KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Drowxdadava yazdı:Başarılar
Drowx adına size tam destek

Drowxdadava denen nick DavuTT abi değil bilginize sunarım Kurtx Loncası... :!:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
balbazarx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen balbazarx »

Kurtxbaba yazdı:

Hatırladınmı len car soyardıq senle caqqal :mrgreen:
Balbazar
Kullanıcı avatarı
Drowxdadava
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Drowxdadava »

Kurtxbaba yazdı:

Kurtxbaba ben sana hep dedim sil carını ayıp lonca var İkv de ama dinlemedin
Silmen gerek karakterini yasak böyle taklitler yapmak hoş değil gerekeni yap
Yoksa hiç hoş şeyler olmayacak
Ben Davut
May neymis Davut tanks yu
Drowxdadawa = Drowxcorellon=Drowxselvetarm
Resim
Loncamıza Gelenler Nick Sorunu Yaşamasın (Daha Fazlası var)
http://www.tdsgame.org/TRPG/images/drow-glyph.gif
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

SANCAK : KURTX leri olarak yeni dönem baslayacaktır ozelliklle tılsım sunucusudakı kardeselerimizin bizden desteklerini esirgemiyeceklerini soylemesiniden sonra biz daha karalı ve tutumlu yolumuza devam ettme kararı aldık .. Bunun için elimden ne geliyorsa en basta ben ve yoll arkadasalrım olmak uzere elimizden gelenin fazlasını yapzacagız....

butun sancak sunucusunda iyi gunuzmuzde kotu gumuzde yanımda olanalra sonsuz sukranlarımı iletıyorum ....

ARKADAŞLAR SİZDEN Bİ RİCAM VAR : kurtx ottoman legentxdalgaç ramcanxbuyu nurrum adlı kişilerin loncamızdakı arkadslarımızn carlarına karsıı hırıszlık yaptıklarını ozellikle bolgey ve klana duyuryoruz ve bazı sancak sunucusndakı lonca uyeleri bu kişilerin tarfına gecip bize hakaret ediyor .... LÜTFEN durust 'lük sergileyın ve oo kişileri uyarın ikaz edin hatta ve hatta caldıkalrı itemleri ve meteryaleri geri vermelerini bize yardımcı olmanızı rica ediyorum .. ilgilenlere sonsuz tesekkurler ....

EMRAH...!ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Kesin olarak başlayacağınız zaman haber verin Forum sayfa tasarımınızı yapalım ...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Kurtx yazdı:SANCAK : KURTX leri olarak yeni dönem baslayacaktır ozelliklle tılsım sunucusudakı kardeselerimizin bizden desteklerini esirgemiyeceklerini soylemesiniden sonra biz daha karalı ve tutumlu yolumuza devam ettme kararı aldık .. Bunun için elimden ne geliyorsa en basta ben ve yoll arkadasalrım olmak uzere elimizden gelenin fazlasını yapzacagız....

butun sancak sunucusunda iyi gunuzmuzde kotu gumuzde yanımda olanalra sonsuz sukranlarımı iletıyorum ....

ARKADAŞLAR SİZDEN Bİ RİCAM VAR : kurtx ottoman legentxdalgaç ramcanxbuyu nurrum adlı kişilerin loncamızdakı arkadslarımızn carlarına karsıı hırıszlık yaptıklarını ozellikle bolgey ve klana duyuryoruz ve bazı sancak sunucusndakı lonca uyeleri bu kişilerin tarfına gecip bize hakaret ediyor .... LÜTFEN durust 'lük sergileyın ve oo kişileri uyarın ikaz edin hatta ve hatta caldıkalrı itemleri ve meteryaleri geri vermelerini bize yardımcı olmanızı rica ediyorum .. ilgilenlere sonsuz tesekkurler ....

EMRAH...!ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!

Sinek Kardeşim Senmisin baBuş
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Loncanızın böle olacağı hiç aklıma gelmemişti ama Kurtlarx Loncasınında desteği ile son gaz gidionuz Başarılar.. :)
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
gtaberlinn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen gtaberlinn »

gaox yazdı:bu lonca tutarsa lonca charımı silecem harbiden
sil bakam ;)
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.

39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
Kullanıcı avatarı
Drowxdadawa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Drowxdadawa »

İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.

[GM]Nocomment
Drowxdadawa = Drowxcorellon=Drowxselvetarm
Resim
Loncamıza Gelenler Nick Sorunu Yaşamasın (Daha Fazlası var)
http://www.tdsgame.org/TRPG/images/drow-glyph.gif
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

S.a Arkadaşlar Kurt Loncası Sancak Kısmı oalrak sizlere federasyon vermemiz için bazı şartları söylemiştim bunlar

1. Kurtx Loncası hangi sunucuda olursa olsun Tılsım Kurtlar Konseyi denetiminde ve ben Kurucusu Kurtreiis'e mutlat iteat edicektir.
2. Kurtx Loncası Arz'ın Çocukları Klanına mensup bir lonca olarak kalıcaktır .
3. Kurtx Loncası Orjinal Kurtlarx yapılanmasına yasalarına ideallerine prodüsürne bağlı olarak işleyişini sürdürcektir.
4.Kurtx Loncası Sancak Kısmı Kurt Locnası resmi sitesini kullanıcak ve Site üzerinden açılıcak olan kendilerine has sohbet ve iletişim kısmından zaman geçirebilicek Locna tanıtım fragmanlarını locna amplemin kullanıcak

Bu şartları kabul etmeniz durumunda ön hazırlıklar başlayacak forum sayfası bizim tasarımcı arkadaşlarımız tarafıdnan tasarlanıcak yapılanma arifesinde ben ( Kurtreiis ) ve Kurtlar Konseyinden bazı arkadaşlar ile Sancağa gelip Kurt Locnası Sancak üyeleri ve yöneticileri ile görüşüp yapılanmada dikkat edilmesi gereken hususların altını çizip geleceğinize ışık tutucaz ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...

“Genel Sohbet” sayfasına dön