öncelikle selamlar beyazköşk cemmati,
3 ay gibi bir süredir beyazköşkte oynamaktayım ,güzel ama kalabalık sunucumuz ve genel olarak gördüğüm kadarıyla lonca yogunlaşması var, pek kimseyi henüz tanımadığımdan dolayı sıkıcı gelmeye başladı açıkcası oyun, +18 yaş yoğunluğu olan ve üye alımı aktif olarak devam eden loncalardan birine girmek isterim sıkıcılığı biraz olsun atmak için neticede oyun birlik içerisinde oynandığı zaman daha keyifli bir hale gelir ...( Bu arada yanlış anlaşılma olmasın menfaat amaçlı lonca aramamaktayım neticede oyun ve herşey sanal ,zaten tek başıma 49 lw yaptığım ve iyi durumda olan bir çarım var)
iyi oyunlar ve iyi forumlar arkadaşlar
ÇELİKBEY
bana uygun lonca varmıdır (çelikbey)
- HatayLiHaSaN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: bana uygun lonca varmıdır (çelikbey)
Birlik loncası , fian loncası bildiğim kadarıyla üye alımı yapıyor Fianx 'ı öneririm .
>>>> Apaçi StayLa >>>>
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
önerin için teşekkür ederim, ama sanırım o loncalar referans istemekteler ve referans verecek kişileri tanımıyorum o loncalardan ondan biraz sıkıntı olabilirHatayLiHaSaN yazdı: Birlik loncası , fian loncası bildiğim kadarıyla üye alımı yapıyor Fianx 'ı öneririm .
- Birlikxkrieger
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bizim loncanın alımları devam ediyor kardeş. Lonca sayfasında gerekli bilgilendirme yapıldı istersen ona uygun bir başvuru yap belki alınırsın.
Abdullahxbalci
Lonca sayfalarını ziyaret et ben "Fian"loncasını öneriyorum diğer arkadaş gibi. . .
WaNTeD & Carismatikwanted
"Fikirler; Zorla, Şiddetle, Topla ve Tüfekle Kesinlikle Öldürülemez..."
"Fikirler; Zorla, Şiddetle, Topla ve Tüfekle Kesinlikle Öldürülemez..."