OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)
Re: OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)
haLa qünceL ve oLmaya devam EdeceKtiR!!!....
Abartmayın ya amma çok şey istemişiniz. Bunları isteyeceğinize savaşçıları grup bölgelerine almıyolar ona bi çare bulun derim ben. Savaşçıların durdurması en az büyücülerinki kadar olsa bakın ne güzel olacak. Desteğe de yazdım bu durumu ama pek tınlayan yok gibi.. 2 saniye durdurma ne işe yarar ki?
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- Londoneye
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunun grafiklerini diğer oyunlarla karşılaştırmak bence adil olmaz İKV oyununu 6 kişi 3 yıllık çalışmayla yapıyor diğer gördüğümüz grafikçe zengin amaçsız,zevksiz ve kardeşlik duygusunun olmadığı oyunları 100lerce kişi yapıyor bence burda bize düşecek görev birazda takdir etmeyi öğrenmektir:)
daha iyisi varken neden kötüsüyle yetinelim ki tabii ki qeLiştiRiLmesini isteyeceqiz...Londoneye yazdı:Oyunun grafiklerini diğer oyunlarla karşılaştırmak bence adil olmaz İKV oyununu 6 kişi 3 yıllık çalışmayla yapıyor diğer gördüğümüz grafikçe zengin amaçsız,zevksiz ve kardeşlik duygusunun olmadığı oyunları 100lerce kişi yapıyor bence burda bize düşecek görev birazda takdir etmeyi öğrenmektir:)
burası ikv ortamı bunları istiyorsan git o tarz oyunlar çok var oyna ne uğraşıyorsun ki ..
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
buRası ikv deRkeN Ndn ikv yi küçümsüyorsun? ikv biraz uqRasıLıRsa pekaLa diqeR oyunLaRın üsTüNe çıkaBiLiR!...dur145 yazdı:burası ikv ortamı bunları istiyorsan git o tarz oyunlar çok var oyna ne uğraşıyorsun ki ..
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
KaraXHayalet yazdı:Animasyonlar ciddi bir şekidle geliştirilmeli katılıyorum
yorumun için saqoL...Firelife yazdı:KaraXHayalet yazdı:Animasyonlar ciddi bir şekidle geliştirilmeli katılıyorum
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Düşünsene bir büyücüye 10 snlık durudrma attın adam kutup actı kutupunda bir süresi var tabi geçtigi an pert.Nasıl adalet bu?Yada şifacıyla vs yapıyorsun bir durdurma attın 10 sn zihni tutuldu.Nasıl olur az düşün güzel kardeşim :arrow:bailamo yazdı:Abartmayın ya amma çok şey istemişiniz. Bunları isteyeceğinize savaşçıları grup bölgelerine almıyolar ona bi çare bulun derim ben. Savaşçıların durdurması en az büyücülerinki kadar olsa bakın ne güzel olacak. Desteğe de yazdım bu durumu ama pek tınlayan yok gibi.. 2 saniye durdurma ne işe yarar ki?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
KaraXHayalet yazdı:Animasyonlar ciddi bir şekidle geliştirilmeli katılıyorum
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim