oyundan kaynaklanan ve sürekli herkeste düşme oluyor.Bunun nedenini açıklar mısınız?
Bu düşmeler bazı görevlerin olmamasına sebeb oluyor mesela boss (cevriye karakürk..) larda. Kaynaklanan sorun nedir?
Oyunda Düşmeler... !
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Oyunda Düşmeler... !
geceleri güncelleme oluyo ondanmı bahsediyosun ??
-
- Salgın Koruyucusu
sadece geceleri değil her zmn oluyor.
ben geceleri rastlıyorum, hatta herkes rastlıyo
-
- Salgın Koruyucusu
mesala bir öneri :!: Boss ları kestiğimizde grevi istediimiz zmn teslim edlim. zaten düşme oyundan kaynaklanıyor. elimizden hiç bir şey gelmiyor. Bunun da çaresini bulsunlar..
Sadece siz düşüyorsanız internet bağlatınızda bir sorun var demektir.Eğer sunucundaki herkez düşüyorsa oyundan kaynaklanan bir problem var.Deltaxblue yazdı:oyundan kaynaklanan ve sürekli herkeste düşme oluyor.Bunun nedenini açıklar mısınız?
Bu düşmeler bazı görevlerin olmamasına sebeb oluyor mesela boss (cevriye karakürk..) larda. Kaynaklanan sorun nedir?
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ozzy yazdı:Sadece siz düşüyorsanız internet bağlatınızda bir sorun var demektir.Eğer sunucundaki herkez düşüyorsa oyundan kaynaklanan bir problem var.Deltaxblue yazdı:oyundan kaynaklanan ve sürekli herkeste düşme oluyor.Bunun nedenini açıklar mısınız?
183 bağlantı hatası nolucak peki
-
- Salgın Koruyucusu
zaten her düştüğümde internet bağlantısına bakıyorum ama kesilme olmuyor.
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
İkili konuşmalarınız lütfen daha dikkatli olun.xPrince yazdı:geceleri güncelleme oluyo ondanmı bahsediyosun ??
[GM]Müfreze
EXCELLENCE
-
- Salgın Koruyucusu
Açıklayıcı bir cvp alabilir miyim?
sorunun nedeni hakkında...
sorunun nedeni hakkında...