hayır sana ne oluyor bırıncısı acıklama yapılacaksa harun a yapılır senı alakadar eden ne de ıkıde bır bısıler yazıyosun mehmet ın sorunlarından dolayı gıremıyor ve gereklı acıklamayı mehmet yapacaktır kı bu senı hıc mı hıc alakadar etmez kendı ısıne bak simdiyeniceribaskan yazdı:o bu degil Herkes bi acıklama bekliyor ve sadece slm verip alınıyor ve acıklama yapa yok Tuaf![]()
TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASI
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: >>> TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASı <<<
GÖKHAN DEMİRCAN
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
Ona buna laf söylemeye gerek yok bu şekilde forumdan posta koyar gibi duyuru yapıyorsunuz. Cevap istenildiğinde bilgi vermeniz gerekir. Bir ittifak var ise bu kişiler arasında kurulmuştur ve ancak o kişiler yıkar. Reklam adına bizim ismimizi böyle aleni ve habersiz şekilde yayınlamanız sizin ayıbınızdır. Bu forum herkesin kullanımına açık olduğunu bile bile. Sen yorum yapma o yapsın tarzı söylemlerde pek geçerliliği olmadığını biliyoruz.teamxtolgacan yazdı:hayır sana ne oluyor bırıncısı acıklama yapılacaksa harun a yapılır senı alakadar eden ne de ıkıde bır bısıler yazıyosun mehmet ın sorunlarından dolayı gıremıyor ve gereklı acıklamayı mehmet yapacaktır kı bu senı hıc mı hıc alakadar etmez kendı ısıne bak simdiyeniceribaskan yazdı:o bu degil Herkes bi acıklama bekliyor ve sadece slm verip alınıyor ve acıklama yapa yok Tuaf![]()
Varsa bi problem bu saatten sonra direkt olarak bu forumdan ortaya konulsun ve tartışılacak isede bu forumdan devam etsin. Hiç bir şekilde özel görüşme yapmayacağım. Yaptığınız bu reklamın sebebini bu forum üzerinden yayınlayın.
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
Harun mehmet gelince gerekli açıklamayı yapacaktır.bizim kimse üzerinden reklam yaptıgımız yok bir ittifak vardı buda bitti bunu sadece iletişim sayfamızdan üyelerimize duyurduk reklam yapmak istesek yeni konu açardık lakin kimseyle bir sorunumuz yok kimse üzerindede reklam yapmaya ihtiyacımız yoktur konuda lütfen tartısma cıkarmayalım.
İYİ FORUMLAR/OYUNLAR
İYİ FORUMLAR/OYUNLAR
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
Bu forumda benim ismim kullanılmadan önce bana sorulması gerekir. Ben başkasından duyarsam demekki bunun altında başka bir şey var diye anlarım. Neredeyse hepiniz msn imi biliyorsunuz. Yok mehmet açıklama yapacakmış yok bilmemne.
Bu şekilde yayınlanıyorsa kafanıza göre demekki reklam a ihtiyacınız var.
Kimse ye bir söz vermedik kimseye bir vaatte bulunmadık. Bu yüzden bu işin altında başka bir şey var. Ve açıklama yapılmadan bittiyse bitmiştir bunu forumda duyurmak başka sancılarınızın olduğunun göstergesidir.
İşinize gelmeyince başkası açıklıcak diyorsunuz. 5 gün önce yazılmış yazının hala açıklamasını yapamıyorsunuz..
Acaba yeni şeyler düşünüpmü yazacaksınız...
Bu şekilde yayınlanıyorsa kafanıza göre demekki reklam a ihtiyacınız var.
Kimse ye bir söz vermedik kimseye bir vaatte bulunmadık. Bu yüzden bu işin altında başka bir şey var. Ve açıklama yapılmadan bittiyse bitmiştir bunu forumda duyurmak başka sancılarınızın olduğunun göstergesidir.
İşinize gelmeyince başkası açıklıcak diyorsunuz. 5 gün önce yazılmış yazının hala açıklamasını yapamıyorsunuz..
Acaba yeni şeyler düşünüpmü yazacaksınız...
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
bişey düşündügümüz yok harun bende memette oyuna girmiyoruz onun için kendi acıklamasını yapsın altında baska bir mana aramanın luzumu yokbaskalarının işi gücü yok ortalıgı karıstırıp dursunlar
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
HarbicocuK yazdı:bişey düşündügümüz yok harun bende memette oyuna girmiyoruz onun için kendi acıklamasını yapsın altında baska bir mana aramanın luzumu yokbaskalarının işi gücü yok ortalıgı karıstırıp dursunlar
Ortalığı karıştıran sizlersiniz bu şekilde bir saçmalık olmaz. Kendinize Ait Lonca siteniz var. Bizim Lonca sitemiz var.
Bu konu sadece 2 loncayı ilgilendiren bir konu iken bütün Tılsım ın görebileceği şekilde bir alanda ne bana ne celal e haber verilmeden ismimizi yazmak ve yazdıktan sonra dahi haber vermemenin normal karşılanmasını beklemeyin boşa.
Bu işin altında bir şeyler olduğu belli ama açıklayacak cesaretiniz yok galiba. Yoksa mehmet hiç birinizede sormadanmı aldı bu kararı...
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Herkese Selamlar ağırılarımın artması ve sürekli serum iğne almamdan dolayı ne foruma ne de oyuna giremiyorum...
Bu nedenle bazı yapacağım ve konuşacağım şeyler elde olmadan ertelendi...
Bu nedenden dolayıda kimse kusura bakmasın sağlık bu kimseden ve hiç bişeyden önemli değil...
Şu diğer konuya gelince bakıyorum herkes asmış asacağını kesmiş keseceğini hiç olayla yada konuyla alakası olmayanlar bile vermişler hükümlerini...
İttifak olayı konusu sadece forum sayfamızdaki üyelerimize duyuru amaçlı idi ve harun yada celale de gerekli açıklama yapılcaktı ki sağlık sorunu ne zaman hasta olup olmayacağımı kestiremediğim için açıklama sürekli ertelendi ama açıklama yapmaya gerek kalmamış zaten herkes hükmünü vermiş ve bir sonuca varmış...
Yazıkki böyle bir şeyi bile reklam amaçlı bir konuya getirmişsiniz ve benim sizin üzerinizden reklam yaptığımı iddaa etmişsiniz ya ne diyimki eywallah canınız sağolsun ama beni hiç mi hiç tanımamışsınız demekki...
Bu olay ile ilgili son mesajımdır konu kapanmıştır gerekli açıklama lonca kurucu lideri yada diğer her kimler ilgiliyse onlara en kısa süre içerisinde yapılacaktır...
He unutmadan kimseden bi korkum yok isteyen istediğini yapsın 1 tıkla kapatılcak kadar uzakta bu sayfa benim için kapatırım dönüp arkama bakmam bile onun için boş beleş konuşmalar içine girmesin kendini bilmezler...
Bu nedenle bazı yapacağım ve konuşacağım şeyler elde olmadan ertelendi...
Bu nedenden dolayıda kimse kusura bakmasın sağlık bu kimseden ve hiç bişeyden önemli değil...
Şu diğer konuya gelince bakıyorum herkes asmış asacağını kesmiş keseceğini hiç olayla yada konuyla alakası olmayanlar bile vermişler hükümlerini...
İttifak olayı konusu sadece forum sayfamızdaki üyelerimize duyuru amaçlı idi ve harun yada celale de gerekli açıklama yapılcaktı ki sağlık sorunu ne zaman hasta olup olmayacağımı kestiremediğim için açıklama sürekli ertelendi ama açıklama yapmaya gerek kalmamış zaten herkes hükmünü vermiş ve bir sonuca varmış...
Yazıkki böyle bir şeyi bile reklam amaçlı bir konuya getirmişsiniz ve benim sizin üzerinizden reklam yaptığımı iddaa etmişsiniz ya ne diyimki eywallah canınız sağolsun ama beni hiç mi hiç tanımamışsınız demekki...
Bu olay ile ilgili son mesajımdır konu kapanmıştır gerekli açıklama lonca kurucu lideri yada diğer her kimler ilgiliyse onlara en kısa süre içerisinde yapılacaktır...
He unutmadan kimseden bi korkum yok isteyen istediğini yapsın 1 tıkla kapatılcak kadar uzakta bu sayfa benim için kapatırım dönüp arkama bakmam bile onun için boş beleş konuşmalar içine girmesin kendini bilmezler...
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
Mehmet çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun oyuna girdiğinde bana ulaşırsan sevinirim hayırlı günler..
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin
Siтєм
Siтєм
sa iyi günler hrkeze bu konuyla alakası olmayan kişiler neden havlarlar burda bilmem sadece oratalığı karıştıracaklar aklı sıra ama biz seni ti ye bile almıyoruz.
Bütün mesele hayatı doğru okumak,doğru anlamak ve doğruluk üzere yaşamaktır...
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
hazal selinle zaten harungilin olayından beri konusmuyoruz onunla o konu yüzünden tartısmıstık ogunden beride görmüyoruz ve kendisi benide büyük bir ihtimal msn sildi hem konunun acıklanması haruna yapıldı