kaybedilmiş topraklar...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: kaybedilmiş topraklar...

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Çok güzel yha konu komplo teorilerine döndü...:D
Herşey planlanmıştır bencede sonuçta kafasıa göre hadi bugün yeni paketi düşünelim ne yapsak demiyorlar...%!00 çemberlitaş gelicek...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen winwar3 »

Belkide başka yerler gelir bu ikv yönetimi yeniliklerde iyiler :D
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Çöl değil mi Kaybedilmiş Topraklar. Hatta ilerde Çölün devamı geleceği yönünde söylemler var.
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

haritadaki yeni cami agahın bulunduğu cami ve az yakınlaştırın mısır çarşısı ile bankayı görürsünüz bu arada
Sivri adada istanbul sivri ada olduğunu düşünürsek eskiden orda bizanslılar wardı oyunun tarhindede bizans askerleri
her neyse artık Eminönü -miğrat ido feribotu istiyoruz
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
basar2626
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gladio

Mesaj gönderen basar2626 »

Bronz kuklacı için çalışıyo zaten Efendimin Emriyle falan deyo :D
Başar(49)
ResimResim
Her zaman BAŞARılı olacaksın !

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
Kullanıcı avatarı
Ylcn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ylcn »

Arkadaşlar kuklacı fare adamlarla birlikte gitti
Bronz ona çalışıyor ama bence kuklacı kotu değil bulunmamak istiyor yani izini kaybettirmek istiyordu.
Benim goruşum bu.
Zaten fare adamlar gene kuklacıya bağlıydı. Ondan emir alıyolardı ama kuklacı gittikten bir kaç yıl sonra beyaz koşkten koptular ve düşman oldular. İlk başta yaratıklarla savaşta bir yardımcıydılar.
Gelse güzel olur ama aceleye gerek yok daha yeni sıgınak ve mıgrat geldi
Çemberli taş gelirse oraya geçiş bronzu ılersindeki yerde olabilir
evrimdisi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen evrimdisi »

forumda acilmis tartisilasi en zevkli konulardan biri diyebilirim.tarihceyi dikkatlice okuyan arkadaslar bazi seyler üzerine bazi varsayimlarda bulunmaktan kendilerini alamazlar.Bir varsayim da benden olsun:

"O yıldızsız gecede, köşk sokağı gündüz gibi aydınlıktı. Sayıları oldukça azalmış olan beyaz büyücüler, olası tehditlerden haberdar olabilmek için, sokağı büyü ışığıyla doldurmuşlardı. Çok kudretlilerdi. Onlar arasında geçirdiğim yıllar süresince, bunu bu kadar idrak edememişim sanırım. Meğerse her şeyin daha kolay olacağına dair bir yanılgı, zihnimi esir etmiş, teslim olacaklarına dair inancım bu kör yanılgıdan ibaretmiş. Kuklacının talebeleri, sayıca az olmalarına rağmen, haftalardır direniyorlardı. Son direnişleri de elbette görkemli olacaktı.

Ben kimdim? Biz zamanlar onlardan biri. Azat'ın yaptıklarına takati kalmadığından, gizlice izini kaybettirmiş ve cemiyete katılmış. Herkesin öldü bildiği... Sersem! Bir önceki hafta bir köşe başında sıkıştırdılar beni. O gün ölsem, huzura kavuşacaktım, ama korktuğum başıma geldi, beni tanıdılar ve gitmeme izin verdiler. Ve yüzlerindeki o hayal kırıklığı ve hüzün beynime öyle bir kazındı ki. Evet belki onlar Azat'ın yaptırdığı kıyımın aleti olmuşlardı. Ama en azından hain değillerdi. Peki yine, kimdim ben?

Gecenin sonunda, zafer artık cemiyetin olacaktı, bu kesin. Bana ihtiyaç olduğunu düşünmüyordum artık. Bütün gece elimdeki bir şişe şaraptan güç alarak sokağa baktım ve baktım."

--> Bir zamanlar Kuklaci ile birlikte Mansur Bey'in otoritesi altindaki Beyaz Köşkte bulunan Azat Efendi ve Gaffar Bey , Mansur Bey'in ölümü ve Kuklaci'nin gidişinden sonra Kuklacinin yarattigi ve geride biraktigi fareadamlar ile Beyaz Köşkün İstanbul üzerindeki otoritesini korumaya calismis fakat Beyaz Köskün lideri Azat Efendinin kuvvet kullanimi dolayisiyla Gaffar Bey önce fikri daha sonra fiili olarak Beyaz Köskten ayrilip meteora dogru hareket etmisti. Beyaz büyücülerden biri olan Gaffar Bey bu varsayimlardan yola cikarsak aslinda oyuna sadece renk katmasi icin konulmus ve önemsiz olarak gorülen Şarapci karakterinin ta kendisi. İleride kendisinin daha önemli gorevlerde aktif olacagini düsündügüm bir npc.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kertenkele »

Harika fikirler,Muazzam teoriler İKV oyuncusunun en güzel özelliği bu işte komplo teorilerine gelirsek :D :lol:
bence oyun devamlılığını sürdürecek bir oyun olup asla bitmeyecek bir sistemde olduğuna göre Kuklacının meydana çıkması çok zor olarak gözüküyor ancak oyuncuları bıktırmamak için şunu düşünmüş olabilirler ilk güncelleme selami kelaynak ikinci güncelleme gaffar bey daha sonra üçüncü güncellmede yeni oluşturulmaya devam eden bir karakter (mansur beyin varisi mesela)daha sonra da Kuklacıyla kaçma kovalamaya yönelik görevler yaratılabilir ben çemberlitaşta Gaffar Bey'den çok Selami Kelaynağı bekliyorum umuyorum ki kaderi Kayıp Ajan gibi olmaz ;)
evrimdisi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen evrimdisi »

kertenkele yazdı:Harika fikirler,Muazzam teoriler İKV oyuncusunun en güzel özelliği bu işte komplo teorilerine gelirsek :D :lol:
bence oyun devamlılığını sürdürecek bir oyun olup asla bitmeyecek bir sistemde olduğuna göre Kuklacının meydana çıkması çok zor olarak gözüküyor ancak oyuncuları bıktırmamak için şunu düşünmüş olabilirler ilk güncelleme selami kelaynak ikinci güncelleme gaffar bey daha sonra üçüncü güncellmede yeni oluşturulmaya devam eden bir karakter (mansur beyin varisi mesela)daha sonra da Kuklacıyla kaçma kovalamaya yönelik görevler yaratılabilir ben çemberlitaşta Gaffar Bey'den çok Selami Kelaynağı bekliyorum umuyorum ki kaderi Kayıp Ajan gibi olmaz ;)

Selami Kelaynak da hala muammalarin basinda gelir. Dedigin gibi kuklaci kolay ortaya konmayacak bir boss. Gaffar Beyin Şarapci oldugunu düsündügümü soylemistim. Ama malum yeri ve gücü bakimindan savasacagimiz degil de bize yardimi dokunacak bir npc olacak :) Cemberlitas eklentisi ile hangi boss gelir hikaye ne yöne gider görecegiz :)
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kertenkele »

evrimdisi yazdı:
kertenkele yazdı:Harika fikirler,Muazzam teoriler İKV oyuncusunun en güzel özelliği bu işte komplo teorilerine gelirsek :D :lol:

Selami Kelaynak da hala muammalarin basinda gelir. Dedigin gibi kuklaci kolay ortaya konmayacak bir boss. Gaffar Beyin Şarapci oldugunu düsündügümü soylemistim. Ama malum yeri ve gücü bakimindan savasacagimiz degil de bize yardimi dokunacak bir npc olacak :) Cemberlitas eklentisi ile hangi boss gelir hikaye ne yöne gider görecegiz :)
''Dedigin gibi kuklaci kolay ortaya konmayacak bir boss'' ;boss hmm pek sanmıyorum hikayede anlatım biçimi ve özllikle de gücü bakımından aşırı gelir diye geldi bana.
Gaffar beyin şarapçı olması teorisi açıklamaya ve dayanağa bakılırsa çok kuvvetli ancak yine de diğer ihtimalleri de düşünmek gerek çünkü orada meteor bölgesine gittiği yazıyor Eminönüne dönme ihtimali olduğu gibi meteor bölgesinde kalması veya daha da ilerlemesi olası birşey
Selami kelaynağa gelrsek bu oyunu yapanların düşünce tarzına kalmış oyunu açmaya çalışırlarsa selami kelaynağı ortaya çıkarabilirler aksi oyunu sıkıştırır (ki bu bir MMORPG için oldukça iyi) ancak sivri ada Kuklacıyla Selami Kelaynağın bir bağlantısı olduğunu düşünmemizi sağlıyor
Bakalım Çemberlitaş neler getirir :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön