdaşlarımı Her kavgamda Dövüşümde davamda Sırt sırta verip Bu zamana kadar ayrılmamış Oldugum...
Birisi hala Oglum birisi Okuldan arkdaşım ve her gün yüzyüze baktıgım adamları Silip Senimi tercih edecektim..
Aman Masum yapma adamımsınmı diyecektim sana ...
ne oLursa olsun küfür etselerde etmeselerde Onlar benm canlarım... ben Tarafımı belli etmİşimm zaten...
Onları Sİlmek Mi GÜldürüyorsun İnan beni masum ... Küfür edenleri sectin savundun diyon Allahım yaw bana hak vermen lazım seninn aynı durum olsa ben sana hak veririm onlar senin gercek dostların diye.. ama snde o kafa yok ...
Diger mevzuya gelelim haruna acıklama yapmışsın lafı gevelemekden uydurmakdan başka bişi yapmamışsın...
halbuki Fotocu masumun kanıtı Olmadan yazı yazması imkansızdı... Sen Fotocuların önde Gidenisin bide foto yok diyon... Buda Seni haksız duruma düşürür.. Sen demiyomusun Kanıt Koyun diye....Diger Mevzuya gelelim...
Bak kardeşim Hastayım Diyosun YÜce Rabbim Acil şifalar Versin.. SOnucta sende bir İnsansın....
Bırak Şu oyunu git hayatını yaşa gez toz eglen....Ne bakıyon buralarda .... Merak etme sen oyuna girmeyince oyundan birşey eksilmez yada kaybolmaz yada bişi olmaz oyun devam eder....
Olan sana oluıyor bak sinir stres yapıyom diyonn... Ne gerek var git gez takıl be güLüm...Aynen Emonunda dedigi gibi...
Seni anlamakda Cİdden zorlUK cekiyorum...
Senin yerinde olsam Durumunda oyun neki şeyime bile takmam hayatıma bakarım....
başka mevzu kalmadı sanırsam
Başka mevzu cıkarsa yazarımm....
Tekrar diyorum YÜce rabbim acil şİfalar versin Aman ha dikkat et oyun moyun boş iş benbile girmiyom kac haftadır ...
Sonucda önemli Olan hayat gayesi Buralar gelir gecer bizlerde gelir geceriz ....
Ben Kimi Savunacakdım söyle...
Cocukluk arkdaşlarımı Her kavgamda Dövüşümde davamda Sırt sırta verip Bu zamana kadar ayrılmamış Oldugum...
Birisi hala Oglum birisi Okuldan arkdaşım ve her gün yüzyüze baktıgım adamları Silip Senimi tercih edecektim..
Aman Masum yapma adamımsınmı diyecektim sana ...
ne oLursa olsun küfür etselerde etmeselerde Onlar benm canlarım... ben Tarafımı belli etmİşimm zaten...
Onları Sİlmek Mi GÜldürüyorsun İnan beni masum ... Küfür edenleri sectin savundun diyon Allahım yaw bana hak vermen lazım seninn aynı durum olsa ben sana hak veririm onlar senin gercek dostların diye.. ama snde o kafa yok ...
Diger mevzuya gelelim haruna acıklama yapmışsın lafı gevelemekden uydurmakdan başka bişi yapmamışsın...
halbuki Fotocu masumun kanıtı Olmadan yazı yazması imkansızdı... Sen Fotocuların önde Gidenisin bide foto yok diyon... Buda Seni haksız duruma düşürür.. Sen demiyomusun Kanıt Koyun diye....Diger Mevzuya gelelim...
Bak kardeşim Hastayım Diyosun YÜce Rabbim Acil şifalar Versin.. SOnucta sende bir İnsansın....
Bırak Şu oyunu git hayatını yaşa gez toz eglen....Ne bakıyon buralarda .... Merak etme sen oyuna girmeyince oyundan birşey eksilmez yada kaybolmaz yada bişi olmaz oyun devam eder....
Olan sana oluıyor bak sinir stres yapıyom diyonn... Ne gerek var git gez takıl be güLüm...Aynen Emonunda dedigi gibi...
Seni anlamakda Cİdden zorlUK cekiyorum...
Senin yerinde olsam Durumunda oyun neki şeyime bile takmam hayatıma bakarım....
başka mevzu kalmadı sanırsam
Tekrar diyorum YÜce rabbim acil şİfalar versin Aman ha dikkat et oyun moyun boş iş benbile girmiyom kac haftadır ...
Sonucda önemli Olan hayat gayesi Buralar gelir gecer bizlerde gelir geceriz ....
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Biz seninle sadece abi kardeştik unutma bunu ...MasumprenS yazdı:Herkese Önceikle İyi Pazarlar...
Figen senle başlıyım bana faceden msj atmışsın ya hani ne ara attın ne zaman attın bilgim yok face şifremi şimdi özel msj ile yolluyorum sana bir gir bak bakalım ben face en son ne zaman girmişim en son ne zaman bana msj gelmiş en son ne zaman yazı yazmışım ben oraya...
He face face ben face bağımlısımıyım yada facede mi yatıp kalkıyorum bu kadar önemli bişey vardı neden telefon etmedin yahut mail atmadın msn den ? face yazana kadar oralardan ulaşmak zormu geldi ?
Durmuş efendi sana gelelim...
Sen kimsinki benle yada çevremle ilgili bir konuya mudahale etme hakkına sahip oluosun?
Daha düne kadar bir oyun için anaya bacıya küfür eden ve edenleri savunan sen değilmiydin ?
Şimdi hangi hakla geçip bana haktan hukuktan bahsediyorsun ?
Senle ilişikimi kestiğim zaman sana ne yazdım ne sen beni tanıyorsun bundan sora ne ben dedim demi?
Ben senle ilgili tek kelime konuşmuyorsam seninde bu lafına sağdık olmanı beklerim tabi yüzün varsa azcık...
Emo efendi... Demişsin ya bi olaylar oluncamı hastalığın depreşiyor diye... Evet bişeyler olunca sinirim stresim tavan yapıyor iyileşme gibi bir ihtimal varsa dahada kötüye gidiyor işler iyice... Ama inş. bak söylüyorum inş....
Yüce Allah'ım inş. böyle bir derdi sanada verir çekersin ozaman anlarsın benim ne yaşadığımı ne çektiğimi...
Unutma hastalıkta en önemli şey moraldir ve böyle abuk sabuk konularda sağolsun moral filan bırakmıyor bu nedenlede evet hastalığım iyileşicene daha da kötüleşiyor... He buna da inanıp inanmamak size kalmış bişey Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gelirsin Danışmadan adımı soyadımı söyler durumumla ilgili bilgiyi alıp tatmin olabilirsin...
Bilip bilmeden yaşamadan çekmeden ileri geri laf atıp tutmazsın anlaştık mı ?
Umut efendi sana ne olduğunu zaten anlamış değilim anlamakta istemiyorum...
Durduk yere neden böyle kendi kendine triplere girdiğini çözmek çok güç...
Daha düne kadar abi kardeş gibiyken böyle neden bi tavır alma girişiminde bulunduğunu msn den yada özelden bi anlatırsan sevinirim neymiş derdin söyle de bende biliyim...
Zaten şu çıkar meselesini de anlamış değilim ne kazandırdınız allah için bana ev mi arabamı ?
Yoksa servet sahibimi yaptınız beni ? yada bilmeden star filan yaptınızda haberim mi yok ?
Sizden yada selinden yada bahsettiğiniz şeylerden neymiş çıkarım bi söyleyin bilsin herkez çok merak ettim ne çıkar sağlamışım sizden yada selin selin diye bahsettiğiniz tt den ?
Şunu unutmayın ben bulunduğum yere emek harcayarak geldim her ne kazandıysam ne elde ettiysem bileğimin emeğimin hakkıyla aldım... ne kimsenin malında ne de başka birşeyinde gözüm olmadı...
Kendi kendinize kuruntulara kapılıp çıkar amaçlı şunu yaptı bunu yaptı diye laflar yapmayın yazın ne çıkar sağlamışsam sizden bütün ikv ailesi duysun kimseden gizlim saklım yok...
He selin selin selin diye yazıyorsunuz ya selini görmüyorum ne zamandır, ki görmemde mümkün değil nete girişim oldukça az ve nadir bişey he selinle konuşmam yada görüşmem kimseyide zerre kadar ilgilendirmez... Değil tt isterse gm olsun siz yada selin birisiyle konuşmam yada konuşmamam sadece beni alakadar eder kimsenin buna burnunu sokmasını gerektirmez...
Başkaları ile olan kişisel sorunlarınızı başka birisine yansıtarak çözüm sağlayamazsınız...
Bu konu ile ilgili son mesajımdır derdi sorunu olan varsa msn adresimi yada telefon numaramı özeline atabilirim neyse anlatır buluruz çözümünü beraber... Burası sadece bana yada size ait bir sayfa değil herkese açık bir sayfa bu tartışmaya son verin neyse derdiniz sorununuz özelden yazın...
Herkese İyi Forumlar...
Ama Harun abiyle aramızda abi kardeşten daha yakın bağlar var biz birer aile gibiyiz bilmem anlatabildim mi ?
Bu lafı farklı yerlere çekeceklere söylüyorum siz anlamazsınız öyle şeyleri o yüzden konuşmayın.
Ben her zaman Harun abimin yanında yer aldım,çünkü her zaman haklıydı.
Birşeyi tartışmaya açıyorsa ya bazı kişiler yüzünden haksız düştüğündendi ya da bazı kişiler o tartışmayı açtığındandı ki siz açtınız burda konuyu.
Ben her zaman adil olmayı sevdim,severim o yüzden hep haklının yanındayım.
Ha Figen'e laf söyleyen bazı kendini şahıs sanan kişiler laf atmış Figen bizim yanımızda bizde Haklı davamız peşindeyiz ama yıllardır her yerde süregelen olay ki hep yönetimde olan kişiler (oyun,meclis farketmez..)her zaman kendini haklı çıkarmaya çalışıyordu lakin bi açığı olursa yanındaki kişinin ya o taraf tamamen susuyordu yada karşı tarafı haksız çıkarmaya çalışıyordu...
Ama biz sonuna kadar bunun peşindeyiz.Ve sonuna kadar Harun abinin yanındayım çünkü aramızdaki bağ sizin abi kardeş sandığınız bağ değil bambaşka şeyler var..Sizin anlayamayacağnız o yüzden fazla yorum yapıp o kıymetli parmaklarınızı yormayın bakarsınız yorum yazayım derken elleriniz nasır tutarda giremezsiniz bir kaç zaman sonra girip şöyle böyleydi dersiniz.
VesSelam.
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
MasumprenS yazdı:
He selin selin selin diye yazıyorsunuz ya selini görmüyorum ne zamandır, ki görmemde mümkün değil nete girişim oldukça az ve nadir bişey he selinle konuşmam yada görüşmem kimseyide zerre kadar ilgilendirmez... Değil tt isterse gm olsun siz yada selin birisiyle konuşmam yada konuşmamam sadece beni alakadar eder kimsenin buna burnunu sokmasını gerektirmez...
Başkaları ile olan kişisel sorunlarınızı başka birisine yansıtarak çözüm sağlayamazsınız...
Bu konu ile ilgili son mesajımdır derdi sorunu olan varsa msn adresimi yada telefon numaramı özeline atabilirim neyse anlatır buluruz çözümünü beraber... Burası sadece bana yada size ait bir sayfa değil herkese açık bir sayfa bu tartışmaya son verin neyse derdiniz sorununuz özelden yazın...
Herkese İyi Forumlar...
Daha öncede Söylediğim gibi bu konuyu bu Sayfaya taşına ne benim nede yorum yapan diğer arkadaşlar.
Bu insanların hiç biri ile (umut Hariç) bu konuyu konuşmadım. Selin in Loncadan atılma sebebini dahi kendim açıklamadım bu insanlara söylemedim. Bizler bu oyunda bir çok kişi veya Loncalara destek sağladık, yardımcı olduk, Yardım istedik, ittifak olduk vs... hiç birinden bir menfaat beklemedik bir çıkar gözetmedik.
Burda şahsıma ve Lonca ma (Lonca olarak değil. Gerçek kardeşler topluluğu olan bir grup olduğumuzu herkez bilir) karşı yapılmış bir ayıp vardır. Bu ayıbı yapıpda sonra yok bana ulaşacak şurdan ulaşsın demek de ayrı bir ayıptır.
Biz burda bu ittifak veya herneyse bitmesini değil bunu bu şekilde sormadan bildirmeden yayınlanmasına karşı konuşuyoruz. Yazı yazılmış ve 3 gün sonra ben cevap yazmışım. Bu Loncanda hiçmi bilen veya bu konuda hiçmi benimle konuşacak kimse yoktuda ne zaman ben yazı yazıp diğer arkadaşlarda konuya dahil olduğunda buna cevap geldi.
Madem bir hata ettiğimi beyan ediyorsunuz ve bu şekil bir uygulama yapıyorsunuz hiç bir kanıt göstermeden diğer insanları zan altında bırakıyorsunuz.
Bu güne kadar çok kötü bir durum olmadığı hallerde kimin Lonca sayfasına veya herhangi bir konuda birilerini suçlayıcı yazı yazdımki kalkıp burda olup olmadık yazılar yazayım.
Şimdi attınız ortaya bir laf ama gerçekmi yalanmı kimse bilmiyor (Bende Dahil).
Bu forumda bu işin gerçekliğini veya yanlış olduğunuzu söylemek zorunda ve bunu ispat etmek durumundasınız.
İkinci bir hususta...
Umut benim kardeşim bunu herkes bilirki bizlerle arasındaki muhabbetide en iyi siz bilirsiniz.
Bu oyun içerisinde benim adıma konuşabilecek tek kişidirki bunu Celal bile yapamaz bir çok yerde.
Ona karşı kurmuş olduğunuz cümleler direkt olarak şahsıma söylenmiş sayarım.
Üçüncü Hususta...
Bizim girdiğimiz yol belli. Biz sizlere ve oyun içerisindeki insanlara yapılan haksızlıklara karşı durmaya bu konuda yapılan yanlışları düzeltmeye veya düzelttirmeye çalışıyoruz. Bu konuda bize destek veren Figen arkadaşımızada sıf laf söylemek adına Cümleler yazmaya çalışan şahıslarda acaba yazdıklarından kendileri bir şey anlıyormu. Yoksa o yazıları yazabilmek için bir kaç kişi toplanıptamı yazıyor sormak lazım. O şahıslar kendilerini oyunda birilerini keserek tatmin edip huzur bulsunlar. Bu tarz konulardan uzak dursunlarki en azından oyundaki itemlerle belki adam zanneden olur onları.
Diyeceklerim bunlardır. ve Dediğim gibi Bu konunun aydınlatılmasını bekliyor olacağım.
Haklı veya Haksız olmak değil mesele. Mesele, Bu tarz yapılan iftiraların sonuçlanmasıdır.
Söylemediğim sözler adına birilerine söylenmiş gibi gösterilmek hoş bir durum değil.