Drowxdadava yazdı:Başarılar
Drowx adına size tam destek
Drowxdadava denen nick DavuTT abi değil bilginize sunarım Kurtx Loncası... :!:
Kurtxbaba ben sana hep dedim sil carını ayıp lonca var İkv de ama dinlemedin
Silmen gerek karakterini yasak böyle taklitler yapmak hoş değil gerekeni yap
Yoksa hiç hoş şeyler olmayacak
Ben Davut
May neymis Davut tanks yu
Drowxdadawa= Drowxcorellon=Drowxselvetarm Loncamıza Gelenler Nick Sorunu Yaşamasın (Daha Fazlası var) http://www.tdsgame.org/TRPG/images/drow-glyph.gif
SANCAK : KURTX leri olarak yeni dönem baslayacaktır ozelliklle tılsım sunucusudakı kardeselerimizin bizden desteklerini esirgemiyeceklerini soylemesiniden sonra biz daha karalı ve tutumlu yolumuza devam ettme kararı aldık .. Bunun için elimden ne geliyorsa en basta ben ve yoll arkadasalrım olmak uzere elimizden gelenin fazlasını yapzacagız....
butun sancak sunucusunda iyi gunuzmuzde kotu gumuzde yanımda olanalra sonsuz sukranlarımı iletıyorum ....
ARKADAŞLAR SİZDEN Bİ RİCAM VAR : kurtx ottoman legentxdalgaç ramcanxbuyu nurrum adlı kişilerin loncamızdakı arkadslarımızn carlarına karsıı hırıszlık yaptıklarını ozellikle bolgey ve klana duyuryoruz ve bazı sancak sunucusndakı lonca uyeleri bu kişilerin tarfına gecip bize hakaret ediyor .... LÜTFEN durust 'lük sergileyın ve oo kişileri uyarın ikaz edin hatta ve hatta caldıkalrı itemleri ve meteryaleri geri vermelerini bize yardımcı olmanızı rica ediyorum .. ilgilenlere sonsuz tesekkurler ....
EMRAH...!ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!
KuRTxSaVaŞÇı elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kurtx yazdı:SANCAK : KURTX leri olarak yeni dönem baslayacaktır ozelliklle tılsım sunucusudakı kardeselerimizin bizden desteklerini esirgemiyeceklerini soylemesiniden sonra biz daha karalı ve tutumlu yolumuza devam ettme kararı aldık .. Bunun için elimden ne geliyorsa en basta ben ve yoll arkadasalrım olmak uzere elimizden gelenin fazlasını yapzacagız....
butun sancak sunucusunda iyi gunuzmuzde kotu gumuzde yanımda olanalra sonsuz sukranlarımı iletıyorum ....
ARKADAŞLAR SİZDEN Bİ RİCAM VAR : kurtx ottoman legentxdalgaç ramcanxbuyu nurrum adlı kişilerin loncamızdakı arkadslarımızn carlarına karsıı hırıszlık yaptıklarını ozellikle bolgey ve klana duyuryoruz ve bazı sancak sunucusndakı lonca uyeleri bu kişilerin tarfına gecip bize hakaret ediyor .... LÜTFEN durust 'lük sergileyın ve oo kişileri uyarın ikaz edin hatta ve hatta caldıkalrı itemleri ve meteryaleri geri vermelerini bize yardımcı olmanızı rica ediyorum .. ilgilenlere sonsuz tesekkurler ....
EMRAH...!ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!
S.a Arkadaşlar Kurt Loncası Sancak Kısmı oalrak sizlere federasyon vermemiz için bazı şartları söylemiştim bunlar
1. Kurtx Loncası hangi sunucuda olursa olsun Tılsım Kurtlar Konseyi denetiminde ve ben Kurucusu Kurtreiis'e mutlat iteat edicektir.
2. Kurtx Loncası Arz'ın Çocukları Klanına mensup bir lonca olarak kalıcaktır .
3. Kurtx Loncası Orjinal Kurtlarx yapılanmasına yasalarına ideallerine prodüsürne bağlı olarak işleyişini sürdürcektir.
4.Kurtx Loncası Sancak Kısmı Kurt Locnası resmi sitesini kullanıcak ve Site üzerinden açılıcak olan kendilerine has sohbet ve iletişim kısmından zaman geçirebilicek Locna tanıtım fragmanlarını locna amplemin kullanıcak
Bu şartları kabul etmeniz durumunda ön hazırlıklar başlayacak forum sayfası bizim tasarımcı arkadaşlarımız tarafıdnan tasarlanıcak yapılanma arifesinde ben ( Kurtreiis ) ve Kurtlar Konseyinden bazı arkadaşlar ile Sancağa gelip Kurt Locnası Sancak üyeleri ve yöneticileri ile görüşüp yapılanmada dikkat edilmesi gereken hususların altını çizip geleceğinize ışık tutucaz ...