buyrun karakter fakiri insanlar böyle davranıyor işte hoca yada küfür ediyor ama sadece kendi kafasına göre foto alıyor we hocam orda sadece susturulursun diyor o yüzden dikkat et diyor ama arkadaş tehdit olarak algılamış
biz şikayetimizi yaptık gerisi adaletin bu konuda kapansın burda
Saçmalama diye başlamak istiyorum sözüme...ROA,Nefes,Beta vs vs olayı değil bu...Oyunda GM olarak görev alan kişiler tabii ki geçmişte bir lonca topluluğuna dahil olmuş olabilir ama bu onun loncaya hala hizmet edeceği anlamına gelmemekle beraber bu yaptığın suçlamayı da belgelemek zorunluluğu getirir sana...
Birine ilk kestiğinde 3 düşüyor diğerine 70 defa kestiğinde hiçbişey çıkmıyor...Tamam şans olayı ama bunun da şans ortalamasının pek doğru ve hakkaniyetli olmadığını söylemem gerek...Oyunda arka arkaya sığınağa ya da migrat a girmekten inanın midem bulandı...Bu durumda olan oyuncu sayısı çok fazla...Plus la da alakası yok çünkü plus sadece plus olmayan oyuncuların yanında bi avantaj sadece...herkes plus olunca şans katsayısı aynı oluyor...
Birbirinize çamur atmayın bunu bırakın, birbirinizi küçümsemek te çözüm değil...ben bölgeler hakkında şunu teklif etmek isterim kendi adıma...bunu bi şans olayı olarak devam ettirirseniz çok oyuncuyu bu oyundan soğutacaksınız...ya bu eşyaları satışa uygun hale getirin yada başka bi çözüm bulalım yada şu müthiş şans katsayılarınızı log kayıtlarına göre bir düzenleme olayına girseniz daha iyi olacağı kanısındayım...4 ayda en az 1000 saat online olarak oynayan kişi ile bölgeler açıldı diye oyuna yeniden geri dönen kişilerin şans katsayılarını bir tutmayın bence...
İ y i F o r u m l a r. . .
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Şans degil bunuda biliniz burdan her ne kim çıksada şansınıza diye ama işin sırrı herşeyi kılıfına uydurularak şans denilmekte..herkeze bol şans diliyorum Şu oyunda bir gerçek var kimilerinin ilk göz agrı derler ya bazı yetkililerin ilk göz agrısı tarafları bulunmakta ve bi nevide desteklemektedir...
Şu Sözüm gerçekten çok önemli oyunda kimileri bazı şeyleri görmüş çözmüş kolaylaştırmıştır.. kimileride çözülmüş yeni gördüğü şeylerle el uzatmaktadır...Kılıfını uyduramamaktadır...
ReGiSTeR yazdı:Şans degil bunuda biliniz burdan her ne kim çıksada şansınıza diye ama işin sırrı herşeyi kılıfına uydurularak şans denilmekte..herkeze bol şans diliyorum Şu oyunda bir gerçek var kimilerinin ilk göz agrı derler ya bazı yetkililerin ilk göz agrısı tarafları bulunmakta ve bi nevide desteklemektedir...
Şu Sözüm gerçekten çok önemli oyunda kimileri bazı şeyleri görmüş çözmüş kolaylaştırmıştır.. kimileride çözülmüş yeni gördüğü şeylerle el uzatmaktadır...Kılıfını uyduramamaktadır...
Değerli arkadaşlar ben resimlerde şunu sölemişim ama bu şahis resmleri farklı farklı keserek olaya farklı anlam yükleyerek resmetmiş ben onun ettiği küfürleri resmetmedim çünkü içten pazarlıklı değilim ben orada carına yazık ettin dedim çünkü ettiği küfürlerden dolayı susturulma alıcak ve carının adı küfüre karışmış olacak bir diğeri ise orada demişim bölgeden ve klandan ettiğin küfürleri sölerim demişim bunuda resmetmiş bana sorduğu soru itemelri nerden çaldın kodmu yazıyon inanın tek bir item düşmüştür bu güne kadar oda şu zırhtır onada bu tür kendini bilmezler göz koymuş bu açıklamadan sonra yorum yazmıyorum anlayışlı arkadaşlara tşkürler
Abi salla böyle karaktersizlerle muhattap olup onların seviyelerine düşme bizler seni biliyoruz unutma ki kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş!
Zuntikamm yazdı:Değerli arkadaşlar ben resimlerde şunu sölemişim ama bu şahis resmleri farklı farklı keserek olaya farklı anlam yükleyerek resmetmiş ben onun ettiği küfürleri resmetmedim çünkü içten pazarlıklı değilim ben orada carına yazık ettin dedim çünkü ettiği küfürlerden dolayı susturulma alıcak ve carının adı küfüre karışmış olacak bir diğeri ise orada demişim bölgeden ve klandan ettiğin küfürleri sölerim demişim bunuda resmetmiş bana sorduğu soru itemelri nerden çaldın kodmu yazıyon inanın tek bir item düşmüştür bu güne kadar oda şu zırhtır onada bu tür kendini bilmezler göz koymuş bu açıklamadan sonra yorum yazmıyorum anlayışlı arkadaşlara tşkürler
Çok ii tanırım bu cvp ı beni tatmin etmiştir...
Lütfen insanlar üzerinden prim yapmayı bırakın...
Konuyu takip edenler böle insanlara izin vermeyin...
SAVAŞsanatı , Tuzlucalı bunlarda neden 3 tane zırh üstü nerden bakarsan bak 3 parça Işık hanım efsun var..
Bazı duyumlara göre TTler bunları Kodlıya biliyormuş.. o yüzden bilirsiniz oyunda 20 saat duran ben 1 saat zor giriorm
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti
ben ıkı tarafı da tanımıorum acıkcası ama su nu merak edıyorum
bende kenanı cok kestım aynı zamnda motoruda sadece motordan bır bılge yuzuk dustu ve harcagıdım ıksırlerın haddı hesabı yok... benımde kenanı o kadar kesmeme ragmen bı sahaser dusmedı fakat bu roa loncasının kenan olsun junon olsun bos dondugunu gormedım sızce bu sans mı ? Eger bu sans sa sansıma tukureyım (özur dıleyerek soyluyorum) bırısınden bu konuda mantıklı acıklama beklıyorum :?: