Ofluhoca Rahat Durmuyor ... Em Gerçeği
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ofluhoca Rahat Durmuyor ... Em Gerçeği
sorun Değil Kankam.Ben de Teşekkür Ederim.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
-
- Salgın Koruyucusu
paşaxfatih kardeşim bak vallaha diyorum adam istediği kadar ex kassın şey kassın ama meğer öyle şey var herkes bilsin herkes kassın kaç kişi oynuyor bu oyunu onlar eşşekmi kasıyorlarda bunlar böle kolay yoldan kasıyor. Ben bilmiyormuyum sanki paşaxsado emde kastığını o da kasıyor fakat sorduğumda yalan sölemiyor adam gibi sölüyor. Bunlar hem kasıyor hem itiraz ediyor . Sonrada emden cıkmayınca küfüre baş vuruyorlar... Yazık Size oyun reel hayattaki başarısızlıklarınızı oyunla kapatıyorsunuz burda ötersiniz dışarı cıksanız yeni doğmuş bebek gibi tökezlersiniz... Her kese iyi oyunlar...Pasaxfatih yazdı:Bu Cümleler İlgimi Cektibakhele yazdı:Eski arşive bak ikv nin Kanal 7 Cakma gitaristi seni
Bu Kadar Kişiyi Tanıyosan Benide Tanıyosundur Bakhele Kardeşim
Dediklerinde Sonuna Kadar Haklısın...
1.si Ofluhocca Cakma Hoca
Bana Kesin Bilgilerle Gel Demişsin...
Su Bi Kesinki Em Hatası var Bunu Sende Bende...
Veyy Kim bilmiyorum Yeni Herhalde
Exartle Erdi Kardeşimde Biliyor
Bunu Tüm Teşkilat Biliyor...
Madem Bi Taş Atıyosun Kuyuya Onu Delilerine Bırakma
40 Deli ugrastrma Kuyu Basında Gec Deki ben böyle böyle yaptım Bu Bi Hatadır Ve Kullandım...
Hala Kullanan Bir cok Kişi de Var...
2.si Ofluhocca Cakma Hoca
Ne Kadar Kara Paran var Ben Biliyorum
Hesaplarının Id leri ne Bir Telefonla Ögrenebilirm
Tabiki Banlı Oldugu İçin Sadece İç Çekiyosun
3.Ofluhocca Cakma Hoca
Millete Ben Furkanım Yasım 29 Deyipte...
Ünlü Bi Gitaristin Fotograflarınıda Forumlarda Boy Boy Gösterdigini...
Bunların Hepsinin Sanal Hayatta yer Etmek İçin Yaptıgını...
Ve Yasının 17 Oldugunu Teşkilata İtiraf Etmiştin Bir Zamanlar
Bunların Fotograflarını Koydurtma Bana
Az Muhabbetimiz Yok Seninle Seni Sever Saygı Duyarım Herseye Rahmen...
Ama Az Delikanlı Ol Yaptıgının Arkasında Dur Bari...
Öle Cakallar Atlayıpta Laf Yapmasın Yatacak Yerleri Kalmaz Sonra
Davut su Teşkilattaki Nadir Adamlardansın...
İZLEYİCİ KALMADIGIN İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA
Saygılarımla...Paşaxfatih-gönlüm-maşuk...fatihdmr...
Kime diosun Lan sen adamın ex kasmasına bişi demiOrum ben ama onun ne malın gözü Oldugunu biz çok İyi bilioruz
Xasgarixkaos
Xasgarixche
canpolatmemol
Guevara ....... al ismim tmmı şimdii ....
Xasgarixkaos
Xasgarixche
canpolatmemol
Guevara ....... al ismim tmmı şimdii ....
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
"Bakhele" Kardeş Sen de Bir Zahmet Kimliğini Açıklasan Biz de Mutlu olacaz.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
-
- Salgın Koruyucusu
sayın hellriders tt arkaşım TORNAVİDA rezilli konusuna cevap atmışsında peki bu olaya neden bir şey demiyorsun. Savunucağın tarafımı yok yoksa
SİZ nasıL OLSa DADAŞKENT GM Loncasısınız değilmi TORNAVİDAYADA sölersiniz direk adam 49 oLur
veya emde bile SİZ BÜYÜCÜYE ZIRH DÜŞÜRÜRSÜNÜZ..; )
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Ofluhocanın Büyücüsü Çalınmıştır.Alışiveriş Etmeyiniz.İtimat Etmeyiniz.Ofluhoca Geçmiş Olsun Kardeş.Umarım karakterini Alırsın.
karakterini dün aldıxDAVUT yazdı:Ofluhocanın Büyücüsü Çalınmıştır.Alışiveriş Etmeyiniz.İtimat Etmeyiniz.Ofluhoca Geçmiş Olsun Kardeş.Umarım karakterini Alırsın.
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
kuubiix yazdı:karakterini dün aldıxDAVUT yazdı:Ofluhocanın Büyücüsü Çalınmıştır.Alışiveriş Etmeyiniz.İtimat Etmeyiniz.Ofluhoca Geçmiş Olsun Kardeş.Umarım karakterini Alırsın.
Neyse Tekrar" Geçmiş Olsun " Dileklerimizi Gönderelim.
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
bakhele yazdı:sayın hellriders tt arkaşım TORNAVİDA rezilli konusuna cevap atmışsında peki bu olaya neden bir şey demiyorsun. Savunucağın tarafımı yok yoksaSİZ nasıL OLSa DADAŞKENT GM Loncasısınız değilmi TORNAVİDAYADA sölersiniz direk adam 49 oLur
veya emde bile SİZ BÜYÜCÜYE ZIRH DÜŞÜRÜRSÜNÜZ..; )
Dediklerine % 100 Katılıyorum Kardeşim... Sebeplerinide Açıklıyorum...
1. ToRNaVıDa Nickli Büyücü Ne Ara 49 Oldu Ben Görmedim...
2. Ejder Asayı Ne Zaman Üretti....
3. O Üstündeki İtemleri Nasıl Dizdi Çok Süper İtemler Olmasada...
4. O Zırhı Ne Ara Düşürdü... Tabi Çok Junon Kesiyor Arkadaşımız Ama Şahsen Büyücü Çarını İlk Defa Görüyorum...
Not:Bakhele Kardeşim Hellriders'e Bakma Sen Savunur Durur Milleti Savunulacak Bi Tarafıda Yok Ama O Sorulara Cevap İstiyorum...Bakhele Kardeşim Sanada Teşekkür Ediyorum...

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
ofluhoca yazdı:Davutum sen gül ofluhocayı sende iyi tanırsın hadi ayık olun kendinize gelin
OFLUHOCA SENİN HIYARIN NERDE YETİŞTİ LAN AKSALLIBEYİN BEBESİ SENİ 2 SENE ÖNCE SENLE KONUŞTUĞUMUZDA 15 YASINDA OLDUNU SÖLEMİŞTİN SİMDİ 17 YASINDASIN ADIN DOGRU AMA YAŞIN 27 Mİ 29 MU NE DEĞİL... İŞTE 17 YAŞINDASIN KANDIRACAGIN SAFLARI KANDIR 27 YAŞIMDAYIM DİYE VER LAN ADRES VEYA TELEFON GÖRELİM YAŞINI....

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx