Ben savaşçıları çok sever ve bu konuda da oyunda usta olmak isterim diyen biri için güzel bir rehber olacakta bu araştırmamız o kişinin misal Eminönü'ne gitmesi daha doğru olacaktır.
Hangi Sunucu Hangi Karakter * Bu Konu Cok SeViLeCeK*İçeri...
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Hangi Sunucu Hangi Karakter * Bu Konu Cok SeViLeCeK*İçeri...
yoo o anlamda dusunme canım. Yani her ırktan az biraz üstatlarınız var demek bu yani hangisinden açarsan aç teşkilatta her türlü yardım edebilecek üstatlar var demektir bu hepsinden gerekli miktarda. Atıyorum e.ö de bir sürü savascı üstat olup diğerlerinden daha az var iken, Teşkilatta hepsinden eşit imiş..
Ben savaşçıları çok sever ve bu konuda da oyunda usta olmak isterim diyen biri için güzel bir rehber olacakta bu araştırmamız o kişinin misal Eminönü'ne gitmesi daha doğru olacaktır.
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Öncelkle Emeğin için teşekkür ederim.Fakat Neye Dayanarak böyle bir sonuc ve sayısal istatislik yapıldı merak ettım sadece.Diğer yanadn çoğu sıralamanın yanlış olduğu kanısındayım
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Başını okuyup sonunu bitirmeyen değerli resmi forum üyeleri..
Sorduklarınızın butun cevapları %80 yazmış bulunuyor oluyorum zaten bu bir.
İkincisi aynı soruyu benim sana yöneltmem lazım benim ispatımın arkasındaki arastırmalar belli de sen neye göre yanlış diyosun ??? :roll:
Emeğe yorum yapıp, teşekkür bile etsen önce emeğin ne olduğunu bilmeli, iyice bakınmalısın, emeğe karşı gelirken tenkitininde arkasındakilere önce bir iyice bak sonra başla derim ben
Sorduklarınızın butun cevapları %80 yazmış bulunuyor oluyorum zaten bu bir.
İkincisi aynı soruyu benim sana yöneltmem lazım benim ispatımın arkasındaki arastırmalar belli de sen neye göre yanlış diyosun ??? :roll:
Emeğe yorum yapıp, teşekkür bile etsen önce emeğin ne olduğunu bilmeli, iyice bakınmalısın, emeğe karşı gelirken tenkitininde arkasındakilere önce bir iyice bak sonra başla derim ben
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Smyrnaonian yazdı:Kardeşim ne fazlası sonuçlar bunu gösteriyor yalan mı söyleyeceğim.. Demek ki gözünüzden kaçanlar olmuş.
Ayrıca yanlış yorum oLmasın, "Teşkilat niye hep 4-5. sırada çok mu kötüyüz biz " gibi meseLa... Bu kötülük değil iyilik çünkü her ırkta aynı sırada olan sunucular, her karakterden eşit barındırıyor ve oynaması daha zevkLi oluyor demektir bunu son sözlerimde dile getirdim.
Ayrıca "yanlıştır" demenize de gerek yok demiştim :* Dikkat (2) 4-4-5 olan ve standart sapma dediğimiz yani her karakterinden sunucusunda eşitlik sağlamış, hepsinden az biraz usta edinmiş Teşkilat sunucumuz buna göre "En sarmal karakterli sunucu" ilan edilmiştir. Hiç teşkilatı tanıyıp bilip görmediğim Halde oradaki ikv severlerimizi de tebrik ediyoruz..
"Eminönü" de şifacı çok evet, Çünkü kadim hidra denen bir şey musallat oldu. Ama buna rağmen oyunun başından beridir bu karakteri açanlar var ve veriler Sancak ve Kuklacı'da e.ö den daha fazla şifacı açıldığını ve daha fazla şifacı üstat olduğunu gösteriyor.Eminönü hepsinde ilk üçe girmesi lazım büyücüde ilk bile olabilir arz büyücüleri çok dehşet Ayrıca oyuna şifacı'yı öğretenler hep Eminönü
Eminönü'de büyücü kıtlığı var tek.. :lol:
araştırma sonucunda e.ö de tespit ettiğin şifacı ve büyücü üstatlarınıın adları nedir
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
meran büyücüde tılsımın önüne geçmiş.bir de kons. demiş.forumda adını gördüğün kadar değildir sunucuda oynayanlar.tılsım büyücü dendi mi rosafin gelir akla.meranın üstünde olması gerekir.
Tüm sunuculara girip test yaptın mı ?
AdeLHarD
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
meranın %70 büyücü büyüclerde meran kesinlkle 1 olmalı
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
ya kardeş sun bunları kafadanmı salladın nerden biliyon enkermi yaptın ne yaptın ancak bunun gm ler bilir sen nerden tahminde bulunuyorsun neye dayanarak :?:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
* Betadan beri, sunucudaki karakteristik rekor denemeLeri. ( % 30 etkin oldu . )
* Her sunucuda en çok hangi karakterden üstat oyuncu var ? ( % 30 etkin oldu . )
* Video kayıtlarındaki, her ırktan olan özel savaşlar, her türlü çeşitli sunucu PvP arşivleri. ( % 40 etkin oldu . )
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Evet. (Aktif üyeler olacak tabi, kayda geçenlerin hepsi en az haftada bir giren oyunculardır.)Odiseus yazdı:Tüm sunuculara girip test yaptın mı ?
Kendi forumunuzda paylaşmayın, istemiyorum. Ben gelirsem, çözersek sorunlarımızı o zaman kendim paylaşırım. :lol:
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !