bendensairolmaz yazdı:İflas edecek diyen arkadaşlarım.
Yıldırım demirörende 40 50 milyon dolar dokanmaz. Koskoca milangazın sahibi adam batıcağını bilse madriddeki toplantıda madridin ilk fiyatına ewet diyip gutiyi alıp gelmezdi.Gazete okuyun birazcık. Kuru Gürültü Olmayın
BEŞİKTAŞK
üst üste 5-6 mağlubiyet alında göriyim sizi
iflas etcek derken lafın gelişi şu manada dedim kriz dönemi yaşıycak...
yaza girdik ne ki gölge çok sıcak geçer gecesi de öle
bara girdim hani barmen bırak boşver glmesin madem
hatunu gördüm bira elinde açtı kapağı fıs dedi akabinde
buz gibi oldum kanım dondu benim biramın üzerine de kondu
Yıldırım demirörende 40 50 milyon dolar dokanmaz. Koskoca milangazın sahibi adam batıcağını bilse madriddeki toplantıda madridin ilk fiyatına ewet diyip gutiyi alıp gelmezdi.Gazete okuyun birazcık. Kuru Gürültü Olmayın
BEŞİKTAŞK
Zate bu kadar yıldızı alsada QUARESMA yı 2sezon sonra Ankaragücünde görebiliriz Parayı ordan geri almaya çalışırlar (Kiralık Olarak )
NefesAlıyorsakUmutVardır Savaşmadan Pes Etme ! Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Wizards yazdı:yalan haber. guti gelse Q7 gibi 30bin kişinin önünde imza attırırlardı.
Salakmısın sen bilip bilmeden konuşma dün transfer resmileşti bu akşam üstüde istanbula gelip beşiktaş maçı öncesi guti ' nin imza töreni olacak gündemi bilmeden konusma saf arkadaşım.
ben sadece düşüncelerimi söyledim salak saf falan demene hiç gerek yok burada saf salak biri varsa o da sensin
Wizards yazdı:yalan haber. guti gelse Q7 gibi 30bin kişinin önünde imza attırırlardı.
Salakmısın sen bilip bilmeden konuşma dün transfer resmileşti bu akşam üstüde istanbula gelip beşiktaş maçı öncesi guti ' nin imza töreni olacak gündemi bilmeden konusma saf arkadaşım.
ben sadece düşüncelerimi söyledim salak saf falan demene hiç gerek yok burada saf salak biri varsa o da sensin
excellenne maldır kusruna bakma sen wizardım
Olm Yok Behlül Onun Gazozuna İlaç Atmış xD Exelence Ortaya çıkmış / O Dediğim Motheri xD
Tsk ayıp oluor ama ben senin bu forumda her zaman esprilerini beğendim eğlenceli bi adam olarak bildim senin yaptıgına bak o adam mal ki öyle bişey yazmıs birazcık gündemi takip etseydi daha 4 saat önce kesinlesen transfer haberine inanırdır mal olan tek kişi wizarddır tsk ya yinede saygım sonsuzdr.. o mert pcını sevmiyom o ayrı
BEŞİKTAŞK
Gazetelere inanıosan snn iş nanay
ben senin gibi posta gazetesinin haydar dümen sayfalarına bakmıyorum O yüzden bırak ben neye inanacağıma karar vereyim.
BEŞİKTAŞK
Gazetelere inanıosan snn iş nanay
ben senin gibi posta gazetesinin haydar dümen sayfalarına bakmıyorum O yüzden bırak ben neye inanacağıma karar vereyim.
bendenm şair olmaz diosun ama sendn hiç bi b..k olmuo yürü git.. vandercanıma laf söletmem.....
yaza girdik ne ki gölge çok sıcak geçer gecesi de öle
bara girdim hani barmen bırak boşver glmesin madem
hatunu gördüm bira elinde açtı kapağı fıs dedi akabinde
buz gibi oldum kanım dondu benim biramın üzerine de kondu