Kenan,Motorin çabuk gel
Kenan,Motorin çabuk gel
arkadaşlar ben kenan motorin fln diye bir şeyler duyuyorum bunlar yaratıkmı patronmu dev ana gibi mesela vede bunları hiç görmedim bana bunların resmini koyarmısnız düşünen adam fln resim varmı elinizde buraya koysanız
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Re: Kenan,Motorin çabuk gel
Grup Bölgeleriyle birlikte gelen (Boss) Patronlardır.Yaratık diyemem çünkü hepsi insan (Junon fena bişey
) zaten imzamda junonla kenanın resimleri var diğerlerinide forumda araştırma yaparak bulabilirsin.
HİPHOPSTYLE
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Onlar insan görünümlü hayvanlar anladınKayzer yazdı:Grup Bölgeleriyle birlikte gelen (Boss) Patronlardır.Yaratık diyemem çünkü hepsi insan (Junon fena bişey) zaten imzamda junonla kenanın resimleri var diğerlerinide forumda araştırma yaparak bulabilirsin.
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Sığınaktaki bossları:
Düşünen Adam

Motorin

Kenan

Migrat bossları:
Junon (Sağdaki bayandır normal resmini bulamadım biraz kötü bir resim olmuş ama :mrgreen: )

Bir de Centurion var galiba migratta ama nedense daha foruma resmi konulmadı kesen yok mu acaba :?
Düşünen Adam

Motorin

Kenan

Migrat bossları:
Junon (Sağdaki bayandır normal resmini bulamadım biraz kötü bir resim olmuş ama :mrgreen: )

Bir de Centurion var galiba migratta ama nedense daha foruma resmi konulmadı kesen yok mu acaba :?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
sağolun ama motorin çok etkileyici geldi süper
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
xFirelifex yazdı: Bir de Centurion var galiba migratta ama nedense daha foruma resmi konulmadı kesen yok mu acaba :?
Galibamı ? Yani sen daha Centrion'un migratta oldugunu bılmıyormusun ? Peki ayıptır sorması Centrion'u kesmeden nasıl junon'u kestın
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Kenan daha karizmadur145 yazdı:sağolun ama motorin çok etkileyici geldi süper
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Yok ben daha migrata girmedim junon resmini de forumdan buldum.Centurionun da migratta olduğunu biliyorum ama nedense daha fotosunu göremedik o yüzden şüpheye düştüm :mrgreen:bilall yazdı:xFirelifex yazdı: Bir de Centurion var galiba migratta ama nedense daha foruma resmi konulmadı kesen yok mu acaba :?
Galibamı ? Yani sen daha Centrion'un migratta oldugunu bılmıyormusun ? Peki ayıptır sorması Centrion'u kesmeden nasıl junon'u kestın![]()
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Böyle bişi oyundakiyle aynı hemen hemenxFirelifex yazdı:Yok ben daha migrata girmedim junon resmini de forumdan buldum.Centurionun da migratta olduğunu biliyorum ama nedense daha fotosunu göremedik o yüzden şüpheye düştüm :mrgreen:bilall yazdı:xFirelifex yazdı: Bir de Centurion var galiba migratta ama nedense daha foruma resmi konulmadı kesen yok mu acaba :?
Galibamı ? Yani sen daha Centrion'un migratta oldugunu bılmıyormusun ? Peki ayıptır sorması Centrion'u kesmeden nasıl junon'u kestın![]()

- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
"ALINTIDIR" dıye not geçseydın keşke