Joker sınırsız bLok yedi... !
Re: Joker sınırsız bLok yedi... !
ayrıca tasaLanma sen ben senın qıbı acız weLet deqLm yarın cıkar qeLrm yenı bı hesapLa merak etme önemLı oLan konu senın oyunu bırakmıs oLman we sancaqın bır karektersızden kurtLmus oLması 
Xjokerx-Ucube
Mesajınız düzenlendi . 7 gün forumda yasaklandınız .
Xjokerx-Ucube
Zuhahah sen forum hesaplarını kullanmayı öğrende gel yakayı ele verdin conyTitxaybala yazdı:Ayrıca Sindacco Yeniçerixblack in hırsızlarla ortaklık yaptığını loncamızdan atılan hırsız Titxturan
(Rizelii) ile ahbaplık yapmasından biliyorduk, TİT loncası haksız yere kimseye çamur atmaz...
Titxdelikurt
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
Sen iste işportacıyı alıyım sana ayıpsın hırsız çöker 
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Hı hıXJoKeRxX yazdı:Goksu charındada aybaLa charındada deLıkurt oynamaktadır DeLıkurtn oyunu bıraktıqı faLn hıkaye bu maL ıkı hesaba oyuna aynı anda qırıp 15 araLık aksamı mıLLete boLqeden rekLam yaptı goksu qıbı qorunup asıL carını sawundu cewapLarın qec qeLmesı ıse basından berı beLLıydı böyLe bır oLay oLduqunun. Delıkurt sen mıLLete bayan char kasdı dıye top faLn dıyodun kendın nesın serefsız herıf?
vay bee süperim
( Hesabım bloke li birazdan yeni bir hesap açar yazmaya devam ederim, idareten göksu arkadaşımızın
hesabını kullanıyorum )
Titxdelikurt
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
XJoKeRxX yazdı:Mesajınız düzenlendi . 7 gün forumda yasaklandınız .
Yazık oldu
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
afern LanJuaquiN yazdı:XJoKeRxX yazdı:Mesajınız düzenlendi . 7 gün forumda yasaklandınız .
Yazık oldu![]()
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Byxjoker
Senin piyasa oLduqun yeRde etiketi ßeN koYaRm...
Bak dışarıda esen biR RüzqaR waR üşüRsn dikkat et! o yeL bNm bNi siLmek için bi hayLi yoL kat et...!
Bak dışarıda esen biR RüzqaR waR üşüRsn dikkat et! o yeL bNm bNi siLmek için bi hayLi yoL kat et...!
çöker ben sana kaç kez dedim yine diyorum bana bulaşma he bulaşıyosun sonuçlar belli. Ama sen akıllanmazsın yiğen 
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
puhahaha quLdrme beni aLp uqrassam ne oLucak sankı uhaha:D
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Byxjoker
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Lan maL deLikurt Tüm srvr seni bilior yorma kendini sana katılıyorum.Sen 1 Lwl char açıp küfrtmzsn drk kndi ezüq charından küfredersin.Karaktersiz İt.
Seni kaç kere kestim yanındaki itlerinle adamsın sen forumda borun ötmüor ama
Seni kaç kere kestim yanındaki itlerinle adamsın sen forumda borun ötmüor ama