4 ejderli büyücüyle sığınak yapmak böyle birşey sanırım . .
Re: 4 ejderli büyücüyle sığınak yapmak böyle birşey sanırım . .
konu kilit yha iyice karıştı ortalık 
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Nerull o kdr vuruyor
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
,Reisbey yazdı:Deathlord musun nesin öle forumda laf yapmak kolay vur sende koy zorlayan mı var olum senı adama bak ha bırlesmeyle vurmus ha normal sanane olum bundan zorluyolarmıs gıbı her konuya #@!? gıbı atılıyosun lan sen dingil akıllı ol get oyununu oyna it herif
Birleşme istiyorsanız size her türlü birleşme gösteririm.Ha ayrıca forumdan laf atmak kolay oyun nickini yaz ve oyunda da bana bunları de istersen vs yapalm sivaslı sen farkyapmaz.Tabi yerse.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
velini çağır banaReisbey yazdı:Deathlord musun nesin öle forumda laf yapmak kolay vur sende koy zorlayan mı var olum senı adama bak ha bırlesmeyle vurmus ha normal sanane olum bundan zorluyolarmıs gıbı her konuya #@!? gıbı atılıyosun lan sen dingil akıllı ol get oyununu oyna it herif
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Bırak kardeşim bunlar ancak forumdan öterler.Sivaslıyigido'da özele mesaj atmış diyor adresini ver sen çok oldun verdim kendisine gelebilecek mi bakalımmorukkelleci yazdı:velini çağır banaReisbey yazdı:Deathlord musun nesin öle forumda laf yapmak kolay vur sende koy zorlayan mı var olum senı adama bak ha bırlesmeyle vurmus ha normal sanane olum bundan zorluyolarmıs gıbı her konuya #@!? gıbı atılıyosun lan sen dingil akıllı ol get oyununu oyna it herif
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
18 yaşından küçüklere bilet kesmiyolar diye biliyorumDeathLord yazdı:Bırak kardeşim bunlar ancak forumdan öterler.Sivaslıyigido'da özele mesaj atmış diyor adresini ver sen çok oldun verdim kendisine gelebilecek mi bakalımmorukkelleci yazdı:velini çağır banaReisbey yazdı:Deathlord musun nesin öle forumda laf yapmak kolay vur sende koy zorlayan mı var olum senı adama bak ha bırlesmeyle vurmus ha normal sanane olum bundan zorluyolarmıs gıbı her konuya #@!? gıbı atılıyosun lan sen dingil akıllı ol get oyununu oyna it herif
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Onu unutmuşum bak.Zaten bahanesi hazır olacak.''Bana uzaksın yakın olsaydın gösterirdim sana''morukkelleci yazdı:18 yaşından küçüklere bilet kesmiyolar diye biliyorumDeathLord yazdı:Bırak kardeşim bunlar ancak forumdan öterler.Sivaslıyigido'da özele mesaj atmış diyor adresini ver sen çok oldun verdim kendisine gelebilecek mi bakalımmorukkelleci yazdı:velini çağır banaReisbey yazdı:Deathlord musun nesin öle forumda laf yapmak kolay vur sende koy zorlayan mı var olum senı adama bak ha bırlesmeyle vurmus ha normal sanane olum bundan zorluyolarmıs gıbı her konuya #@!? gıbı atılıyosun lan sen dingil akıllı ol get oyununu oyna it herif
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun