merhaba eminönü !
- sanchezxjethro
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
merhaba eminönü !
merhaba arkadaşlar sancaktan çok sıkıldım eminönünde oynamak istedim hepinize iyi oyunlar arkadaşım barkın var avakado ucuz dedi itemler 10m den aşağı item bulamadım. ucuzsa yazın aşağıya lütfen. sancaktan sıkıldım zaten bloklandı 3 gün oynuycam burda eğer sararsa bu server burdan gitmem iyi oyunlar
Live via satellite !
Jethro
Meksikaxkarteli
Jethrox
Jethro
Meksikaxkarteli
Jethrox
Re: merhaba eminönü !
Eminönüne başlamakla hayatının yanlışını yapıyosun 
sana katılıom engin bırak 3 günü 49 oldum 3 haftadır item dizemiom1EngiN1 yazdı:3 günde full item mi dizmeyi düşünüyon
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu

Katliyam Loncası Kurucusu

- abdullahsezgin
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ben 1.5 yıldır ugraşıyom ama üstümde hala tek itemli eşyalar var:D eminönüne gelmen en büyük hata kardeşim bence git sancagına orda oyna en iisi eminönüne gelen cehenneme girmiş gibi oluyo 
Eminönü Sunucusundan Gecelerinsavasci
ESKİ BİR EFSANEYİM ARTIK!!!
ESKİ BİR EFSANEYİM ARTIK!!!
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Herşey Eşyamı ? Efsunlu Esyalarmı ? Ben Ful Saheserlı Adamları Tek Efsunlu Zamanlarımda Kestıgımı Bılırım 

Eminönü
FelicitaNascosta '
Hatemi kestin mi ?Aeoroea yazdı:Herşey Eşyamı ? Efsunlu Esyalarmı ? Ben Ful Saheserlı Adamları Tek Efsunlu Zamanlarımda Kestıgımı Bılırım
DehrayN yazdı:Hatemi kestin mi ?Aeoroea yazdı:Herşey Eşyamı ? Efsunlu Esyalarmı ? Ben Ful Saheserlı Adamları Tek Efsunlu Zamanlarımda Kestıgımı Bılırım
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
imzamı çalmışsınZaza yazdı:DehrayN yazdı:Hatemi kestin mi ?Aeoroea yazdı:Herşey Eşyamı ? Efsunlu Esyalarmı ? Ben Ful Saheserlı Adamları Tek Efsunlu Zamanlarımda Kestıgımı Bılırım![]()
auril & DoubleLift