''zaferexselam'' ım şikayeti hakkında...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

''zaferexselam'' ım şikayeti hakkında...

Mesaj gönderen ustax66 »

''zaferexselam'' Değerli arkadaşım.Konu olan şikayet hakkında, Börteçinexattila arkadaşımızla konuştum. Olayı daha farklı anlattı, fakat kesinlikle küfür etmediğini ve küfür etmediğine şahit olarakta yanında duran arkadaşını arkadaşını gösterdi. Ben bu arkadaşı uzun süredir tanıdığım için küfür etmediğine inanmak istiyorum ve inanıyorum. Çünki loncamızda küfüre en çok kızan benim ve hepsinin ağabeyiyim yaşım itibarı ile, inşaallah arada yanlış anlama vardır. Şikayetininde şahit yada delili olmadığı için bu kadarla kalacağını bildiririm. Selametle...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: ''zaferexselam'' ım şikayeti hakkında...

Mesaj gönderen MykonS »

ustax66 yazdı:''zaferexselam'' Değerli arkadaşım.Konu olan şikayet hakkında, Börteçinexattila arkadaşımızla konuştum. Olayı daha farklı anlattı, fakat kesinlikle küfür etmediğini ve küfür etmediğine şahit olarakta yanında duran arkadaşını arkadaşını gösterdi. Ben bu arkadaşı uzun süredir tanıdığım için küfür etmediğine inanmak istiyorum ve inanıyorum. Çünki loncamızda küfüre en çok kızan benim ve hepsinin ağabeyiyim yaşım itibarı ile, inşaallah arada yanlış anlama vardır. Şikayetininde şahit yada delili olmadığı için bu kadarla kalacağını bildiririm. Selametle...
konuyuyla ilgili deil ama bir konuda 13 yaşındayım diyorsun bir konuda hepsinin abisiyim diyorsun sen 13 yaşındaysan diğerlerinin abisiysen bu lonca + kaç ?
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

viewtopic.php?f=31&t=26020&start=20
konusu ..
Yanlış anlama sadece meraktan soruyorum ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
thexlost2
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen thexlost2 »

MykonS yazdı:viewtopic.php?f=31&t=26020&start=20
konusu ..
Yanlış anlama sadece meraktan soruyorum ..
konuyuyla ilgili deil ama bir konuda 13 yaşındayım diyorsun bir konuda hepsinin abisiyim diyorsun sen 13 yaşındaysan diğerlerinin abisiysen bu lonca + kaç ?

Şuan konuştugun kişi lonca 2 başkanı ve 13 yaşındaki dedignde lonca 2. başkanımızın ogludur....
Börteçinexanıl
Resim
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Ben oglunu felan bilmiyorum ..
Sadecee aynı üyelikten yazmışlar onu diyorum ..
öyleyse k.bakma ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

MykonS yazdı:Ben oglunu felan bilmiyorum ..
Sadecee aynı üyelikten yazmışlar onu diyorum ..
öyleyse k.bakma ..
Kardeşim siteminde haklısın.ilk yazdığını okuyunca yazıda 13 yaşımdayım ibaresi aradım, hiç aklıma gelmedi oğlumun daha önce benim üyeliğimden yazdığı. Benim yaşım 45 üyelik benim. Oğlumun kullandığıda doüğru. Ama şimdi kullanmıyor, daha önce usta çarlarıda kullanıyordu daha çok online olduğu için. Benim eksiğim olarak yeterince loncadaki sorumluluklarım ile ilgilenmediğimi farkedip oğluma usta çarları ve usta üyeliğini yasakladım. Kendi çarları ile ve kendi üyeliği ile online olmaya başladı. Gerçi bunu ilan ettik ama genelin okumasını beklemek hayal olur. Yanlış anlamaya sebebiyet verdiğim için hakkını helal et kardeşim...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

estağfurullah kardeşim ben yanlış anlamışım k.bakma
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
zaferexselam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zaferexselam »

ustax66 yazdı:''zaferexselam'' Değerli arkadaşım.Konu olan şikayet hakkında, Börteçinexattila arkadaşımızla konuştum. Olayı daha farklı anlattı, fakat kesinlikle küfür etmediğini ve küfür etmediğine şahit olarakta yanında duran arkadaşını arkadaşını gösterdi. Ben bu arkadaşı uzun süredir tanıdığım için küfür etmediğine inanmak istiyorum ve inanıyorum. Çünki loncamızda küfüre en çok kızan benim ve hepsinin ağabeyiyim yaşım itibarı ile, inşaallah arada yanlış anlama vardır. Şikayetininde şahit yada delili olmadığı için bu kadarla kalacağını bildiririm. Selametle...
İlgilendiğiniz için teşekkürler

“Genel Sohbet” sayfasına dön