Kafayı yiyeceğim artık bir çare yok mu?
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Kafayı yiyeceğim artık bir çare yok mu?
Pek anlamam bu işten ama klasik bir Türk erkeği olarak format attır gitsin krdşm demekten bşka bişe bulamıorm 
Merhaba,
Öncelikle yapmanız gereken bence Harddisk'nizi bütünleştirerek format atmanız.(NTFS) tavsiye ederim.Sonrasında Harddisk'nizi kendi isteğinize göre bölünüz.İşletim sistemini kurarak (Windows) serileri için söylüyorum.Mutlaka ve mutlaka işletim sisteminizi güncellemeniz.Güvenilir bir virüs programı kurarak PC komple taratmanız.Ardından donanıma bağlı olarak güncel driverları kurmanız.Yapacağınız kontrolde Bilgisayarım sağ klik / Özellikler / Aygıt yöneticisinde / Bilgisayarınızda yüklü donanım aygıtlarının bir listesinde soru işaretli veya X olan biryer kalmaması.
Güncel İKV dosyamızı tekrar kurup deneyin.Eğer hala sorun yaşıyorsanız ,Ekran kartı veya RAM denemenizde fayda var.Anlattığım yazı içerisinde anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.
İyi Eğlenceler.
Zsert
Öncelikle yapmanız gereken bence Harddisk'nizi bütünleştirerek format atmanız.(NTFS) tavsiye ederim.Sonrasında Harddisk'nizi kendi isteğinize göre bölünüz.İşletim sistemini kurarak (Windows) serileri için söylüyorum.Mutlaka ve mutlaka işletim sisteminizi güncellemeniz.Güvenilir bir virüs programı kurarak PC komple taratmanız.Ardından donanıma bağlı olarak güncel driverları kurmanız.Yapacağınız kontrolde Bilgisayarım sağ klik / Özellikler / Aygıt yöneticisinde / Bilgisayarınızda yüklü donanım aygıtlarının bir listesinde soru işaretli veya X olan biryer kalmaması.
Güncel İKV dosyamızı tekrar kurup deneyin.Eğer hala sorun yaşıyorsanız ,Ekran kartı veya RAM denemenizde fayda var.Anlattığım yazı içerisinde anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.
İyi Eğlenceler.
Zsert

Zsert / Ölümsüzkalp / Arslanbüyü
girmiyosa sivri ada eklentisini silmis yada silinmis olmalı :!:
SLm
kardeş aynı sorun şimdide benim başımdaa 19 temmuz 2010 pazartesinden beri bende aynı hatayı alıyoruımm
bilgisayar format attım olmadı, oyunu netten indirdim kurdum olmadı, DVD den kurdum olmadıı,
nasıl çözdün yada sorun çözüldümü söylermisin
aldıgın plus kutunun süresi doluyor ban oynayamıyorum yardım edin ne olur
..........
.......
07/22/10 23:52:19: ----- oyun modülü 'charsel' aktifleştiriliyor -----
07/22/10 23:52:24: Scenegraph count : 54
07/22/10 23:52:24: Scenegraph count : 3
07/22/10 23:52:25: Can't decode with zlib.
07/22/10 23:52:25: 00464EC7
kardeş aynı sorun şimdide benim başımdaa 19 temmuz 2010 pazartesinden beri bende aynı hatayı alıyoruımm
bilgisayar format attım olmadı, oyunu netten indirdim kurdum olmadı, DVD den kurdum olmadıı,
nasıl çözdün yada sorun çözüldümü söylermisin
aldıgın plus kutunun süresi doluyor ban oynayamıyorum yardım edin ne olur
..........
.......
07/22/10 23:52:19: ----- oyun modülü 'charsel' aktifleştiriliyor -----
07/22/10 23:52:24: Scenegraph count : 54
07/22/10 23:52:24: Scenegraph count : 3
07/22/10 23:52:25: Can't decode with zlib.
07/22/10 23:52:25: 00464EC7
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)