Kdrgzm karakterinde bulunan kişiyi açıklayım size
1. Yeniçerixekin charını soyup sonradan bnm üstüme atan ve itemleri geri veren şahıs
2. forumda defalarca küfürleşdiğim şahıs
3. Fankam deyip bana yanaşan ve bu işten benim karlı çıkdığım şahıs
4. Dayım ömer diye tanışdırıp kendisini çift pc aracılığı ile loncaya girmek iste Drowxgurursuzu açdırdım Drowxcorellon charımı geri alabilmek için ufacık bir oyun parçası ve aldım geri
5. Paşaxpaşa karakterinin sahibi Nadirr Adlı banka karakterinin sahibi Realxbaşkan (bloke) karakterinin sahibi Başka sunucularda Ataxolcaytoo karakteri ile dolaşan karakterin sahibi vs. vs. daha çoook var
6. Belkide Sunucunun Yarısını Dolandıran kişi
7. Atabeyxdoktor u soyan kişi (emin deilim ama ihtimaller çok yüksek)
8. 05324868559 numarası ile ilişkisi olan biri :lol: (ematema benden sana hediye)
9. Kod adı mehmet
10. Ben Corellonu geri Almama Rağmen Hala almak için uğraşan şahıs
şimdilik bu kadar bilgi yeter
Ematema'dan Veda.
Re: Ematema'dan Veda.
Arkadas Kb de snde biraz açlık yapmısn kim ejderli bir büyüyü 100 m ye werirematema yazdı:Bende tekrar oynamak isterdim ama bu olay beni derinden yaraladı.Çarımda kadim pençe vardı 1 tane üstüm bilge cevo'ydu full ceket pant hariç ejder malzemesi vardı 1 kadim eksikti sadece 30m de para vardı çok çok üzülsüm Kdrgzm şuan için belki rahattır ama ahirette bunların hakkını nasıl vereceğini düşün zaten veremiceksin çünkü sana hakkımı asla helal etmeyeceğim.

YeşiL BeyaAZzZzZ
q!ReSuNuMM...!!!
DavuTT yazdı:Kdrgzm karakterinde bulunan kişiyi açıklayım size
1. Yeniçerixekin charını soyup sonradan bnm üstüme atan ve itemleri geri veren şahıs
2. forumda defalarca küfürleşdiğim şahıs
3. Fankam deyip bana yanaşan ve bu işten benim karlı çıkdığım şahıs
4. Dayım ömer diye tanışdırıp kendisini çift pc aracılığı ile loncaya girmek iste Drowxgurursuzu açdırdım Drowxcorellon charımı geri alabilmek için ufacık bir oyun parçası ve aldım geri
5. Paşaxpaşa karakterinin sahibi Nadirr Adlı banka karakterinin sahibi Realxbaşkan (bloke) karakterinin sahibi Başka sunucularda Ataxolcaytoo karakteri ile dolaşan karakterin sahibi vs. vs. daha çoook var
6. Belkide Sunucunun Yarısını Dolandıran kişi
7. Atabeyxdoktor u soyan kişi (emin deilim ama ihtimaller çok yüksek)
8. 05324868559 numarası ile ilişkisi olan biri :lol: (ematema benden sana hediye)
9. Kod adı mehmet
10. Ben Corellonu geri Almama Rağmen Hala almak için uğraşan şahıs
şimdilik bu kadar bilgi yeter
gecengun turkgucu carı ile namusum ve serefim uzerine yemin ederim ben hırsız değilim diyordu bir sonraki gun bu olay gerceklesti ve adımda muhammet dedi ama arkadaslar bana kısaca mahmet der demisti. sonraki gun devil adlı cardan turkgucu ile kdrgzm nın hiçbir alakası yoktur dedi(soyleyen turkgucu) boylebir insandan da ancak bu beklenir...
auril & DoubleLift
11. İslam dinine İnandığına dair şüphelerim var yemin etti ama ne yemini ALlah a inanıomuki
...
12. Charlrı Nasıl çaldığını öğrenmek için hırsızların charını çalması için aklına girdim fakat işler yolunda gitmedi öğrenemedim üşendim üstüne gitmedim :lol:
...
Arkadasım Sen Orda 100 M e Alcam Demişin Ama Cardaa 30 m war dion yanlıs anlamıs olabilirim ama belki snn amacında buyduematema yazdı:Bende tekrar oynamak isterdim ama bu olay beni derinden yaraladı.Çarımda kadim pençe vardı 1 tane üstüm bilge cevo'ydu full ceket pant hariç ejder malzemesi vardı 1 kadim eksikti sadece 30m de para vardı çok çok üzülsüm Kdrgzm şuan için belki rahattır ama ahirette bunların hakkını nasıl vereceğini düşün zaten veremiceksin çünkü sana hakkımı asla helal etmeyeceğim.

YeşiL BeyaAZzZzZ
q!ReSuNuMM...!!!
Para için fizik gözlük bilge cevo yüzük + 30 m vereceltim.Zaten bu bana söledi 10 dk sora ben istemiom dedim kıllandım bişilerden ama dedi bana aktardım geçti artık falan die eğer kabul etmesse belki oyunda gören vardır.Ematemaxkasa die çar var.
En son ematema tarafından 03 Tem 2010 21:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

New StyLe
Türkgücü adlı kişi bana 0539 616 51 57 die bi tel verdi bu tel kimin bilen var mı bende aradım sövdüm. 

New StyLe