sığnak migrat oyun içi
- Legioner
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: sığnak migrat oyun içi
Yani o kadar doğru şeyleri yazmışsın ki tebrik ediyorum gerçekten
Valemont
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Legionerxcyclone
I'm Comin'
hadi ejderide ürettik diyelim ejderli aranıyor diyorlar o zaman ejder üretiyim üstü dizmeden çıplak giriyim

#DirenİKV
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
yani arkadaşlar ne diyim para oyundada gerçektede kolay kazanılmıyo önüne engeller çıkıyo ders almayan engeller koymaya devam ediyor herkezi alın olsun grub tecrübe olur iştise daha önce kesen diyolar almıyonuz ki hiç kesemedik herkez daha önce kesen diyo bu iş neye varıyo ejderi olanlara çünkü onlar 5-10 kez kestiği için ejdersiz adam hiç kesemiyo nolcak....
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
- Firelife
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Şaheser üretenlerin emeğinide düşün akik menekşe mavi topaz için ben kaç gece uykusuz kaldım maden başında sabahladım kadim pençeleri satın almak için ne kadar maden çektim biraz bunlarıda düşününcancan2697 yazdı:yani arkadaşlar ne diyim para oyundada gerçektede kolay kazanılmıyo önüne engeller çıkıyo ders almayan engeller koymaya devam ediyor herkezi alın olsun grub tecrübe olur iştise daha önce kesen diyolar almıyonuz ki hiç kesemedik herkez daha önce kesen diyo bu iş neye varıyo ejderi olanlara çünkü onlar 5-10 kez kestiği için ejdersiz adam hiç kesemiyo nolcak....
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
arkadaşım yazıyo tam okumadın veya okumak istemedin migrat ve sığnaklar için ejderi asabı olmayanın değeri yok bunu anlatmak istedim yazıları takip edersen hak vereceksin ne demişim 3 gün oturdun madene adam gelip oturuyo belkide 2 dk bir çekişinde saf ona çıkıyo ozmn sen safsınki 3 gün boşu boşuna oturdun 2 dk da safını çekti adam olamazmı sözüm sana değil (saf) saf gibi dedim yani yanlış anlaşılmasın....Şaheser üretenlerin emeğinide düşün akik menekşe mavi topaz için ben kaç gece uykusuz kaldım maden başında sabahladım kadim pençeleri satın almak için ne kadar maden çektim biraz bunlarıda düşünün
ayrıca bir oyun için uykusuz kalmaya değermi bilmiyorum burası beni ilgilendirmez ama senin dediğin konuylada bağlaşıyoruz emeğini düşünmesek madenlere oturuyolar sövüyolar gm de sadece susturuyo diye konu açmayız arkadaşım saygılar....
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

bunları gunde 500 kere yasıyoruzcancan2697 yazdı:sığnak ve migrata ejderli asablı şifa büyü aranıyor...
CEVAP=kadimi kesemedik madenlere oturdular çekemedik nasıl üretelim asabımız ejderimiz yok biz kenan.junon kesemicezmi....
sığnaklara migrata tecrübeli daha önce junon ve kenan kesmiş şifacı büyücü aranıyor
CEVAP=her grub tecrübeli daha önce junon kenan kesmiş şifacı büyücü arıyo şükür hiç kesemedik aldınızmı gruba tecrübemiz kesmişlimiz olsun....
oyunda madene oturan birine diyoruz (kalkarmısın madenden ss alcam ban yiceksen adam gibi anlaşalım)
CEVAP=şahıs gülerek istedini al ve size söver yazmama gerek yok siz anladınız
yarın görücez oyuna girebiliyomusun bakalım ufak bi kızdırma gülücüğü hahaha![]()
CEVAP=selamımıda söle nasılsa 2-3 gün susturulcam hehehe
ister konumu mantıksız ve gereksiz bulun gerekirse formu kirletmişin diyin ama ben oyun içi yaşadıklarımı ve görünen şeyleri yazdım düşünceleri yazmakta bazen bir onur davranışıdır bu yazıları okutup gözlerinizi yorudum için özür diler iyi oyunlar diler teşekkürlerimi sunarım....
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

öncelikle merhaba bursalı krdşm önce bişiy sölemek istiyorum seninki emek değil şans çünkü ben kışın sınavın varken kadimde sıra bekledm 1 kadimim olmadı çarım çalındı geri aldığımda adam kadimi yapmış buna ne diceksin üstüne tam kasarken 2 lwl oyun geri sarıo buna ne diceksin 68 tane topaz çekmişim biri ben netten düşünce maviyi çekmiş buna ne diyeceksin? ben 50 bin karla m ler yapıcam iksirle ökse otunun tane ben 2 ay lık pluısa 20 tl wermişken - 6 kontörüme yüklemişken 2 hafta netimin kesilmesi buna ne diyeceksin? ben sabaha kadar gümüş keserken 1 item düşmez buna ne diyeceksin peki ben ejder asa istemiyorum bırak zırhı şu kenanı görmek istiyorum fakat herkez kendi alemnde ejderliler ve onların tanıdıkları alınıyor buna ne diyeceksin peki mavitopazı geçen yaz 500 e alıpda mavikayası olanlara bir kadimde yüzlerce kişi sıra beklerken sabahlarken onların sırası gelmiyip tek gurup ta 4 çarının görevi olan ...tlere ne diceksinFirelife yazdı:Şaheser üretenlerin emeğinide düşün akik menekşe mavi topaz için ben kaç gece uykusuz kaldım maden başında sabahladım kadim pençeleri satın almak için ne kadar maden çektim biraz bunlarıda düşününcancan2697 yazdı:yani arkadaşlar ne diyim para oyundada gerçektede kolay kazanılmıyo önüne engeller çıkıyo ders almayan engeller koymaya devam ediyor herkezi alın olsun grub tecrübe olur iştise daha önce kesen diyolar almıyonuz ki hiç kesemedik herkez daha önce kesen diyo bu iş neye varıyo ejderi olanlara çünkü onlar 5-10 kez kestiği için ejdersiz adam hiç kesemiyo nolcak....
Bütün bunlar yetmeyip klanda tek başına dalamıyan lodoslara ne diyeceksin? nasıl gözlük alacaksın? bu konuyu açan adama helal olsun gerçekten baba adam helal olsn senin gibiler vaken oyun bitmez ama bu ejderi üretenler hala havalı
bu kuklacıda ilk savaşçıyı ben kestm 49 döneminde herkeze yetenek dağıttım milette savaşçısını sattı ejder üretti siz bnm geçmişimi biliyormusunuz bnm eskiden ne güçlü olduğumu emekler geçicimi? ismimiz nasıl unutuldu bana abi para diyenler nasıl ejder sahibi oldu? Adamlr miğrata adam arıo tecrübeli nasıl tecrübeli olayım aldınzmıki özellikle burası çok doğru Benim çevrem çoktu Kuklacıda Klanda namım çoktu herkez pm atardı ama şimd itık yok neden ejderim yok bu yüzden oyunda kmse ile dost olmayın soyulunca sizi silerler;)

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Çok haklısın arkadaşım. Sen güncellemeyle grupları getiriyorsun sadece şahaserlilerin Çok rahat edebildigi bir yer koyuyorsun buna karşılık Kadimi zorlaştırıyorsun ya ilk baştan zorlaştırılcaktı yada aynı özellikte kalcaktı kadim.

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
Açtıgın konuda bir kaçı hariç hepsine katılıyorm
Fakat şu Tanıdık şifa ve büyüler pm Derken; amaç tanıdık olsun ki Grup bölgelerinin kritik kısımlarında cıkıp gitmesin :?
Ve tanıdık bir insan grubundaki kişilere saygı gösterir . Ve grup liderinin taktik ve strejisini uygular*
İkinci Bir konu tamam deniyelim dedim bir ara kurdum bir grup girdim içeri
Tamam kenana kadar gittik tam ilginc bir noktada ortalık karıştı o ona küfür o ona hakaret ws ws grup dagıldı gitti yaklasık 2 saatin çöp oldu.
Hadi tamam böyle olmadı adama sen şuna zihin at dememiz bile suc oluyor* Sen kimsin diyor mesela hiç girmemiş içeriye 3 fedai var mesela ben zihin atacak kişileri sölüyorum onlar tamam bizde diyorlar gidip o 3cüye zihin atıyor.
Tabi laf söleyincede grubu terkediyor.
Kısacası ben grup bölgelerine tanıdık ve güvenilir kişilerle girmekten yanayım. Bu konudaki fikrine katılmıyorm.
Ama diger söylediklerin dogru* Ejdersiz büyücülerle cok kesim yaptım * illa bir kişide ejder yada ashap olmak zorunda degil. Sadece strateji ve grup olma bilinci
İyi günler
Fakat şu Tanıdık şifa ve büyüler pm Derken; amaç tanıdık olsun ki Grup bölgelerinin kritik kısımlarında cıkıp gitmesin :?
Ve tanıdık bir insan grubundaki kişilere saygı gösterir . Ve grup liderinin taktik ve strejisini uygular*
İkinci Bir konu tamam deniyelim dedim bir ara kurdum bir grup girdim içeri
Tamam kenana kadar gittik tam ilginc bir noktada ortalık karıştı o ona küfür o ona hakaret ws ws grup dagıldı gitti yaklasık 2 saatin çöp oldu.
Hadi tamam böyle olmadı adama sen şuna zihin at dememiz bile suc oluyor* Sen kimsin diyor mesela hiç girmemiş içeriye 3 fedai var mesela ben zihin atacak kişileri sölüyorum onlar tamam bizde diyorlar gidip o 3cüye zihin atıyor.
Tabi laf söleyincede grubu terkediyor.
Kısacası ben grup bölgelerine tanıdık ve güvenilir kişilerle girmekten yanayım. Bu konudaki fikrine katılmıyorm.
Ama diger söylediklerin dogru* Ejdersiz büyücülerle cok kesim yaptım * illa bir kişide ejder yada ashap olmak zorunda degil. Sadece strateji ve grup olma bilinci
İyi günler
Bu oyunun mantığı bu.Tek isen hiçbirşeysin.Popülarite kazandırır.İstediğin kadar oyna boşa çabalarsın. :|
Ejderin olması yetmiyor adam grubunu kurmuş seni tanımıyorsa almaz.
Ejderin olması yetmiyor adam grubunu kurmuş seni tanımıyorsa almaz.