Susturuldum 5 gün oldu
Susturuldum 5 gün oldu
5 günden berı konuşamıyorum anlamadım gıttı bısı pazar gununden berı boyle salı gunu 1 kere acıldı sonra yıne aynen kpantdı bune hıc bısı anlamıs değılım. en fazla 3 gn olması lazım deılmı ? Acaba nasıl bısı yapmısımda bukadar sürdü ?
Kocaseyid
Re: Susturuldum 5 gün oldu
Hiçbir şartta 3 günden fazla susturma verilmez. Siz bu 3 günün dolmasını müteakip yeniden uygunsuz/rahatsız edici bir diyaloğu mesaj penceresine taşıdıysanız, tekrar susturulmuş olmanız kuvvetle muhtemel.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
evet aynen öyle.Savas yazdı:Mail adresinize bilgi maili gelmedimi veya sobee hesabımı kullanıyor sunuz ?
Kocaseyid
Hiç kımse şikayet veya benım terbıyesızlık aşacak davranışım olmadı. :SOveRCLocK yazdı:Hiçbir şartta 3 günden fazla susturma verilmez. Siz bu 3 günün dolmasını müteakip yeniden uygunsuz/rahatsız edici bir diyaloğu mesaj penceresine taşıdıysanız, tekrar susturulmuş olmanız kuvvetle muhtemel.
Kocaseyid
meranın yarısı susmuş !! (bende dahil ) 3 güne açıldı eyw daa oyunda bi sorun var herhalde açıldı girdim yine susmuş sorna girdim açılmış son durum susmuş sonra gene açıldı inş. bi daha susmaz 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Sayısız susturma yedim ama iLk defa böLe bi durumLa karşıLaşdm :lol: :lol: EnteRasan :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя