Herkese merhaba,ben daha önce Xaeon,Feelmypoison karekterlerinin kullanıcılığını yapmış,kısa zaman önce Ottoman loncasına üye olmuştum.Ottomanxcavbella adlı karekterimi kasarken,Azul görevi için Ottomanxkorkusuz dan yardım istedim.Kendisi yardımımı geri çevirmedi ve azulu kestik.Kestikten sonra oyun karekterimi gece kasabileceğini söyleyerek kullanıcı adımı ve şifremi istedi.Online süremde sorun olmadığı söyleyerek bu teklifini geri çevirdim.Daha sonra ısrar etmesi üzerine Lonca yetkilisi olduğundan güvenip kullanıcı adı ve şifremi verdim.Zaten hesapta bir tek 14lwl karekterim olan Ottomanxcavbella vardı.Vermemden 1-2 dakika sonra oyundan düştüm ve birdaha girmek istediğimde şifrenin değişmiş olduğunu gördüm ve hesabıma giriş yapamadım.Olayı bir diğer lonca yetkilisine anlattığımda sate hesap açılmıştır,bu yolla kullanıcı adı ve şifreniz alınmıştır cevabını aldım.Halbu ki kullanıcı adımı ve şifremi isteyen antrepoda yanımda duran Ottomanxölümsüz den başkası değildi..Bunu yazmamın amacı Ottomanxkorkusuz karekteriyle bundan sonraki münasebetlerinizde daha dikkatli olmanızdır..Ottoman loncasının bu durumla bir alakası yoktur,tam tersine genelde yardım sever insanlardan oluşmuş bir loncadır.
Ottomanxölümsüz adlı karektere bu konularda güvenmemek sizin içi daha yararlı olur,en azından nasıl biri olduğunu anlayın..
Saygılarımla..
Ottomanxkorkusuz un yapmış olduğu hırsızlık çalışması..
- EnternasyoneL
- Acemi Savaşçı

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ottomanxkorkusuz un yapmış olduğu hırsızlık çalışması..
bu konuyu açan kişinin ortak olduğu charlarda hiçbir emeğinin bulunmaması,ve milletin 2 yıllık emeklerini gözünü kırpmadan yok edebilecek bir hırsız olması dediği şeye olan güvenci azaltmaktadır.inanmamanızı tavsiye ederim, saygılar.
- EnternasyoneL
- Acemi Savaşçı

Alın size korkusuzun yalancı avukatlarından biri daha.14lwl bi karekteri yürütmek için bu kadar organizasyon fazla.Petcarar yazdı:bu konuyu açan kişinin ortak olduğu charlarda hiçbir emeğinin bulunmaması,ve milletin 2 yıllık emeklerini gözünü kırpmadan yok edebilecek bir hırsız olması dediği şeye olan güvenci azaltmaktadır.inanmamanızı tavsiye ederim, saygılar.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Arzın Çocukları
meranı tanıyan herkes xaeon karakterinin kullancısının kim olduğunu 3 aşağı 5 yukarı bilir.yorum benim değil,meranındır.
Oha organizasyonmu? Fazla hayal kuruyosun.EnternasyoneL yazdı:Alın size korkusuzun yalancı avukatlarından biri daha.14lwl bi karekteri yürütmek için bu kadar organizasyon fazla.Petcarar yazdı:bu konuyu açan kişinin ortak olduğu charlarda hiçbir emeğinin bulunmaması,ve milletin 2 yıllık emeklerini gözünü kırpmadan yok edebilecek bir hırsız olması dediği şeye olan güvenci azaltmaktadır.inanmamanızı tavsiye ederim, saygılar.
- EnternasyoneL
- Acemi Savaşçı

Yazımda yanlışlıkla Ottomanxölümsüz den başkası değildi..yazmışım.Ottomanxkorkusuz olacaktı.
Ve konuyla alakasız sözler,iftiralar söylenmezse sevinirim..
Ve konuyla alakasız sözler,iftiralar söylenmezse sevinirim..
-
Ottomanxkorkusuz
- İskele Babası

- Klan: Lodos
Ben OttomanxKorkusuz . . .
Sana hakikaten acıyorum cavbeLLa .
14 LeveL karakter için bize attıgıN ıftıraLara baK .
14 levele ben 10 dakikada kasarım. .
Bölgeden bende lonca arkadaslarımda 20 dakika BÖĞÜRDÜK.
Adamın birisi OttomanxkÖrkusuz diye char acmıs dıye.
Ama ılla bızı dınlemeyen dangalaklar olacak değil mi ?
Sana hakikaten acıyorum .
Hırsızlık çalışması Operasyon çok güzel yorumlamışsın.
Hayal görüyorsun oğlum herhalde sen ?
Üste cevap yazan iki kişi benım savunucularım değil.
Senin eski ortakların.
Metnindede bi Ottomanxkorkusuz bi Ottomanxölümsüz demişsin.
Sana hakıkaten acıyorum.
Kıme ıftıra atacağını bıLememıssın.Adımızı bıLe karıstırıyorsun kus beyınLı .
Benı Loncamı arkadasLarımı cevremı tanıyan bilen biliyor.
Ben ESKİ KorksuzzxBüyücü.
Senin 14 level charını bırak , benden aktarım yapanLarı sayayım Maçaxkızı ( Korkusuzxhadise) Afterxlark ( Korkusuzxaliash) Kholpashalixaftr Korlegend(ismail) bu adamların benden aktardıklarını bir bilsen warya.Kurusuna dokunmusmuyum sorsana? Aktardıklarını çalsam.Karakterlerımı sılsem.Yenı hesaplar acsam hıc bırısı benı bulamazdı.Meranın en zengını oLurdum emın oL.
Sana tek sozuM.
Uza .
Senin eski ortakların.
Sana hakıkaten acıyorum.
Senin 14 level charını bırak , benden aktarım yapanLarı sayayım Maçaxkızı ( Korkusuzxhadise) Afterxlark ( Korkusuzxaliash) Kholpashalixaftr Korlegend(ismail) bu adamların benden aktardıklarını bir bilsen warya.Kurusuna dokunmusmuyum sorsana? Aktardıklarını çalsam.Karakterlerımı sılsem.Yenı hesaplar acsam hıc bırısı benı bulamazdı.Meranın en zengını oLurdum emın oL.
Sana tek sozuM.
Uza .
- EnternasyoneL
- Acemi Savaşçı

Ottomanxkorkusuz yazdı:Ben OttomanxKorkusuz . . .
Senin eski ortakların.
Sana hakıkaten acıyorum.
Sana tek sozuM.
Uza .
Öncelikle Ottomanxölümsüzü yanlışlıkla yazdığımı,konuyla laakası olmadığını söyledim.
Bu arada böğürdüğünü itiraf edip nasıl bi varlık olduğunuda açıkladın.
Bana mesaj atan körsüsüz falan değildi,sendin.O carıda senin kendini savunmak icin malzeme ettiğini biliyorum.
14lwl hesabın peşine düşmessin tabi,başka sunucularda karekterler aradığına eminim..
Saydığın isimdeki oyuncuların itemlerini zamanında aynı loncada olduğun ve samimiyet ilerlettiğin kişiler olduğu için çalmamış olabilirsin..
Yaptığın terbiyesizliği kabul etmenide senin gibi bir hırsızdan beklemiyordum zaten,kaldı ki Cevizz hariç diğer ortağım olan kullanıcıyla fazla görüşmüşlüğüm yoktur,ben de sanaldan yazılan 3-4 cümleden başka bir şey ile tanımaz..Yalan söylemek bedava değil ya..
-
Ottomanxkorkusuz
- İskele Babası

- Klan: Lodos
Bak sana ne dicem
O charı benım caldıgıma yemin et.
Bütün varlığımı sana vermezsem en kötü küfürler bana gelsin.
- EnternasyoneL
- Acemi Savaşçı

Bak korkusuz.ben senin yaptığın terbiyesizliği buraya yazdım ne diye şimdi sömürü olsun diye yemin gibi şeyleri karıştırıyosun o kadar hakaretin üstüne ?Ottomanxkorkusuz yazdı:Bak sana ne dicem
Bütün küfürler sana gelsinmiş benim küfürle müfürle işim yok ben senin yaptığın ayıbı söylüyorum.
Evet yemin ederim sen yaptın bunu ama aman küfürün sende kalsın.