Türkçe kullanmakla lonca ismini ingilizce koymak arasında çok fark vardır senin nicktede Tit[x]delikurt yazıyoTitxdelikurt yazdı:Önce TÜRKÇE yaz. ro(W), lonca adın Türkçe değil, lonca üyeleriniz Ejnebi ( isimler )... Yılan deveye neden boynun eğri dermiş kendisini görmezmiş...ORHANBEY yazdı:Tkxmanyak . Önce Türkçe ( qmseyi , ilqilendrmez ) yaz . Miğrat girişinde lodoslarla birlikte Rowxquent ' e saldırdığınızda sizi uyardım eğer o adam ölürse feriştahını tanımam dedim. Sen kaşındın ve onlarla birlikte öldürdün. Dediğimin arkasında durdum ve atıldın bu kadar. Bana burda masum rolü yapma !
**__Rulers of the World__**
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: **__Rulers of the World__**
Topsecrett
günümüzde türkçe kullanmak mümkün deildir kimse türkçe konuş diyemez türkçede olmayan bazı kelimeler var yabancı kökenli türkçesi olmadığı için yabancı kökenli isimleri kullanıyoruz. Bu saatten sonra bu oyun aracılığı ile düzeltilemez bırakında bunu biraz büyüklerimiz düşünsün biz destekleyelim kimse kimseye sen bölesin ben böleyim deme hakkına sahib deil
...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Karakter açılırken araya noktalama işaretleri konamıyor malesef, bizde X yani ayraç / çarpı işareti şeklinde kullandık. iks olarak düşünmeniz gerekmiyor, biz bilmemnex ler rowiksler diye yazı yazmıyor karşı tarafa o şekilde hitab etmiyoruz Tit ler Rov lar vb.BLackGezz0 yazdı:Titxdelikurt yazdı:Önce TÜRKÇE yaz. ro(W), lonca adın Türkçe değil, lonca üyeleriniz Ejnebi ( isimler )... Yılan deveye neden boynun eğri dermiş kendisini görmezmiş...ORHANBEY yazdı:Tkxmanyak . Önce Türkçe ( qmseyi , ilqilendrmez ) yaz . Miğrat girişinde lodoslarla birlikte Rowxquent ' e saldırdığınızda sizi uyardım eğer o adam ölürse feriştahını tanımam dedim. Sen kaşındın ve onlarla birlikte öldürdün. Dediğimin arkasında durdum ve atıldın bu kadar. Bana burda masum rolü yapma !
Sizin lonca ismi,nick arasındaki X harfi Türkçemizde kaçıncı sırada delikurt aydınlatırmısın
bizi
Üzgünüm sizi mutlu edemedim.
Not : Davut kardeş Türkçe en zengin dillerden bir tanesidir, yabancı kelime olup Türkçe karşılığını bulamadığın herhangi bir kelime varsa bana yaz yardımcı olurum. Örn. Yoğurt tüm dillerde yogurt olarak yazılır çünkü Türk icadı ve Türkçe bir kelimedir. Dilimize sahip çıkmazsak bağımsızlığımızı kaybederiz.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Hepiniz haklısınız(!) artık mutlu olduysanız bu konudan uzaklaşın.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
aramıza hq ibo.Melankolik yazdı:Lordivo, Rowxmavirüya olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun..
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Hayırlı OlsunMelankolik yazdı:Lordivo, Rowxmavirüya olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun..
Hoş Geldin.
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
Hoş gelmişen gülüm.Melankolik yazdı:Lordivo, Rowxmavirüya olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun..
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
Ferro denilen şahsiyet bu gün Asx çarını durup dururken kesmiştir.
As loncası bu olaylan sonra Lodos klanı mensubudur ve Row loncasının düşmanıdır.
As loncası bu olaylan sonra Lodos klanı mensubudur ve Row loncasının düşmanıdır.
AteşSalih -- TERBİYECİ

- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
bakıyorumda düşmanlar çogalıyo forumu kirletme kupluce her kesen düşman olsa e.ö ne kimse dolaşamaz herkes işine baksın
as loncasıda neyse işinize bakın laf kalabalıgı istemiyorum sayfada ok... 
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Öncelikle hoş bulduk arkadaşlar. Dostlarımın büyük ısrarı üstüne Row Loncasına katılmış bulunmaktayım. Seviyeli bir ortamı ve birbirine destek olan lonca üyeleriyle aynı topluluk içinde bulunmaktan onur duyarım. Şimdilik burdan bütün lonca arkadaşlarıma selamlarımı iletiyorum.
İyi Forumlar ve iyi eğlenceler
İyi Forumlar ve iyi eğlenceler
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya