Sözde Herkes BETA'DAN ;)
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sözde Herkes BETA'DAN ;)
ben oyuna betada başlamadım hatta 29lv zamanında da başlamadım.kütüğü görmeyen bir nesildenim. :mrgreen: zaten betadanım diye övünmek, büyük harfli karakterim var diye trip atmak anlamsız bir iş.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
EmirBerkKorkmaz yazdı:Acaba dediğin idam masası Dev Ana'ya giderkenki mi?xDAVUT yazdı:Mezarlık bulundu. :twisted:
İdam Masası nerde bilen var mı :shock: ?
Migrat'ta da İdam Masası var İdam Masası dolu yavs...![]()
idam masası falan yok ya darağacını abartmış arkadaş
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı

turkoxHAMSTER yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Acaba dediğin idam masası Dev Ana'ya giderkenki mi?xDAVUT yazdı:Mezarlık bulundu. :twisted:
İdam Masası nerde bilen var mı :shock: ?
Migrat'ta da İdam Masası var İdam Masası dolu yavs...![]()
idam masası falan yok ya darağacını abartmış arkadaş
Biraz Abarttım ama Arkadaş Doğruyu Söyledi
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi

YaLnIzKaLp yazdı:
Aydınoğlu Görevinin Yapıldığı Yer.
vay kanka senin büyücü yukarıdan şekil görünüyor heaa
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bende betacıyım ama diğer oyunculardan farkım nedir hala anlamış değilim.Betacı olmakla övünmüyorum da övünülcek bişey değil.Gayet normal bir durum.Yani artık oyunda isminin büyük küçük yazmasıda bişey ifade etmiyor.Biliyoruz ki oyunda betacı karakter ticareti çok hızlı ilerliyor
Yani 20m'i bastırıp betacı karakter satın alan birisi Betacı oluyor.Bu yüzden kimin betacı oldğunu anlamak zor.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
katakuli yazdı:Betalı olunca ne oluyor yani?Farklı bir his mi?Birilerinden önce gördü diye çok mu süper oyuncu oluyor?
Oyuncu heryerde aynı oyuncudur.Beta filanla olmuyor işler.
birilerinden once gordu diye cokmu super oyuncu lafın garibime gitti.. kimse bunu savunmuyor.. sen hiç 1 kurt alfayı kesebilmek için grup kurdunmu.. tek 1 tane için.. peki oyun butun herkese acılmadan onceki deneme suresindeyken neredeydin.. kucukmuydun..?? simdikinden dahamı mesguldun?? her beta charı olan eski oyuncu degildir.. baska bir arkadasın dedigi gibi birinin beta oldugunu davranısından anlarsın charından degil.. beta charını silip yeni char acan birini tanıyorum.. ve kim ne derse desin oyunda sekilli isim cok daha karizma duruyor.. bırakta bi fark olsun..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
BETA dönemınden bır oyuncu her halınden anlaşılır betadayken oynayanlar bılır dostluk kardeşlık herkez bı bütündü ama tek sorun oyunu gelışmesı ıle ılgılı 39 sevıye hadı qelsın artık felan fılan qeldı noldu oyun bozulmaya başladı 2-3 hırsız derken 49 sevıyelerde hırsızlar küfürbazlar fınk atıyor
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Tekrar söylüyorum arkadaşlarr ..rapper yazdı:Oyuncuların Betacıyım demesiyle değil , davranışlarıyla Betacı olduğu anlaşılır ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Bazı arkadaşlar BETA die tabir edilen level sınırını 29 level sanıyorlar..Beta 25 lvl hatta tam hatırlamasamda yanlış bilmiyorsam birde 19 lvl vardı 29 lvl oyunun tam sürüme geçildigi dönemdi o dönem sadece Eminönü vardı..Ama büyük küçük harf olayıda 29 lvlde bi süreiliginede olsa vardı sonradan kaldırıldı.Ben yanlışlıkla girdm oyuna ııspartalii die bi çarla girdm adam beni tekme tokat kesti kızdım sildim bi haşinle
IspartaliTWO açtık 49 lvl sınırında 5-6 ay önce kadar o çarda çalındı silindi.Ama banka olarak açtıgım hala bi beta karakterim IspartaAksu duruyor şuan onunla oyundaym.Beta olmak bi öncelik-fazla item-fazla para deildir tek ayrımcılıgı o zamn herkes saftı oyunda hiç bişey bilinmiyordu hırsızlık ztn yoktu küfür etmek neydi onuda bilmiyoduk
ama şimdi baya bi bozuldu açıkcası oyun.Beta olma ayrıcalık deildir adam olsun yeter isterse 49 lvlde başlasın oyuna.Çok pm geliyor çarın satılıkmı die bnde /nah diyorum o kadar
herkes Betacıyım şu cuyum bucuyum şöyle güçlüyüm böyle güçlüyüm die hava atmasa oyun bi o kadar zevkli olur ama artık bu sözler için biraz geç...Saygılarımla..
Evet beta 25 level sınırıydı. Ve betacı çarlar denilen tabir kesinlikle yanlış ! Betadaki tüm çarlar silinmişti ..TheOkqn yazdı:Bazı arkadaşlar BETA die tabir edilen level sınırını 29 level sanıyorlar..Beta 25 lvl hatta tam hatırlamasamda yanlış bilmiyorsam birde 19 lvl vardı 29 lvl oyunun tam sürüme geçildigi dönemdi o dönem sadece Eminönü vardı..Ama büyük küçük harf olayıda 29 lvlde bi süreiliginede olsa vardı sonradan kaldırıldı.Ben yanlışlıkla girdm oyuna ııspartalii die bi çarla girdm adam beni tekme tokat kesti kızdım sildim bi haşinleIspartaliTWO açtık 49 lvl sınırında 5-6 ay önce kadar o çarda çalındı silindi.Ama banka olarak açtıgım hala bi beta karakterim IspartaAksu duruyor şuan onunla oyundaym.Beta olmak bi öncelik-fazla item-fazla para deildir tek ayrımcılıgı o zamn herkes saftı oyunda hiç bişey bilinmiyordu hırsızlık ztn yoktu küfür etmek neydi onuda bilmiyoduk
ama şimdi baya bi bozuldu açıkcası oyun.Beta olma ayrıcalık deildir adam olsun yeter isterse 49 lvlde başlasın oyuna.Çok pm geliyor çarın satılıkmı die bnde /nah diyorum o kadar
herkes Betacıyım şu cuyum bucuyum şöyle güçlüyüm böyle güçlüyüm die hava atmasa oyun bi o kadar zevkli olur ama artık bu sözler için biraz geç...Saygılarımla..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~