ibrahimekim yazdı:ıyı geceler yasın yenı char ne alemde tılsımı felan kendın kesmeyı planlamıyorsun demı
<> Kurt Loncası <>
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: <> Kurt Loncası <>
Aslında iksirlerle kesebilir fakat kan çalan ve yanındaki mahlukları birisinin tutması gerek 29 lar döneminde serverda 3. kesen kişiydim

- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
29 lar donemı bır harıka ıdı yav 6 7 grup gıderdık de kımsenın sesı cıkmazdı ılk tepegozde mola verırdık 

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
ibrahimekim yazdı:29 lar donemı bır harıka ıdı yav 6 7 grup gıderdık de kımsenın sesı cıkmazdı ılk tepegozde mola verırdık

ibrahimekim yazdı:ıyı geceler yasın yenı char ne alemde tılsımı felan kendın kesmeyı planlamıyorsun demı
kasaphasan06 yazdı:Aslında iksirlerle kesebilir fakat kan çalan ve yanındaki mahlukları birisinin tutması gerek 29 lar döneminde serverda 3. kesen kişiydim![]()
ibrahimekim yazdı:29 lar donemı bır harıka ıdı yav 6 7 grup gıderdık de kımsenın sesı cıkmazdı ılk tepegozde mola verırdık
kasaphasan06 yazdı:O tepegöz yokmu şimdi hatırladım o zaman böyle terminatör gibi de değildi komikti suratı tıraşlı gibi
Tılsım için çalışmalara şimdiden başladım

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Bu arada yepyeni bir video çekme programı gördüm, adı "Fraps" gerçekten mükemmel bir program...
Bilgisayar asla kasmıyor, oyunda takılma olmuyor, videoda hiçbir problem, reklam vs. olmuyor ve en önemlisi görüntü mükemmel !
Bu programla herkes video çekmek isteyecek
Bilgi edinmek, öğrenmek, indirmek için;
http://www.ikvonline.net/fraps-limitsiz ... 10985.html
Not: Videonun sol üst köşesinde yazılar çıkmaması için FPS'ye girin ve sağ taraftaki kare şeklinde siyah pencerenin altındaki "Disable"yi işaretleyin. Bunu sitede belirtmemişti ben de sizlerle paylaşmak istedim.
Çektiğiniz videoyu Winamp'da açarsanız tüm görüntüleri ters gösterir
Herkese iyi forumlar
Bilgisayar asla kasmıyor, oyunda takılma olmuyor, videoda hiçbir problem, reklam vs. olmuyor ve en önemlisi görüntü mükemmel !
Bu programla herkes video çekmek isteyecek
Bilgi edinmek, öğrenmek, indirmek için;
http://www.ikvonline.net/fraps-limitsiz ... 10985.html
Not: Videonun sol üst köşesinde yazılar çıkmaması için FPS'ye girin ve sağ taraftaki kare şeklinde siyah pencerenin altındaki "Disable"yi işaretleyin. Bunu sitede belirtmemişti ben de sizlerle paylaşmak istedim.
Çektiğiniz videoyu Winamp'da açarsanız tüm görüntüleri ters gösterir
Herkese iyi forumlar

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kurtlarxferyat
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Loncamızın Alan adı ( Domain adını ) su anda Kurtreiis ve ben hariç bir bilen yok. alan adımız kayıt altına alınmıştır. saklamamızdaki amaç site tasarımı süresince site yayaında olucak ve gelişmeleri Kurtreiis hariç kimsenin görmesini istemediğimdendir. Site tamamen bitti dediğim an zaten siz lonca uyelerımızın huzuruna sunup eleştirilerinizi ve önerilerinizi alıp site üzerinden gerekirse 1 hafta daha değişiklik yapacağım.Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze merhaba...
Öncelikle yeni sitemiz hayırlı uğurlu olsun... bu tarz durumlarda domain alınmadan açıklama yapılmaz umarım domaini almışsınızdır. eğer almadıysanız .com yerine; .net .org gibi 2. kalite bir uzantı kullanmak zorunda kalabiliriz.
Saygılar.

Kurtlarxferyat
Kurtlarxscream
Kurtlarxsamaraa
Blackbeard
Dergahxferyat
Http://www.Kurtloncasi.com
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi