Diyorsunuz insanları arkasından satanlar falan dilan eğer siz onlara takarsanız işimiz var.
Arkadaşlar bu bir oyun :lol: bunu unutuyoruz eğer mesele arkadan konuşmaksa çok ciddiye alıyorsunuz ama çar çalmaksa gereken ceza verilir bütün sayfaları okumadım ancak çok ciddiye alındığı belli iki tarafada sözüm var.
Siz oyunu bırakan arkada yada arkadaşlar.. Bu bir oyun yine diyorum kii birilerinin arkanızdan konuştuğunu duyup duyup durmadan sözlü kavgayada girip sonrada sinirinize hakim olamayıp sizin için değil belki ama "İKV" için en kötüsünü yapıyorsunuz, oyunu bırakıyorsunuz. Peki ne oluyor, şahsen oyunda ne kadar az kişi olursa benim için o kadar iyi ama ikv için değil siz oyunu bırakırsanız sizin kararınızdır ama karar verme sebepinizde biraz"cık" saçma olursa oda sizi ilgilendirir.
Bu lafı atanlar çar çalanlar felan herneyse.. Onlara laf yok herkes bilir bu lafı "koca karı

" onlar gibi konuşur dururlar sizene kardeşim siz takmayın, illa takacam ben üste çıkacam diyorsanız eğer onları oyun esnasında değil gerçekte bulun o daha iyi olacaktır eminim.Eğer bu kişiler çar çalmış ise nasıl çaldığı önemlidir."Türkojan" vs. programlarla ise bu bir suçtur siz fazla ilgilenmeyin gereken şeyi ilgili kişiler yapacaktır.Ama s,z, kandırıp almış ise

bu sizi ilgilendirir vede bu durumu çözmek oyunu bırakmak değildir eğer bu iş böyle ise ben türkojanı açsam kullanmaya başlasam bu oyunda kimse kalmaz inanın bana bu böyle olmaz arkadaşlar siz işi kendinize bağlıyorsunuz çok üstte olmak istiyorsunuz gerçek hayatta olmak istediğiniz durumu oyuna yansıtıyorsunuz son günlerdede online oyun oynamak bunun için çok eleştiriliyor bunu aşmak kolay değildir fakat birilerinin benim başkasının yazdığı yazıya düzgün bir biçimde bakıp düzgün bir biçimde anlayrak okursanız bu dış dünyada yapamadıklarınızı oyuna yansıtmak mesela bunu birazcık anlarsanız bu oyun ve bu oyunu oynayan (dikkat "OYUN") herkes daha iyi anlaşacaktır. Bu lafım iki tarafa bile değil herkese.
Arkadaşlar bu bir oyun bunu demem belki 100 olmuştur hatta daha fazla bunu unutuyoruz eğlenmek amaçlı yapılmış bir oyun, oyunu oyna oyna sonra biri arkandan atsın tutsun oyunu bırak olmazki bu sizin pskolojik durumunuzun nerde olduğunu gösterir.Mesela ben benim arkamdan bir yıl önc yaptıım belkide utanç duyduğum bir olay geçti.Bu olay arkamda kaldı olayın kahramanlarıda hala arkamda ve yaptığı herşey ve söz ettiği her laf bakıyorumda hala bana

anlamıyorum sanki ama arkamda kaldı artık onu ilgilendirir ben elime türkojanı alsam bol bol millete server yollasam onun çarlarını çalsam kim iyi olacak yada kim kötü bunu anlarsak oyun oyun olarak kalır ve bizde oyunu oyun olarak oynar ve oyun oynarak eğlenir gideriz sadece oyun için.
Daha anlatacağım birçok şey var ama kısa kesmek istiyorum herkes okusun diye ve bütün yazdıklarını anlayarak okuyan herkese çok içtenlikle teşekkür ediyorum. İyi forumlar..