Ben bu Konuyu senın gıbı LapinLer atLasın maLLık yapsın die açmadm. BiLgiLendirme yapıyorum. Senın gıbı SazanLarın kurbanı oLucak Lonca diiL Ultra Loncası.
Dikkatli konuş ultrax leride loncadan sayyosan artık diyecek lafım yok ve şunuda bilin ultra loncasında yazılan kuralların hiç biri gerçekleşmio tam aksi şeyler yapılıo
Jethroxxx yazdı:Kastilya sende bebe bebe konusma lan oyunun tek hakiki loncasındamı kalmıcak kimse. abime dua et sen oyunda kesmıyorum senı
Adam ol ultrax loncasını bilirim nasıl yürütüldüğünüde bilirim hakiki değil ezmeler topluluğdur bi kaç kişi hariç. Sanada gelince abinin kim olduunu bilmiom ama senin it ve her zaman g*tü kalkık biri olarak sağda solda dolaştıını bu yazdıklarına bakarak kolayca anlıyorum
aken yazdı:ezmeler dedıgınız topluluk gun gelır sızı ezer ayık olun
haha sen kımsın lan 49 lw lw kadar cinlerde kasmıs qq senın :lol:
hahha
en azından adını sanını saklamaktan korkmayan kısıyım
nıckını bahşetsende kim oldugunu bılsek su gune kadar kufretmedım su saatten sonrada etmem zorlama
karacınlerde kasmamdakı sebep uyuzluk yapmaktı (bıde para toplamak cok daha karlı oluyor )
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
aken yazdı:ezmeler dedıgınız topluluk gun gelır sızı ezer ayık olun
haha sen kımsın lan 49 lw lw kadar cinlerde kasmıs qq senın :lol:
hahha
en azından adını sanını saklamaktan korkmayan kısıyım
nıckını bahşetsende kim oldugunu bılsek su gune kadar kufretmedım su saatten sonrada etmem zorlama
karacınlerde kasmamdakı sebep uyuzluk yapmaktı (bıde para toplamak cok daha karlı oluyor )