Arkadaşlarım bugün 23.45 civarları Lodos kale yukarısındaki 2 tane Zincir savaşçısının orda byonur aktarım yapıodu benimde şu aralar acayip kpye ihtiyacım var ve bu arkadaşımızı yan oturumla aktarım yaparken yakaladım ve daldım canım 47 kaldı onun 23 sonra bu bana zihin attı topukladı menzil yiyince oyundan çıktı Sonrada Ilıılllıılılılıı adlı yan hesabı ile bana şunları yazdı
Ilıılllıılılılıı : Lan m*l ne yapıyorsun
Ilıılllıılılılıı : Alış veriş var
Aydoldu : banane
Ilıılllıılılılıı : ben biliyom seni hırsız
Aydoldu : ne hırsızı lan
Ilıılllıılılılıı : görcez
Ilıılllıılılılıı : para çaldın 1t
Aydoldu : haha kaç para
Ilıılllıılılılıı : görcez olm bittin sen
Aydoldu : bittim bben
Sonrada pm atarak
Ilıılllıılılılıı : İftirayı yedin olm DDDD
Dedi ve ardından bölgede adıma dair iftiralar uydurmaya başladı ve bende kimsenin yanlış anlamaması için böyle birşey yapıyorum bu yazdıklarıma inanmayan arkadaşlarım şimdi resmini koyuyorum bide ordan bakın
O saatlerde Monspeel benim yanımdaydı ve o karakterin sana ait olmadığını nerden bilelim kendine yazı yazmış olamaz mısın? Biraz mantıklı düşünecek olursak ben öyle bir şey yaptım diyelim senin özeline neden iftirayı yedin yazayım? Bunu akıl edememişsin dostum...
Bu arada o ekran görüntüsünde byonur a ait hiç bir şey göremiyorum aynı zaman da büyüfıx? İsmail ve sen beni kesmiş olabilirsiniz ama orda öyle bir şey görünmüyor? O karakter bana ait değil olsa bile aklı olan iftira atacağı adamın özeline öyle yazmaz. Vayy be adama iftira atacağım bir de özeline iftirayı yedin dicem güzelmiş.
byonur öyle bir şey yapacakta kişiliğe sahip değil millete iftira atma lıllıılıııı mıdır nedir o adam sana yazı yazıyor byonur yazdı diyorsun ne içtin sen? byonur millete iftira atacak kadar küçülmedi daha merak etme... ayrıca onurun dediği gibi o fotoda byonur nerde??? özelde bile byonur a ait bişi yok. SAF ... çok çalışman gerek daha