Dalcaxqörkem beni dövüp charımı çalmıştır.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Dalcaxqörkem beni dövüp charımı çalmıştır.

Mesaj gönderen morukkelleci »

yalçın abiye git
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

konuşcak ,görüşcez, etçez, bakçaz , iki üyeliğinde lisanı aynı akrabamısınız :D

Resim
BURUKO
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BURUKO »

sorununuzu adam asmaca oynayarak çözünüz !!!! :DD
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkemm
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dalcaxqorkemm »

Rapkoliq yazdı:
Dalcaxqorkemm yazdı: Dalcaxqörkem..
Eşşek herif bu forum içerisinde veda ettiğinde sana söyleninlen lafları bana etseler Allahma deli olurdum la hiç bir Allahın kulu ağzına hayır duaya açmadı zaten senin gibi bir şerefis, namusuzun, iftiracının sonu budur :mrgreen:

Kuzeyx loncasına destek verirdi atıldı diye onlara iftira atıyor onları kirletiyor işte söyledim size bağrınızda yılan yaşıyor

Konuya bak > viewtopic.php?f=28&t=29538

sen msnede küfür ettiim diyorsun;

1 - yukarıdaki mesajıma bak ne demişim " çekemediklerini kirletmek için herşeyi yaparsın" hatta g.t bile verirsin :mrgreen:
2 - çakma karakter ve msnler ile ne b.klar yediklerini herkes biliyor
3 - Dalcaxgörkem i herkes tanır sen anlatma bize :P

1. Sen Benim Hakkımda bir şey bilmiyorsun
2. Senin Kronicxesadullah olduğunu katıtlamak zorunda bıraktırma beni seni merandan kovdular tılsımdanda kovmasınlar
3. rapkoliqqq__alii@hotmail.com adlı msn den ettiğin küfürleri bu sayfada yayınlamak zorunda bıraktırtma beni biliyorsun ki forum kurallarına aykırı bulunuyor ettiğin küfürler
4. Sen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e saygısızlık yapan aşşalık bir herifsin Türkiye'de yaşayıp Türklüğü Kabul etmeyen birisin.
5.Çocuklarlar uğraşmadımı Sende Biliyorsun Gerçek Yaşını Öğrendiğimde Benle Bir Daha Muhattap Olma dediğimi Hatırlıyorum :D
6.Şimdi Kaybol Git Yaşıtlarınla Muhatap Ol Kulanı Çekmiyeyim.. :D
7. Bu arada arkadaşlar hashxbold arkadaşımıza itemlerini veremesemde eşdeğer parasını fazlasıyla verdim gereken açıklamayı en kısa zamanda yapcağını umuyorum...
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım
Kullanıcı avatarı
KatLiam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KatLiam »

çalmışsa çalmıs lan yanına su mu getirim alla alla ya adama diklen dovsun seni sonra Ablalar abiler şuşu benı dovtü carımı çaldıııııııı yetişin komsularrrrrrrrrrr :twisted: :twisted:
Byxmayk (***)rütbe
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

morukkelleci yazdı:yalçın abiye git
Tülaaaaaaaaaaaaaay Sensiz yapamıyorum tülaaaaaaaaaaaay xD tülaay geri dön tülay xD
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkemm
İskele Babası
İskele Babası

arkadaşlar gerçekten kusura bakmayın hashxbold mudur nedir onun açtığı çocukca bir konu..
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

1 - meranda 2 adet çarın var ve hala oynuyorum :D
2 - Tılsım sunucusunda çarım yok be varsa bile resim koyy
3 - rapkoliq__alii@hotmail.com demişsinde foto yok olsa bile ben M.Ali 'yim diyor mu??????
4 - Meran ananın babanın değil güzelim istediğim zaman oynarım han baba yiğit kova bilirki? anasından geri dönerr senin gibi :D
5 - Senin gibi dinsiz falan değilim kalleş köpek :D öbür dünyada senin g.t görecem lan bakalım oradan ne #@!? iyecen
6 - kime küfür ettiysem fotosunu koy bakalım Allah'a küfür eden fare yawrusu, içki içen fare yawrusu, Peygamberi kabul etmeyen öküz yavrusu Atatürk'e de küfür eder olum
7 - her loncadan kovuldun hala kuyruk acısı var sende bebem =) birde urfaya gelsen orada çok güzel URFA BİBERİ var :) birde gel beni döv bakalım gösterişçi fare yavrusu :D

Lan olum senin gibi salak birisini görmedim valla :mrgreen: yalan küfür iftira btaklık üzerine bataklık lan Allah belanı versin bu mübarek günde Allah'a küfür eden fre yawrusundan ancak bu çıakr zaten ...
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bu konuyu açan Dalcaxgörkemdir =) deilse sen daha çok dayak yersin=)
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkemm
İskele Babası
İskele Babası

1. si Rapkoliq senin dinsiz demenle dinsiz olmuyorum bu mübarek günde benim azımı bozdurtma
2. benim Peygamberim Hz.Muhammed'dir eğer senın peygamberin farklı ve kabul etmiyorsam bilemem
3. benım nüfus cüzdanımda T.c Vatandaşı Ve Dini Müslüman Yazıyo Senin Gibi Iraklı değilim
4. Sen Git Liderini Saddam Hüseyin Olarak Gör Onu Astılar Senin Gibiler Türkiye'ye kaçtı ölüm korkusuyla korka bizim ülkemiz İyi Yüreklidir asmaz Sende Haddini Aşma
5. Urfaya gel gösterrim demişsinde sende yürek varsa Antalya'ya gel ama şunu bil ki Urfa'ya uğrarsam seni bulcam buna emin ol
6. Sen Ufak bi Çocuksun Seni Dövcek Değilim Bizim İlkelerimizde Küçüklerimizi Korumak Büyüklerimizi Saymak var Seni Dövmem Ama senle bi Abi kardeş olarak konuşcam
7.Senin Gibileri Tanırım Ancak Böyle Forumlarda Sesiniz Çıkar Eskıden kanka ,abi diyodun şımdı böyle yaptın
8. Senin Tılsımda Charının Oldugunu Çoğu Kişi Biliyo bu sunucuda vea farklı yerde
9. O msn nenınde Senın oldugunu bilenler var
10. Sen Öldün Oğlum Bittin artık eskiden bi kaç 187 hasar itemim var diye hava atıyodun şımdı neyin var itemlerını satıp 100m yapmıştın onun dışında :D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön