Benide Bilen Bilir :D :D :D TSK --- Kevınnash

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MiroslavStoch
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Benide Bilen Bilir :D :D :D TSK --- Kevınnash

Mesaj gönderen MiroslavStoch »

Çaldım çırptım yaktım döktüm bitirdim..
Kendime İdol olarak Adolf Hitleri Seçtim.. :D

O Yüzden kimsenin Gözünün yaşına Bakmam.. Ne Acıncak Durumdayım Ne Acıycak Durumdayım.. :D
Ben Çarlarımın silinme fermanını Kendi Elimle Yazıp Vermiş Biryim :D
vay be ne konuşrmuşum :D

şu ana kadar 100 ü geçik çar geçti elime çatır çatır sildim :D veya kp kastım adada uyuyo :D

Almunyamdan- Beckham- Mafiakasmheran dan- Messi ye - ordan buna şuna :D şuana kadar zararım dokunmayan kimse olmamıştır :D Herrkeze Bi zararım dokunmuştur.. :D

Geçenlerde hakan kanışlı face msni götürdüm :D

Ben Daha çok online oyunda pek deilde
msn face :D türü Barışla anlaşamamızın tek notası bu :D

Bukonuyuda neden açtığımı bilmiom valla :D
Barış açmış Hava amaçlı :D Dedim ula Bende Açıyım da :D neyim eskik :D forumun kralıyım.. :D

ahahah :D

Dostumuz yok denilcek kadar az Düşmanımız insan b0ku kadar çok . :D
dierek sözlerimi bitiriorum..
yaza girdik ne ki gölge çok sıcak geçer gecesi de öle
bara girdim hani barmen bırak boşver glmesin madem
hatunu gördüm bira elinde açtı kapağı fıs dedi akabinde
buz gibi oldum kanım dondu benim biramın üzerine de kondu

DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH :D
newxparti
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Benide Bilen Bilir :D :D :D TSK --- Kevınnash

Mesaj gönderen newxparti »

Git büyüde gel welet geri zekalı mısın sen? Foruma fazla girmem sen bebekçe laflar yap arkadamdan tmm mı söz sahibinne yakışır evladım hadi mucks :)
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen morukkelleci »

newxparti yazdı:Git büyüde gel welet geri zekalı mısın sen? Foruma fazla girmem sen bebekçe laflar yap arkadamdan tmm mı söz sahibinne yakışır evladım hadi mucks :)
fatih bunu görmesin :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
MiroslavStoch
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

newxparti yazdı:Git büyüde gel welet geri zekalı mısın sen? Foruma fazla girmem sen bebekçe laflar yap arkadamdan tmm mı söz sahibinne yakışır evladım hadi mucks :)

:D kimsin ki sen lan kilimcinin kör oğlu :D
sanane benim konumdan :D
Seni adam yerine koymadğımdan uza naşşş :D hadi sen git dj lik yap hadi gülüm :D kalbini daha fazla kırmak istemiorum
emocu çocuk :D arkandan çok mu vrudum :D öle bi anlam çıkıo benim tercihlerim dişilerden yanadır ama :D sende demek arada kaynadın neyse :D çocuk olmıycağı için senden :D eğer olursada beni bul soy admı vermem ama seni bi kerhaneye pazarlarım :D ....evet söz sahibine yakışır
anan ah lar
ben oh lar :D
sense koş emrah misali vahlarsın :D

JACKOBs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen JACKOBs »

bu arkadasa katılıyorum:D agemon we tsk tam bir ga3ydır:D ilişkınız çok saglam ilerde evlenırsnız allah mutlu mesut etsın hangnız travesti pokemonmu :D fatih ürekmi? ahahahahah
Kullanıcı avatarı
MiroslavStoch
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

JACKOBs yazdı:
bu arkadasa katılıyorum:D agemon we tsk tam bir ga3ydır:D ilişkınız çok saglam ilerde evlenırsnız allah mutlu mesut etsın hangnız travesti pokemonmu :D fatih ürekmi? ahahahahah
barış seni konumda istemiorum ananıda al git :D

senin çarlarını sildiğim günleri unutma :D hgahahaha
abi çektin lan o gün xD tmm valla bşy yapmıycam şifremi ver fln ahahahha :D reziilllllll :D rüsva...
allah Cezanı Vermiş baksana özürlüsün :D tipe bak. amq beyinsel fiziksel özürlüsü :Dkndisni kezman sanan dallama sen kezmanın götü olamasın :D jackop muş film karakterlerini al ananın #@!? sokk ahahahahah :D

olum sen alacakaranlık mı okuon nabıon :D benim bildiğim o tür kitapalrı kızlar okur :D seni haydar dümen sikmiş xD ahhaah :D gelip konumda ötüon ne kadar #@!? yırtarsan yırt :D #@!? #@!? #@!? biz önceden yırtmıştık.. :D şuan benim çarlarımla hava atıosun ben şifremi vermesem sen benim ... çalardın .. amq evladı hahaha :D :D: al ebenin #@!? osk rahat rahat kullan..

haftaya gel lan kostüm partisi verioz..
ben büyük bi prezarvatif gyp yarock kılığında gelcem.. sende git 3 paket o.kit al üstüne yapıştır ananın amı gibi gel.. oldu mu ahahahah :D
birasda ketçap sık üzerinen aahahahha D:

al küfür öle diel böyle edilir amq pijamalı eşeği...
olum eşşeğe altın #@!? soksalar eşek eşşektir.. seni sik sik deişmiosun hep götverenliğe devam affrn :D öptüm

JACKOBs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen JACKOBs »

MiroslavStoch yazdı:
JACKOBs yazdı:
barış seni konumda istemiorum ananıda al git :D

senin çarlarını sildiğim günleri unutma :D hgahahaha
abi çektin lan o gün xD tmm valla bşy yapmıycam şifremi ver fln ahahahha :D reziilllllll :D rüsva...
allah Cezanı Vermiş baksana özürlüsün :D tipe bak. amq beyinsel fiziksel özürlüsü :Dkndisni kezman sanan dallama sen kezmanın götü olamasın :D jackop muş film karakterlerini al ananın #@!? sokk ahahahahah :D

olum sen alacakaranlık mı okuon nabıon :D benim bildiğim o tür kitapalrı kızlar okur :D seni haydar dümen #@!? xD ahhaah :D gelip konumda ötüon ne kadar #@!? yırtarsan yırt :D #@!? #@!? #@!? biz önceden yırtmıştık.. :D şuan benim çarlarımla hava atıosun ben şifremi vermesem sen benim ... çalardın .. amq evladı hahaha :D :D: al ebenin #@!? osk rahat rahat kullan..

haftaya gel lan kostüm partisi verioz..
ben büyük bi prezarvatif gyp yarock kılığında gelcem.. sende git 3 paket o.kit al üstüne yapıştır ananın #@!? gibi gel.. oldu mu ahahahah :D
birasda ketçap sık üzerinen aahahahha D:

al küfür öle diel böyle edilir amq pijamalı eşeği...
olum eşşeğe altın #@!? soksalar eşek eşşektir.. seni #@!? #@!? deişmiosun hep götverenliğe devam affrn :D öptüm
SENIN KADAR ÖZENTI BI #@!? COCUG GÖREMEDIM.d BURDA:d ananda varsa partide gelir cocuk yapar giderim:D anandan xD ne oldu yedıremedın kendıne #@!? sildim çarlarını ahahahahahaha ENAYİLER SAĞ OLSUN:d OHHH:D BEE EŞŞEK AKADAR KAS 46LVLE KADAr:D KEZMAN BENI ARADI SMDIK ANANI SORUYOR:d NASILMIŞ ANAN GALIBA HERKESE WERIO ONDANDA HAMILE KALDI OLM ANANA SÖYLE:d COCUKLARIMIZA İYİ BAKSIN:D ANANI #@!? BİDA SİKMEYE GELıoz:d ÖYLE ADAMIN ANASINI #@!? İŞTE:d AHAHAHAHA #@!? ÇOCUG SENİ:D ENAYİ:D HANIMIS ÇAR:d BANA GÖSTER BAKAYIM:d 46LVL xD KEWINNASHI ANANIN #@!? SOKTUN:d BEN SİLDIM O ÇARI:D bi lord kaldı:D onuda ananla we #@!? ortinle kasarsın:D anası kaşar xD
Kullanıcı avatarı
MiroslavStoch
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

benim ortağım yok.. :D
ananam sanıosunda :D o senin anan bi kere kndi ananı sikiosun olum kndi ananı hamile bıraktın kezmanla sen bak mert doğdu sonra.. mertide sikiosun kardeşini sikiousn..babanla birlikte bizde anana grup dalıoz olum.. :D senin ejdadını sikitm.. amq pkklısı.. senin gibi yuhdileri istemioruz meranda yahudisin amq yahudi... aççıkladın jackop u bilmem ne kndine yauhidi ismini layık görürüsen sen anca yahudi amq piçi... yahudu piçi..ahahahah
senini ananın amı o kadar büğyük ki.. tüm naziler toplanıp siksek genede azmış.. karı durdurulmuo #@!? KODUĞUM..ÇARLARIMI SİL BANANE ÇOKTA SİKİMDE.. SİLERSEN SİL. KKONUMDA İŞİN OLMAZ SENİN ÇNKÜ ANANI O KADAR #@!? SORNMA BİR SÜRÜ DE SÖVDÜKTEN SONRA ANANIN #@!? KIRBAŞÇÇLADIKTAN OSNRA SENİN GELİP KONUMU İŞGAL ETMEN HATA... İSRAİLİN ÇOCUĞU . GAZZEDEKİLERE BAKARAK MI O ADI VERDİN KNDİNE #@!? KOĞUDUMN JACKOP U .. BİLMEM NEYMİŞ PEYGAYBERLERİN ADINI AĞZINA ALMA KİRLETİYOSUN... #@!? GİT.. İŞİNE ANANIDA AL ANANIDA #@!?.. #@!? GİT İSRAİLİNE SENİN ÖLÜNÜ DİRİNİ SİKİERİM.. YAUHUDİ PİÇİ ...
BENİM ORTAĞIM YOK

Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen morukkelleci »

noluyo lan
Kullanıcı avatarı
MiroslavStoch
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

morukkelleci yazdı:noluyo lan
barış yahudiymiş olum.. onu konuşoz..ve pkklı şererfsiz miş msnde itiraf etti...

----NAZİ------

“Genel Sohbet” sayfasına dön