Arkadaşlar Saygı ve Sevgi çerçevesinde oynadığımız OYUNA lütfen kendimizi kaptırmayalım . .
Oyun biter ama dostluk baki kalır lütfen bir birmizi üzecek şeylere imza atmayalım . . .
Agemennonu iyi bilirim kimse damarına basmadıkça kimseye bulaşmaz
Megaxteam başkanı sende konuyu kapatacağına dahada uzatıorsun
Gerekeni Yapmanız Dileğimle ;
Saygılar . . .
Megaxteam Hakkında . . .
- SoulofxTeam
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Megaxteam Hakkında . . .
Çok insan gördüm konuştuğu söz söz değil ! Çok söz duydum söyleyen adam değil !
<<<<< * * * O o O o O o ..::'::.. MegaxSoul ..::'::.. o O o O o O * * * >>>>>
<<<<< * * * O o O o O o ..::'::.. MegaxSoul ..::'::.. o O o O o O * * * >>>>>
Re: Megaxteam Hakkında . . .
Bize Karışmayana Bugüne Kadar Karıştığımız Zaten GörüLmüş Bişey DeğiLdir.Eski Forumun Lonca Sayfamıza YazdıkLarından Ötürü Loncamız Tarafından SeviLmez Agemennon Dahada SeviLebiLeceğini Sanmıyorum
Ayrıca Yeni aLdığımın Bir KararLa Hiçbir ŞekiLde Kimse İLe Tartışmak İstemiyoruz Lütfen Loncamızı Tartışma KonuLarına Sokmayınız . . .
İyi ForumLar . . .
Ayrıca Yeni aLdığımın Bir KararLa Hiçbir ŞekiLde Kimse İLe Tartışmak İstemiyoruz Lütfen Loncamızı Tartışma KonuLarına Sokmayınız . . .
İyi ForumLar . . .
Meran Sunucusu
Paşalışükrü-SensizLik-Xxpaşalıxx-Megaxpaşalı
Paşalışükrü-SensizLik-Xxpaşalıxx-Megaxpaşalı
seLamLar . .
Biz de Tabiki Oyunun AhLak , sevgi , dostluk , kardeşlik içerisinde oynanmasından yanayız . . . Bunun için gerekli tüm önlemler MeGaXTeaM tarafından alınmaktadır zaten . . . Fakat lonca olarak werdiğimiz '' Dış Güçler '' tabiriyle tarafımıza iftira atan kişilere loncamız olarak gerekli tüm tepkiler ''Ahlak Sınırını Aşmadan'' verilmektedir. Bu durum da birilerinin işine gelerek tartışma niteliğine taşınmış olunuyor malesef . . . bu Siyaset günümüz olaylara da yansıyor malesef . . .
Önceden tartışma yaşadığımız bazı loncalar arasında tüm sorunları görüşüp ortak bir karar alarak dostluk, kardeşlik içinde yolumuza devam etmekteyiz . Bizim durduk yere kimseyle işimiz olmaz ! Sadece biz durduk yere iftira atanlara tepkimizi nasıl gerekiyorsa öyle gösteririz . . Geri kalanları abimiz , kardeşimiz , dostumuzdur . .
İyi Forumlar . . .
Megaşifa // Megasavaşçı // MegaxBüyücü // MegaxLord
MeGaXTeaM Kurucu Ve Başkanı
Biz de Tabiki Oyunun AhLak , sevgi , dostluk , kardeşlik içerisinde oynanmasından yanayız . . . Bunun için gerekli tüm önlemler MeGaXTeaM tarafından alınmaktadır zaten . . . Fakat lonca olarak werdiğimiz '' Dış Güçler '' tabiriyle tarafımıza iftira atan kişilere loncamız olarak gerekli tüm tepkiler ''Ahlak Sınırını Aşmadan'' verilmektedir. Bu durum da birilerinin işine gelerek tartışma niteliğine taşınmış olunuyor malesef . . . bu Siyaset günümüz olaylara da yansıyor malesef . . .
Önceden tartışma yaşadığımız bazı loncalar arasında tüm sorunları görüşüp ortak bir karar alarak dostluk, kardeşlik içinde yolumuza devam etmekteyiz . Bizim durduk yere kimseyle işimiz olmaz ! Sadece biz durduk yere iftira atanlara tepkimizi nasıl gerekiyorsa öyle gösteririz . . Geri kalanları abimiz , kardeşimiz , dostumuzdur . .
İyi Forumlar . . .
Megaşifa // Megasavaşçı // MegaxBüyücü // MegaxLord
MeGaXTeaM Kurucu Ve Başkanı
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Megada bazı oyuncular gerçekten kendilerini oyuna aşırı kaptırıyorlar .
Zamanında ne kadar kaptırdığını bizzat arkadaş dediğim birisi ortaya koymuştu . Herşey geçmişte kaldı daha dencek bişey yok zamanla hatalarını anlarlar ..
İyi oyunLar..
PUSULA
Zamanında ne kadar kaptırdığını bizzat arkadaş dediğim birisi ortaya koymuştu . Herşey geçmişte kaldı daha dencek bişey yok zamanla hatalarını anlarlar ..
İyi oyunLar..
PUSULA

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

ben bir cevap yazmak istemiyorum
benim cevabım konunun kendisi
saygılar..
benim cevabım konunun kendisi
saygılar..
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
madem imza atmayalım adamlarının her lafı küfürlü soulof bi çeki düzen versinlerSoulofxTeam yazdı:Arkadaşlar Saygı ve Sevgi çerçevesinde oynadığımız OYUNA lütfen kendimizi kaptırmayalım . .
Oyun biter ama dostluk baki kalır lütfen bir birmizi üzecek şeylere imza atmayalım . . .
Agemennonu iyi bilirim kimse damarına basmadıkça kimseye bulaşmaz
Megaxteam başkanı sende konuyu kapatacağına dahada uzatıorsun
Gerekeni Yapmanız Dileğimle ;
Saygılar . . .
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

konuyu kastına mı günceliiyosunuz
bu defteri kapattım ben
bu defteri kapattım ben
MEGALARINALAYI HIRSIZ D HEPSİ AT HIRSIZI
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
senimi çalıyorlarByWaRNiNG yazdı:MEGALARINALAYI HIRSIZ D HEPSİ AT HIRSIZI
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

:mrgreen:Strongxsifa yazdı:senimi çalıyorlarByWaRNiNG yazdı:MEGALARINALAYI HIRSIZ D HEPSİ AT HIRSIZI