işte tüm meranı kazıklayan yeri geldiğinde Soyan Hashxbold , Pilsen , Ersoy un Charları Bide İkvbatusuu diye charı vardır onu birinden soymuştur ve onu kullanıyordur hırsızlıktada bi adam vardır bu onu bozdu soyduğu charı kullanıyo inanmayanlar varsa http://www.facebook.com/home.php?#!/pro ... 1106473134 işte Facebook dakı profili ismi ali ersoy fotolardan da anlaşıldıgı gibi kaç yasında oldugu belli
bide charının resimlerni koymuş facesine artist
hahaha benden bu kadar gerisini size bırakıyorum arkadaşlar sizi dolnadıran soyan işte bu şahsiyetttir...
Görkem oyunda seni ben doyuruyodum lan köpek şimdi gel bize ihanet edersin sen busun olm sen beni daha tanıyamamışsın. Sen görürsün evet ben hırsızım ama sende hırsızsın bu oyunda hiç olmassa itemlerimi kendim düzdüm o caldığım charlardan geçinmedim #@!? Kuzeyxfırtına yı bi ejder asa lı büyüyü çalarak düzdün lan şimdi ise bide seni severek içlerine alan Kuzeyx lere ihanet ettin işte bu sensin ...
Evet Ben Çocuğum Cocuk olmam bu oyunu oynamayacağım anlamına gelmez.Ben çocuğum ama sizin gibi çakma büyükleri de görüyorum WS lere bakın da büyüklüğüm yada küçüklüğüm konusunda ondan sonras yorum yaparsınız...
Hashxbold yazdı:Evet Ben Çocuğum Cocuk olmam bu oyunu oynamayacağım anlamına gelmez.Ben çocuğum ama sizin gibi çakma büyükleri de görüyorum WS lere bakın da büyüklüğüm yada küçüklüğüm konusunda ondan sonras yorum yaparsınız...
lan topuzleo senide oyunda görüyoz gerçek hayatta çocuk olabilirim ama oyunda seni görüyoruz beni görünce sikilmiş fahişeler gibi kaçıyon koy lan fotonu da görelelim kro suratını