VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

tonka yazdı:5. fotoğrafta 34 kudretin var ve hidranın canı 40 küsür , 12 kudret iksirin var . 6. fotoğrafta kudretin 24 , hidranın canı 5 e inmiş ve kudret iksirlerin hala 12 . 10 kudretle 35 can götürdün öylemi :) ne kudret rejenerasyonuymuş arkadaş :)
Metin (Sessizgemi) arkadaşımız 1 saatte kesti diyoruz o resimlerin arasında en az 7-8 dk.lık mesafe var. ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Madem 1 kere kestin 1 kere daha kesebilirsin Fraps proramı ile oyunda video çekebilirsin çekte izleyelim bakalım :lol:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
kuubii
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kuubii »

Yaslikurt yazdı:Madem 1 kere kestin 1 kere daha kesebilirsin Fraps proramı ile oyunda video çekebilirsin çekte izleyelim bakalım :lol:
kessin bekliyoruz oyle tek kestim falanda değil qrupta atmasn haritada açık olsun o zaman çıksın ben tek kestim diye...
.:/****|x|kubilay|x|****\:.

Kod: Tümünü seç

.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]:[color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]:[color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]:[color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
Ylcn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ylcn »

Kardeşim öncelikle helal olsun.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi maroton ayakkabı ve gozlukle kesilebilir. onemli olan hızlı olmak saten ejderide var kudret doldurmak içinde dolanması yeterli.
2 kisi filan diyen arkadaşlarada 1 dikkatten bişi çıkmaz saten arkadaşımız hızlı pek bişi fark etmediğini düşünüyorum.
(Saten 2 kişi olsada iyi biz 50 kişi kesiyoruz.)

Tekrardan helal olsun. Bir video çek de tam olsun.
Kullanıcı avatarı
kuubii
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kuubii »

Ylcn yazdı:Kardeşim öncelikle helal olsun.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi maroton ayakkabı ve gozlukle kesilebilir. onemli olan hızlı olmak saten ejderide var kudret doldurmak içinde dolanması yeterli.
2 kisi filan diyen arkadaşlarada 1 dikkatten bişi çıkmaz saten arkadaşımız hızlı pek bişi fark etmediğini düşünüyorum.
(Saten 2 kişi olsada iyi biz 50 kişi kesiyoruz.)

Tekrardan helal olsun. Bir video çek de tam olsun.
1 dikkatten bişey çıkmaz 1 cekden hiçbişey çıkmaz 1 direnç açımş o da neki 50 kişi kesmeniz le 2 kişinn kesmesinde fark olabilir fakat buraya kadar konu açmış tek kestim diye bari dirençli ck lı dikkatlı fotyu koymasaydı da yalanı biraz daha inandırıcı olsaydı... tek demek dışardan hiçbir etki görmemiş demek.!!!!!
.:/****|x|kubilay|x|****\:.

Kod: Tümünü seç

.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]:[color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]:[color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]:[color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

Arkdaşlar Sessizgemi yani metin arkdaşımız. Video aldı. En yakın zaman da koyucaktır. Ozaman görürsünüz inanmayanlara söylüyorum. Adam taktik yaratıyor .Sizin taktği sormanız gerekirken yaptığınız terbiyesizliğe bakın. Yazıkk :x
Bunu ben yazmıştım ama ya gördünüz y ada görmezlikten geldiniz umarım yeterlidir
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

kuubii yazdı:
Yaslikurt yazdı:Madem 1 kere kestin 1 kere daha kesebilirsin Fraps proramı ile oyunda video çekebilirsin çekte izleyelim bakalım :lol:
kessin bekliyoruz oyle tek kestim falanda değil qrupta atmasn haritada açık olsun o zaman çıksın ben tek kestim diye...
Çekti zaten koyacak merak etmeyin. ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

BOŞ POLEMİKLERE GİRMEYE HİÇ GEREK YOK ADAM PAŞA PAŞA KESMİŞ SİZDE TEBRİK EDİCEĞİNİZE KISKANIP BAHANE BULUP ÇAMUR ATMA İŞLEMLERİNE SOKULDUNUZ YEŞİL HİDRA OYUNCULARIN 3 4 KATI KADAR HIZLI DİYOLAR HAYIR DEĞİL İSTEYEN GİDER DENER..

TEBRİKLER TEKRARDAN.
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen DavuTT »

Dostum Affına sığınarak bir şey sorucam (Büyücünün vuruşları hakkında bilgim yok)
1. Geçmiş yorumlarda arkadaş vuruşlarının 8 ila 10 bin arasında oldunu söyledi kritiksiz bunu vurmak mümkünmü büyücüde

2. Hidra canı azaldıkca daha fazla kendine enerji depolamakda sanırım 30 yada 20 can altında depoladığı enerji miktarı 25 ile 35 bin arasında yanlış hatırlıyor olabilirim ama 20 binden aşa oldunuda sanmıyorum 5 yada 10 sn. de bir bu miktarda can basıyor bu durumda snn ona aldığı enerjiden daha fazla vurman gerekiyor bunu nasıl başardın acaba bu kadar yüksek vuruşlara sahipsen eğer 1 kritikle büyücü devirebiliyorsundur (buz yada elektrik direnci yoksa)

bilgilenmek amacıyla bu sorularımı cevaplarsan birde ek olarak itemlerinin neler olduğunu söylersen sevinirim bu kadar yüksek vuruşları sağlayan itemi merak ettim
...
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

DavuTT yazdı:Dostum Affına sığınarak bir şey sorucam (Büyücünün vuruşları hakkında bilgim yok)
1. Geçmiş yorumlarda arkadaş vuruşlarının 8 ila 10 bin arasında oldunu söyledi kritiksiz bunu vurmak mümkünmü büyücüde

2. Hidra canı azaldıkca daha fazla kendine enerji depolamakda sanırım 30 yada 20 can altında depoladığı enerji miktarı 25 ile 35 bin arasında yanlış hatırlıyor olabilirim ama 20 binden aşa oldunuda sanmıyorum 5 yada 10 sn. de bir bu miktarda can basıyor bu durumda snn ona aldığı enerjiden daha fazla vurman gerekiyor bunu nasıl başardın acaba bu kadar yüksek vuruşlara sahipsen eğer 1 kritikle büyücü devirebiliyorsundur (buz yada elektrik direnci yoksa)

bilgilenmek amacıyla bu sorularımı cevaplarsan birde ek olarak itemlerinin neler olduğunu söylersen sevinirim bu kadar yüksek vuruşları sağlayan itemi merak ettim
1 numaralı 8 bin-10 bin kritiksiz işi biraz abartıyla söylendi ama Metin (Sessizgemi) arkadaşımız 4 bin-5 bin kritiksiz çok rahat vuruyor.
Bu arada artık Hidralar kendilerine can basmıyorlar, sadece birileri ölünce kendilerine can basıyorlar.
Yeni güncellemedeki vuruş fazlalığını hidraların kendine can basmasını engelleyerek kapattılar.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    ResimResim
    Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön