Turkcell Mobil Ödeme!!
Turkcell Mobil Ödeme!!
Hattım turkcell mobil ödeme servisine kapalı bu yüzden plus alamıyorum. Turkcell mobil ödeme servisi kısa mesaj ile açılıyormu açılıyorsa, ne yazıp nereye göndereceğim... Bilenler lütfen açıklasın.
คl๓ค ๓คzlย๓ยภ คђıภı çıкคг คђєรtє คђєรtє
Psiqopat
Psiqopat
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Turkcell Mobil Ödeme!!
mesaj deil fakat türkcell müşteri hizmetlerini ariyicin bi kız cıkcak ulvi gibi cıkma teklif etmepsiqopat yazdı:Hattım turkcell mobil ödeme servisine kapalı bu yüzden plus alamıyorum. Turkcell mobil ödeme servisi kısa mesaj ile açılıyormu açılıyorsa, ne yazıp nereye göndereceğim... Bilenler lütfen açıklasın.
beyse saka bir yana ciddiyet bir yana xD kıza deyivericen ki hanım abla bnm hatt mobil ödemeye kapalı oda acıvericik .
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
çoğuna katılıyorum şakalara değil berbattı :mrgreen:soulofxkrnlk yazdı:mesaj deil fakat türkcell müşteri hizmetlerini ariyicin bi kız cıkcak ulvi gibi cıkma teklif etmepsiqopat yazdı:Hattım turkcell mobil ödeme servisine kapalı bu yüzden plus alamıyorum. Turkcell mobil ödeme servisi kısa mesaj ile açılıyormu açılıyorsa, ne yazıp nereye göndereceğim... Bilenler lütfen açıklasın.![]()
beyse saka bir yana ciddiyet bir yana xD kıza deyivericen ki hanım abla bnm hatt mobil ödemeye kapalı oda acıvericik .
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
bencede şakalar berbatmorukkelleci yazdı:çoğuna katılıyorum şakalara değil berbattı :mrgreen:soulofxkrnlk yazdı:mesaj deil fakat türkcell müşteri hizmetlerini ariyicin bi kız cıkcak ulvi gibi cıkma teklif etmepsiqopat yazdı:Hattım turkcell mobil ödeme servisine kapalı bu yüzden plus alamıyorum. Turkcell mobil ödeme servisi kısa mesaj ile açılıyormu açılıyorsa, ne yazıp nereye göndereceğim... Bilenler lütfen açıklasın.![]()
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Benim hattımı aç deyince açıyormu hiç bişe sormuyor mu xD (Birde bn 15 yaşındayım bir sorun olmaz inş xD)
Ottomanxölümsüz anısına
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
:twisted: :mrgreen: :twisted:efsaneottoman yazdı:Benim hattımı aç deyince açıyormu hiç bişe sormuyor mu xD (Birde bn 15 yaşındayım bir sorun olmaz inş xD)
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Teşekkürler yardımlarınız için...
คl๓ค ๓คzlย๓ยภ คђıภı çıкคг คђєรtє คђєรtє
Psiqopat
Psiqopat