Hirahazal yazdı:Haruna aciklama yapildiysa tamam benimle neden konusmadigini su saatten sonra aciklamasinada gerek kalmadi yuzsuz bir insan degilim defalarca mesaj yazmama ragmen yanit vermiyorsa nedenini sormakta cok gereksiz olur.Ayrica fazla ustelemekte anlamsiz olur kendi karari beni yada baskasini baglamaz.hepinize iyi forumlar.
Boşver Figen ne olduğu ortada açıkça biz yolumuza DOSTlarımızla tam gaz devam ediyoruz ya önemli olan bu işte..
Gerisi yalan.
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
Selamün Aleyküm.
Bizler Eski Tılsımı geri getirmek için bir kaç adım attık ve
şu an için 4 lonca liderinden olur aldık.
Amacımız belli başlı lonca liderlerinin katılımı ile bir toplantı düzenlemek.
Konu eski Tılsımı geri getirmeye çaba göstermek.
Toplantıda konuşulması gereken bir kaç kural olduğunu düşünüyoruz.
TAbi liderlerin kendi kafalarında kurduğu senaryolarda konuşulupp , tartışılabilir.
Bizim seçtiğimiz konulşar şu an ,
Maden ve efsun piyasasını bir düzene sokabilmek ,
Klan savaşlarını bir etkinlik haline getirebilmek , vs...
Team Lonca başkanı ve lonca üyelerininde görüşleri bizim için önemli olucak.
Umarım kararınız olumlu yönde olur.
yeniceribaskan yazdı:o bu degil Herkes bi acıklama bekliyor ve sadece slm verip alınıyor ve acıklama yapa yok Tuaf
hayır sana ne oluyor bırıncısı acıklama yapılacaksa harun a yapılır senı alakadar eden ne de ıkıde bır bısıler yazıyosun mehmet ın sorunlarından dolayı gıremıyor ve gereklı acıklamayı mehmet yapacaktır kı bu senı hıc mı hıc alakadar etmez kendı ısıne bak simdi
SAgene beni Ne ilgilendirir İlgilendirmez buna senmi karar vercen... yasakla gitsin aynen masucugun yaptıgı gibi...
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
komedi harunum ben sana her zaman diyim
yinede diyim salla )
Ama olsun ya bizede sinema keyfi cıkıyor işte:D
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
AlpAykan yazdı:Selamün Aleyküm.
TAbi liderlerin kendi kafalarında kurduğu senaryolarda konuşulupp , tartışılabilir.
Hayırlı geceler , İyi HAftasonları
katılan loncalar ve projenin devamı hakkında bilgi alabilirsek ona göre olumlu yada olumsuz yanıt verebiliriz.
Tavuk kümesinde yumurtlarmış
kümesten cıkınca saldıracak yer ararmış
Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi Bazen gerekli şeydir olması gereken şeyler
ne diyelim S(I)K S(I)K ameliyat olun, içiniz açilir.böylece temizlenir
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Bu sayfa ya peq uramaM üMit aydın enes qibi arkadaşlarıM olmasıNa rahmeN .. Ama okudumdan anlıyorum ki seliN muhabetti var seliN daha ne oldunu görmeyeNler mi var ???
Daha o kızı savunaN varsa akıllanmamışdır deriM ..
yönetimden kime o kadar yalaklandını merak edıyoruM..
EliMden geleni yaptım ben şikayetimi gönderdiM. sonu ne olur bilmeM..
Masum a gelincede eyvallah hastasın ama anlam veremıyorum hep biri seni sıkıştırınca veya laf yapıncamı bu hastalığıN artıyor ? ALLAH düşmanımıN başına vermesiN ben hasta olsam burlarda yazarak değil Yüce yaradanıma dua ederek beklerdiM...
Eski Masum yok sati......menfaat cıkarcı olmuşsuN seliNle takıla takıla ...
Ama bak paraN yetmedi qaliba seliN artık yöneticiLEr le geziyoR ..
ÜMit Enes AydıN vb arkadaşlar kusuruma bakmayıN..
Figen senle başlıyım bana faceden msj atmışsın ya hani ne ara attın ne zaman attın bilgim yok face şifremi şimdi özel msj ile yolluyorum sana bir gir bak bakalım ben face en son ne zaman girmişim en son ne zaman bana msj gelmiş en son ne zaman yazı yazmışım ben oraya...
He face face ben face bağımlısımıyım yada facede mi yatıp kalkıyorum bu kadar önemli bişey vardı neden telefon etmedin yahut mail atmadın msn den ? face yazana kadar oralardan ulaşmak zormu geldi ?
Durmuş efendi sana gelelim...
Sen kimsinki benle yada çevremle ilgili bir konuya mudahale etme hakkına sahip oluosun?
Daha düne kadar bir oyun için anaya bacıya küfür eden ve edenleri savunan sen değilmiydin ?
Şimdi hangi hakla geçip bana haktan hukuktan bahsediyorsun ?
Senle ilişikimi kestiğim zaman sana ne yazdım ne sen beni tanıyorsun bundan sora ne ben dedim demi?
Ben senle ilgili tek kelime konuşmuyorsam seninde bu lafına sağdık olmanı beklerim tabi yüzün varsa azcık...
Emo efendi... Demişsin ya bi olaylar oluncamı hastalığın depreşiyor diye... Evet bişeyler olunca sinirim stresim tavan yapıyor iyileşme gibi bir ihtimal varsa dahada kötüye gidiyor işler iyice... Ama inş. bak söylüyorum inş....
Yüce Allah'ım inş. böyle bir derdi sanada verir çekersin ozaman anlarsın benim ne yaşadığımı ne çektiğimi...
Unutma hastalıkta en önemli şey moraldir ve böyle abuk sabuk konularda sağolsun moral filan bırakmıyor bu nedenlede evet hastalığım iyileşicene daha da kötüleşiyor... He buna da inanıp inanmamak size kalmış bişey Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gelirsin Danışmadan adımı soyadımı söyler durumumla ilgili bilgiyi alıp tatmin olabilirsin...
Bilip bilmeden yaşamadan çekmeden ileri geri laf atıp tutmazsın anlaştık mı ?
Umut efendi sana ne olduğunu zaten anlamış değilim anlamakta istemiyorum...
Durduk yere neden böyle kendi kendine triplere girdiğini çözmek çok güç...
Daha düne kadar abi kardeş gibiyken böyle neden bi tavır alma girişiminde bulunduğunu msn den yada özelden bi anlatırsan sevinirim neymiş derdin söyle de bende biliyim...
Zaten şu çıkar meselesini de anlamış değilim ne kazandırdınız allah için bana ev mi arabamı ?
Yoksa servet sahibimi yaptınız beni ? yada bilmeden star filan yaptınızda haberim mi yok ?
Sizden yada selinden yada bahsettiğiniz şeylerden neymiş çıkarım bi söyleyin bilsin herkez çok merak ettim ne çıkar sağlamışım sizden yada selin selin diye bahsettiğiniz tt den ?
Şunu unutmayın ben bulunduğum yere emek harcayarak geldim her ne kazandıysam ne elde ettiysem bileğimin emeğimin hakkıyla aldım... ne kimsenin malında ne de başka birşeyinde gözüm olmadı...
Kendi kendinize kuruntulara kapılıp çıkar amaçlı şunu yaptı bunu yaptı diye laflar yapmayın yazın ne çıkar sağlamışsam sizden bütün ikv ailesi duysun kimseden gizlim saklım yok...
He selin selin selin diye yazıyorsunuz ya selini görmüyorum ne zamandır, ki görmemde mümkün değil nete girişim oldukça az ve nadir bişey he selinle konuşmam yada görüşmem kimseyide zerre kadar ilgilendirmez... Değil tt isterse gm olsun siz yada selin birisiyle konuşmam yada konuşmamam sadece beni alakadar eder kimsenin buna burnunu sokmasını gerektirmez...
Başkaları ile olan kişisel sorunlarınızı başka birisine yansıtarak çözüm sağlayamazsınız...
Bu konu ile ilgili son mesajımdır derdi sorunu olan varsa msn adresimi yada telefon numaramı özeline atabilirim neyse anlatır buluruz çözümünü beraber... Burası sadece bana yada size ait bir sayfa değil herkese açık bir sayfa bu tartışmaya son verin neyse derdiniz sorununuz özelden yazın...
AlpAykan yazdı:Selamün Aleyküm.
Hayırlı geceler , İyi HAftasonları
Alp konu neyse görüşebiliriz ben yoksamda Enes yani Harbicocuk ile görüşebilirsiniz ondan ben alırım gereken bilgiyi...
Üstümüze düşen görev neyse yapmaya hazırız her daim... Elimizden gelenden fazlasıyla her türlü yardıma açığız...