Koray Ne yapmaya Calısıyorsun?..
Zırh Dusurmussun Ho Ben sana Hıc bısı Soyleyemem.Burda Dıyorsunkı Bnm Yada Bızım Ustumuzden Prım yapan Arkdaslar war.
Kardesım Uzun Zamandır Susuyorum Artık Tepeme KAdar geldı.SEn kımsınkı Mıllet senn yada Sızın ustunuzden Prım yapsın.Prımı Sen Sızınkılere yaptırıyorsun Zaten. Zırh Dusmus Gelmıs Arz Klanına Yazdırıyorsun Amacın Ne? Bıze Ne?
Senı Kestım Cekemeyen Insansın Dedın. Snn neyını Cekemeyım ?
Paranmı Cok? Dostunmu Cok? Ne olarak Benden Ustunsun? Benm Sıfacıma Gırdıgım Yok. Snn Asıt Zırhınımı Kıskancam.Oyle Laflar Dokundurdun.
Bundan sonra Bnm yada Arkdaslarm Hakkında Bı yorum Yapma.Eger Kesılmek Isıne gelmıyorsa Klana gırme !
Koray..
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Koray..
:mrgreen:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- yerin10kat6
- İskele Babası
Bu Smklü Koray Kendini Büyük Göstermek İStiyor xD Geophal Seni SAtın Alır koraycık xD haaa xD MegaxMc nin Kehribar Tora Tora İtemlerini Satar Zenginmi Olursunuz haha XD Yoksa Toxsinin Pamuklu Ayakkbısınımı xD O kadar kişisiniz Yanlız XD Fevkalade Bi Zenginliğiniz Yok SAdece 1 Km Yorum Yazarsınız. XD Ben Tek Başıma Sizin Loncadan KAç kişi Yalwarttım amme xD
[MegaxRealist] : Zeydan Bize Acil Komado Dişi Lazım Ltfen Acil
[MegaxReal ] : Zeydan la sende Mavi Topaz varmi allahına
MegaxPessimisnt] : Ceviz varmı Acil LAzımm LTfen ne olursun ( İlk Ashabı keyf Zamanları xD ]
Megaxbüyücü] : Zeydan Ltfen o yıldızlı Pantı bana sat ltfen
Dehh bu Smklüler Adammı oldu şincik xD
MegaxPessimisnt] : Ceviz varmı Acil LAzımm LTfen ne olursun ( İlk Ashabı keyf Zamanları xD ]
// ~~ ZEYDAN ~~ ~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
yerin10kat6 yazdı:Bu Smklü Koray Kendini Büyük Göstermek İStiyor xD Geophal Seni SAtın Alır koraycık xD haaa xD MegaxMc nin Kehribar Tora Tora İtemlerini Satar Zenginmi Olursunuz haha XD Yoksa Toxsinin Pamuklu Ayakkbısınımı xD O kadar kişisiniz Yanlız XD Fevkalade Bi Zenginliğiniz Yok SAdece 1 Km Yorum Yazarsınız. XD Ben Tek Başıma Sizin Loncadan KAç kişi Yalwarttım amme xD
PmLere KopTm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

~~Barış~~
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
egoist mallar al birini vur ötekine :mrgreen:
hepsi laf olsun torba dolsun :mrgreen: uğraşmak için vaktine kıyamazsın
hepsi laf olsun torba dolsun :mrgreen: uğraşmak için vaktine kıyamazsın
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Gençler şu yaptığınız şey bile onların prim yapmasını sağlıyor açıkçası kendiniz laf atıp kendiniz onlara prim hediye ediyorsunuz farkında değilsiniz.Siz olmasanız onlar olmaz.Onlar olmasa siz olmassınız kural meranda böyle primlerler dolu meran
ayrıca iftiracı meranda iftira atmayan toplasan 5 kişi var meranda buna eminim...
EXCELLENCE
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Yalnız bu arada geophal sen 3*1 yenilmişin megaxqurantine ye bölgeden diyolardı snde tebrik ettin şimdi adama dediklerini geri alcan mı
EXCELLENCE
- MiroslavStoch
- Sahaf Yardımcısı
Geophal yazdı:Eger Kesılmek Isıne gelmıyorsa Klana gırme !
:mrgreen: katlıore..
yaza girdik ne ki gölge çok sıcak geçer gecesi de öle
bara girdim hani barmen bırak boşver glmesin madem
hatunu gördüm bira elinde açtı kapağı fıs dedi akabinde
buz gibi oldum kanım dondu benim biramın üzerine de kondu
DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH
bara girdim hani barmen bırak boşver glmesin madem
hatunu gördüm bira elinde açtı kapağı fıs dedi akabinde
buz gibi oldum kanım dondu benim biramın üzerine de kondu
DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH
Dün Aramızda Yaptığımız ve 3 * 1 Kazandığım wS Sonrası Böyle Bir Konu Açman Açıkcası Senden Beklediğim Bir Davranıştı Geocuk . .
Ne yapmaya çalışıyorsun demişsin , ben şu 3 yıl boyunca sizin gibi gereksiz insanların bana attığı iftiralara , çamurlara cewap wermeye çalışıyorum hala da wericem gibi. . .
Kendimi seninle asla kıyaslayamam nitekim burası sanal bir ortam kimin kimden üstün olduğu kişinin karakterine,davranışlarına göre değerlendirmek lazım. Kendinizi oyuna kaptırıp item,para vb şeylerle lütfen kıyaslamayın oyunun tadını almaya bakın . O Nedenle seni kendimle asla kıyaslamıyorum kimin neler yaptığı ortadadır diye düşünüyorum ki kıyaslanman için belli bir seviyeye ulaşman lazım. Sağ kulağımıza küpe takıp gezmiyoruz hiç olmazsa
^^Seni kestim çekemiyorsun dedin ^^ demişsin . . Kesilmek istemiyorsan klana girme demişsin ne zaman beni kestin de bundan dolayı senin gibi sağda solda yediremeyip konular açtım bunun gibi ? Kanıtın varsa bir koy bende SÖZDE nasıl biri olduğumu görmüş olayım
Umarım tüm bu hazımsızlıklarına bir cevap bulmuşsundur ama bunun sonu yine gelmicek biliyorum bu seni bir süre tatmin eder umarım . .
Dün Aldığım Aşağıdaki Fotoğraflar Bu Konuya En Uygun Cewaptır Diye Düşünüyorum . Orada Geçen Pm leri İyi Okursanız Kimin ne Olduğu Ortadadır.
İyi Forumlar

Kendimi seninle asla kıyaslayamam nitekim burası sanal bir ortam kimin kimden üstün olduğu kişinin karakterine,davranışlarına göre değerlendirmek lazım. Kendinizi oyuna kaptırıp item,para vb şeylerle lütfen kıyaslamayın oyunun tadını almaya bakın . O Nedenle seni kendimle asla kıyaslamıyorum kimin neler yaptığı ortadadır diye düşünüyorum ki kıyaslanman için belli bir seviyeye ulaşman lazım. Sağ kulağımıza küpe takıp gezmiyoruz hiç olmazsa
Umarım tüm bu hazımsızlıklarına bir cevap bulmuşsundur ama bunun sonu yine gelmicek biliyorum bu seni bir süre tatmin eder umarım . .
Dün Aldığım Aşağıdaki Fotoğraflar Bu Konuya En Uygun Cewaptır Diye Düşünüyorum . Orada Geçen Pm leri İyi Okursanız Kimin ne Olduğu Ortadadır.
İyi Forumlar

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
bir de bu yanından bakın artık Türkçe'yi kavramış :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}