Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Mesaj gönderen Nebula »

2,5 yıllık bir ikv kullanıcısıyım ve büyük bir destekçi..Oyuna bugüne kadar bir çok anlamda maddi ve manevi olarak bir çok anlamda destek sağlayan ben ve benim gibi yüzlerce kullanıcı var.Bu zamana kadar bütün güncellemeleri yakınen takip edip her türlü değişime ayak uydurmaya çalıştık..Yönetimin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını biliyorum ve beta sürümünden bu zamana kadar bir çok güncelleştirmeyi başarıyla uygulayabilmişlerdir lakin bir konuda İkv yönetimi inanılmaz bir şekilde çuvallamıştır..Hangi konudan bahsettiğimi herhalde herkes anlamıştır.Yer altı bölgesi geldikten sonra herkes aylarca kadim ve şaheser güncellemesini beklemiştir ve en nihayetindede gelmiştir.Bu güncelleme hatalı olduğu bilindiği halde yönetim tarafından uygulamaya geçirilmiştir ve şaheserlerin ayağa düşmesinin tek sebebi yönetimdir.Grup bölgeleri geldikten sonra yeni bir güncellemeyle kadimdeki eksik çalışan bir sistemi çalışır hale getirip yeni başlayan arkadaşlarımızın veyahut oyuna işleri nedeniyle ara veren kullancıların işlerini ne denli zorlaştırdıklarının umarım farkındadır yönetim.Güncellemeden önceki kadim kesimleri tamamen bir oyun hatasıydı ve bu yönetim tarafından bilindiği gibi herhangi bir açıklama da yapılmadı.1 haftadan yakın bir zaman içinde zaten kadimin stratejisi çözüldü vegünde 15-20 kere kesilmeye başlandı.Bir çok arkdaşımız oyunun bu açığından faydalanarak kendilerine şaheser üretiminde gerekli olan materyalı fazlasıyla temin ettiler.Şimdi ben soruyorum yönetici kardeşlerime,oyunun hatası veya açığı bilindiği halde kullanıcılara nasıl duyuru yapılmaz? Bu kadim güncellemesi çok uzun bir süre test edildi neden hazır olmadığı halde uygulamaya geçirildi ? Şaheserlere oyunun en iyileri sahip olabilcek tarzında bir slogan vardı yok öyle birşey herkesin çarında 2 şaheser var nerde kaldı en iyiler? İnsaların suçu oyuna geç başlamak mı? 150 milyon verip insanlar 2 adet kadim pençesimi alsınlar ?Bu büyük güncelleme hatasını kaldıkı bana göre bugüne kadar istanbul kıyamet vaktinin en büyük güncelleme hatasıdır grup bölgelerini getirerek örtbas ettiler.Şimdi şaheser kullanıcıları bana kızacaklar biliyorumü bu arada bende şaheser sahibiyim kendi şahsi fikrim kadim için yeni bir güncelleme gelmesi yönündedir.Bu gelen güncellemeyle birlikte herhangi bir şaheser sahibininin şaheseri geri alınıp o ürettiği şaheserdeki malzemelerin hesabına tekrar iade edilmesidir(KADİM HİDRA PENÇELERİ HARİÇ)Bu büyük hatanın tek çözümü bana göre budur katılmak veyahut katılmamak kişiden kişiye göre değişir kendi kişisel görüşümü beyan etmiş bulunmaktayım..Teşekkürler yönetim ;)
İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Re: Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Mesaj gönderen DeathLord »

Hadi sayalım şaheserler oyuncuların elinden alınırsa kaç kişi oyunu bırakacak.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rockipsiz »

kelimesi kelimesine doğru bence...
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Nebula yazdı:2,5 yıllık bir ikv kullanıcısıyım ve büyük bir destekçi..Oyuna bugüne kadar bir çok anlamda maddi ve manevi olarak bir çok anlamda destek sağlayan ben ve benim gibi yüzlerce kullanıcı var.Bu zamana kadar bütün güncellemeleri yakınen takip edip her türlü değişime ayak uydurmaya çalıştık..Yönetimin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını biliyorum ve beta sürümünden bu zamana kadar bir çok güncelleştirmeyi başarıyla uygulayabilmişlerdir lakin bir konuda İkv yönetimi inanılmaz bir şekilde çuvallamıştır..Hangi konudan bahsettiğimi herhalde herkes anlamıştır.Yer altı bölgesi geldikten sonra herkes aylarca kadim ve şaheser güncellemesini beklemiştir ve en nihayetindede gelmiştir.Bu güncelleme hatalı olduğu bilindiği halde yönetim tarafından uygulamaya geçirilmiştir ve şaheserlerin ayağa düşmesinin tek sebebi yönetimdir.Grup bölgeleri geldikten sonra yeni bir güncellemeyle kadimdeki eksik çalışan bir sistemi çalışır hale getirip yeni başlayan arkadaşlarımızın veyahut oyuna işleri nedeniyle ara veren kullancıların işlerini ne denli zorlaştırdıklarının umarım farkındadır yönetim.Güncellemeden önceki kadim kesimleri tamamen bir oyun hatasıydı ve bu yönetim tarafından bilindiği gibi herhangi bir açıklama da yapılmadı.1 haftadan yakın bir zaman içinde zaten kadimin stratejisi çözüldü vegünde 15-20 kere kesilmeye başlandı.Bir çok arkdaşımız oyunun bu açığından faydalanarak kendilerine şaheser üretiminde gerekli olan materyalı fazlasıyla temin ettiler.Şimdi ben soruyorum yönetici kardeşlerime,oyunun hatası veya açığı bilindiği halde kullanıcılara nasıl duyuru yapılmaz? Bu kadim güncellemesi çok uzun bir süre test edildi neden hazır olmadığı halde uygulamaya geçirildi ? Şaheserlere oyunun en iyileri sahip olabilcek tarzında bir slogan vardı yok öyle birşey herkesin çarında 2 şaheser var nerde kaldı en iyiler? İnsaların suçu oyuna geç başlamak mı? 150 milyon verip insanlar 2 adet kadim pençesimi alsınlar ?Bu büyük güncelleme hatasını kaldıkı bana göre bugüne kadar istanbul kıyamet vaktinin en büyük güncelleme hatasıdır grup bölgelerini getirerek örtbas ettiler.Şimdi şaheser kullanıcıları bana kızacaklar biliyorumü bu arada bende şaheser sahibiyim kendi şahsi fikrim kadim için yeni bir güncelleme gelmesi yönündedir.Bu gelen güncellemeyle birlikte herhangi bir şaheser sahibininin şaheseri geri alınıp o ürettiği şaheserdeki malzemelerin hesabına tekrar iade edilmesidir(KADİM HİDRA PENÇELERİ HARİÇ)Bu büyük hatanın tek çözümü bana göre budur katılmak veyahut katılmamak kişiden kişiye göre değişir kendi kişisel görüşümü beyan etmiş bulunmaktayım..Teşekkürler yönetim ;)
İyi forumlar

Yazını ayakta alkışlıyorum tek kelimeyle "harika"
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Fabreqas
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Fabreqas »

rockipsiz yazdı:kelimesi kelimesine doğru bence...
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nebula »

DeathLord yazdı:Hadi sayalım şaheserler oyuncuların elinden alınırsa kaç kişi oyunu bırakacak.
Kaç kişinin oyunu bıraktığı değil kaç kişin hakkının yendiğini düşünmeni öneririm sana ;)
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

Nebula yazdı:
DeathLord yazdı:Hadi sayalım şaheserler oyuncuların elinden alınırsa kaç kişi oyunu bırakacak.
Kaç kişinin oyunu bıraktığı değil kaç kişin hakkının yendiğini düşünmeni öneririm sana ;)
bencede :)
Kullanıcı avatarı
kocaseyid
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kocaseyid »

rockipsiz yazdı:
Nebula yazdı:
Haklısınız, Fakat kımseının suçu yok . Suçlu olan yönetimdir ! Madem öyle bisi var nden yapmadınız. Veya sımdı nıye yapıoynuz HAKTIR..!
Kocaseyid
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

kocaseyid yazdı:
rockipsiz yazdı:
Nebula yazdı:
Haklısınız, Fakat kımseının suçu yok . Suçlu olan yönetimdir ! Madem öyle bisi var nden yapmadınız. Veya sımdı nıye yapıoynuz HAKTIR..!
Yönetim hak filan tanımaz.Oyuncu gelsin,plus alsın yeter. ;)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
soulofxkrnlk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen soulofxkrnlk »

DeathLord yazdı:
kocaseyid yazdı:
rockipsiz yazdı:
Nebula yazdı:
Yönetim hak filan tanımaz.Oyuncu gelsin,plus alsın yeter. ;)
Katılıyorum neymiş efendim plus alın ekonomiye can verin xD sizde güncellemeyi geri alın bizde itemlere can verelim xD

Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti

“Genel Sohbet” sayfasına dön