.. ( İkvDesteğe gönderdigim Mesajı YaYıNLıYoRuM )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: .. ( İkvDesteğe gönderdigim Mesajı YaYıNLıYoRuM )

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

yosemite yazdı:Zembekoğlu fan sitelerine destekleriniz hakkında hiç bir yorum yapmıyacam.Ama üzüldüğüm tek nokta 3 yıldır ayakta duran ve ikv severlerin her zaman sorunlarına çözüm bulunan bir fan sitesinin gözler önünde bu kadar yalana ve iftiraya maruz bırakılması gerçekten bizi üzdü.Hiç bişi değilse bile 3 yılın hatrına bu çapulcuyu burda susturmanız gerekirdi.Neyse sorun değil siz kalsın diyosanız kalsın.Herkes bilirki;''İt Ürür Kervan Yürür.''

YoSeMiTe---->İKVONLİNE Yönetici Yardımcısı
İftira hee ; iftira .. Bir sonraki ( genel gönderimizi ) bekleyiniz :!: :roll:
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: .. ( İkvDesteğe gönderdigim Mesajı YaYıNLıYoRuM )

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Konu içeriği ve yazılan mesajlar, bahsi geçen fan sitesi yönetimini rencide etmektedir. Fan sitelerinden herhangi biri ile yaşadığınız problemleri yine o sitenin yönetimi ile çözmeniz gerekmektedir. Üstelik bunu resmi forumlara taşımanıza gerek yoktur. Resmi forumlara konu taşındığı vakit, amacın yapıcılıktan saptığı izlenimi verilmektedir.

Fan sitelerinin yönetimi ile irtibat kurabilir, birebir tüm yönetim ile görüşebilirsiniz. Eğer uygunsuzluğa tüm site yönetimi müdahale etmiyorsa ve bildirimlerinizi uygunsuzluk ile karşılıyorlar ise (burada bildiriminizin uygun olması gerektiğini unutmayalım) ikvdestek formu aracılığı ile bizlere fan siteleri hakkında bildirim gönderebilirsiniz.

Konuyu kapatıyorum.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön